Co vám dneska udělalo radost
Re: Co vám dneska udělalo radost
naprostý souhlas, nesmíš nic zanedbat. Pak je to cajk.
Fizzikovi dbes taky udelalo radost cosi:
Otočný i naklápěcí stůl, automat na zvedání klapačky pri navratu. Na pulce mašiny jeste viditelné zaškrabani.
Fizzikovi dbes taky udelalo radost cosi:
Otočný i naklápěcí stůl, automat na zvedání klapačky pri navratu. Na pulce mašiny jeste viditelné zaškrabani.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Takže mě nadrážkuješ hřídel podle předlohy?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Jako první šichta? To toho budu muset prvně hodně zkurvit než někomu neco udělám. A nemám nástroje
Nebude to spíš na frezku?
Mimochodem já na ni ještě nemám místo, ale náhoda v náhodě, a pak trocha štěstí... Tak počká az bude hotový plac.
Nebude to spíš na frezku?
Mimochodem já na ni ještě nemám místo, ale náhoda v náhodě, a pak trocha štěstí... Tak počká az bude hotový plac.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Ahoj, holky jsou potvory a umí si tě omotat kolem prstu, tak si to pěkně užívej dokud máš sílu .
Bourači tak ať jsou zdravé všechny, rostou jak z vody! U nás v rodině zase holky a mi měli první kluky. Tak to bylo opačně.
Jinak já jsem měl radost včera, vyzvedl jsem si Koruny za prodané dřevo. Kámoš řekl sumu a i já jsem stratil slova. Mile mě překvapil, bylo to o hodně víc, než jsem čekal! Prej šla cena nahoru za výkup a poskočilo i cena jak za kurovce, tak i zdravé dřevo. No bylo tam znát že mi kámoš lesák od toho kůrovce přikácel i kus toho co nebyl kurovec. Aby to zarovnal a pokusil se udělat širší místo, kvůli výletu.
No a druhá radost, domluvili jsme se až bude mít čas a přijedu k němu na pilu něco mi ukáže, jestli bych měl zájem. Když jsem to lehce nadnesl doma, syn byl pro, ale manželka moc ne. Je to trošku ,,nepovedenej obraz" jak v tom filmu, ale ,,kupovat krásné věci třeba s kazem, to je moje"! No nekupte to!
Jinak já jsem měl radost včera, vyzvedl jsem si Koruny za prodané dřevo. Kámoš řekl sumu a i já jsem stratil slova. Mile mě překvapil, bylo to o hodně víc, než jsem čekal! Prej šla cena nahoru za výkup a poskočilo i cena jak za kurovce, tak i zdravé dřevo. No bylo tam znát že mi kámoš lesák od toho kůrovce přikácel i kus toho co nebyl kurovec. Aby to zarovnal a pokusil se udělat širší místo, kvůli výletu.
No a druhá radost, domluvili jsme se až bude mít čas a přijedu k němu na pilu něco mi ukáže, jestli bych měl zájem. Když jsem to lehce nadnesl doma, syn byl pro, ale manželka moc ne. Je to trošku ,,nepovedenej obraz" jak v tom filmu, ale ,,kupovat krásné věci třeba s kazem, to je moje"! No nekupte to!
Já mám jasno. S ženskou je poloviční zábava a dvojitá útrata a nikomu se nepodařilo mě přesvědčit o opaku.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Jardo příklad: Chystám se že pojedu pro věc na inzerát. Cena za věc, plácnu 1000 Kč. Manželka: Kam jedeš? No pro věc. Ona jedu s tebou. Já ne buď doma bude mě to stát 3000 Kč! manželka nevěřícně, však jsi povídal, že ta věc bude stát 1000 Kč a nejdnou mluvíš o 3000 Kč! Nojo ty 2000 Kč utratíš ty protože to bude: jejdááá merkééét, jejdááá, Daichmáááán, no a helé tohle řeznictvííí, nebo pekařstvííí!
Mám to podobně a budím se ze sna hrůzou, až po mě potoci budou rozprodávat vercajk za ceny, které jsem nakukal doktořici.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Jo to slibuju sousedovi. Že nemá nástupce, hromadí ,,krásné" věci s příběhem a pak až to zaklapne, propadne to státu, nebo ten kdo to zděďí zavolá Shreka s velkým kontejnerem na návěsu a ťím ohromným drapákem a ten to pomačká, aby se toho harampádí vešlo do kontejneru co nejvíc!
Znal jsem jednoho a tam to takhle dopadlo. Dědek furt snásel až měl obrovnanej barák. Samí kulničky, dílničky, skládečky. Pak to zaklapnul a ty co to zdědili to rozdávali zadarmo, bo nevěděli na co by to použili. Čím víc si kdo vzal, ťím byli radši. A to dědek měl mrtě fakt dobrejch věcí.
Vlastě pod rodičema soused. Taky si vše opatroval, scháněl. Pak zemřel, proběhlo dědictví a ty co to zdědili půlku odvezli do šrotu, když byl sběr odpadu zarovnali chodník 30m v dýlce. Mrtě aut, liďí přišlo a vybralo 2/3 věcí pryč. Dědek byl šikovnej na všechno. Milion věcí měl. Dvůr taky plnej. Dneska je tam prázdno. Hlavně poradil, pomohl, vyrobil. Jo to byl ten co doma pálil slivku. Kam se která trojchlapovka hrabe! Uměl jemnou, chutnou vypálit. Však co dal taťíkovi, všechno jsem vychlastal!
Znal jsem jednoho a tam to takhle dopadlo. Dědek furt snásel až měl obrovnanej barák. Samí kulničky, dílničky, skládečky. Pak to zaklapnul a ty co to zdědili to rozdávali zadarmo, bo nevěděli na co by to použili. Čím víc si kdo vzal, ťím byli radši. A to dědek měl mrtě fakt dobrejch věcí.
Vlastě pod rodičema soused. Taky si vše opatroval, scháněl. Pak zemřel, proběhlo dědictví a ty co to zdědili půlku odvezli do šrotu, když byl sběr odpadu zarovnali chodník 30m v dýlce. Mrtě aut, liďí přišlo a vybralo 2/3 věcí pryč. Dědek byl šikovnej na všechno. Milion věcí měl. Dvůr taky plnej. Dneska je tam prázdno. Hlavně poradil, pomohl, vyrobil. Jo to byl ten co doma pálil slivku. Kam se která trojchlapovka hrabe! Uměl jemnou, chutnou vypálit. Však co dal taťíkovi, všechno jsem vychlastal!
U mně to dopadne stejně. Syn nemá zájem o "krásná věci" . Dnes se mi podařilo prodat mulčovač - ilustrační fotohttps://stroje.bazos.cz/inzerat/1364059 ... mazani.php. Po koupi "samohybu" (od zdejšího člena) už neměl využití...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
A to má jako jen fotka stačit? Krasavec nebo krasavice?
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Včera se nám narodila tři koťata to jsou prdi malinký
malej traktorista v malým traktoru
Dva měsíce a už má svůj gauč?
Dnes jsem konečně uklidil natolik, že se dostanu až k zadnímu regálu aniž bych musel něco přeskočit. Jsem zvědavý, jak dlouho to vydrží.
Dnes jsem konečně uklidil natolik, že se dostanu až k zadnímu regálu aniž bych musel něco přeskočit. Jsem zvědavý, jak dlouho to vydrží.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.