Domáci traktor vs. POLICIE !!!
- fabikmiroslav
Re: Domáci traktor vs. POLICIE !!!
To si bud isty že ano nemaju už totiž kde zobrat peniaze ,jedine ak by ešte zaviedli dan zo sulože
Dobre už bolo
Tak teraz v zákrute informovali že je na doma robený traktor treba vodičák skupiny " T "
Yebem na to. Rozšírenie na T-čko cca 300-350 EUR.
Yebem na to. Rozšírenie na T-čko cca 300-350 EUR.
Americkým geológom sa nedávno podaril veľmi zvláštny, mimoriadne nezvyčajný objav :
nad obrovskými zásobami americkej ropy objavili akúsi neznámu arabskú krajinu.
-
majco169 za použití čistě selského rozumu jakej jinej řidičák na doma dělanej traktor by mel být když ne T čko
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... &start=135
Príspevok od Dzanga. Vraj stačí B.
Tak ja neviem.
Príspevok od Dzanga. Vraj stačí B.
Tak ja neviem.
Americkým geológom sa nedávno podaril veľmi zvláštny, mimoriadne nezvyčajný objav :
-
víš kolem toho je tolik humbuku a tolik řečí že se člověk nestačí divit.Ono pustit na cesty něco co nikdo ani neviděl je krok co žádná civilizovaná země by neměla udělat to se dá tak někde v africe mezi domorodci.Ale budiž když už někdo dá papír na traktor domácí výroby tak snad k tomu je potřebnej příslušnej řidičák a nedofat že bude stačit z babety.Takže se ukazuje to co tvrdím od začátku a to že moc velkej zájem o to nebude
no, víš on není domaděl jako domaděl. To co já mám ve svém okolí je dělany z motorky nebo z osobáku a se stálým převodem to jezdí max 15km/h, u čehož si myslím že chtít na to řidičák "T" je uvaleny. To je jako z vozíkama a vlečkama - mělo by se to prý týkat i jich = takže by sis udělal doma vozík za osobá do cca 400kg a oni by po tobě chtěli řidičá nad 3,5t.aumirek píše:víš kolem toho je tolik humbuku a tolik řečí že se člověk nestačí divit.Ono pustit na cesty něco co nikdo ani neviděl je krok co žádná civilizovaná země by neměla udělat to se dá tak někde v africe mezi domorodci.Ale budiž když už někdo dá papír na traktor domácí výroby tak snad k tomu je potřebnej příslušnej řidičák a nedofat že bude stačit z babety.Takže se ukazuje to co tvrdím od začátku a to že moc velkej zájem o to nebude
Jiná věc je když si někdo postaví domaděl který má např.obě nápravy V3S, motor z velkyho zetora a gumy z lakatoša, tak tam bych to "T"čko logicky pochopil. Asi by tam měl být nějakej ohled na váho stroje+výkon motoru. Jinak to bude jak říkáme oba dva, výmysl o kterej nikdo mít zájem nebude a mine se to účinkem. Možná právě to odpůrci chtějí :-(
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
-můj dědeček-
-
imaginaro napsal jsem to co jsem napsal a stojím za tím.Ale také jsem napsal že je správné povolit domaděly ale za předem jasných podmínek.To znamená že to někdo prohlédne a třebas skusí projet a bude li to splnovat min podmínky vydá povolení.Samozřejmost je pojistka a pžíslušný řidičský prukaz.Bohužel tohle vše musí zákonitě něco stát a tudíž asi ten zájem nebude velkej,Ono v mnoha zemích si mužeš postavit traktor motorku či auto a přihlásit ho na cesty.Bohužel to ale lidá dělaj jako koníček a ne proto že nemaj peníze na tovární stroj.Ale pustit něco na cestu co nikdo nikdy neviděl teda ano na fotce je zhovadilost hodná rozvojové země bohužel tak si to mnozí představují ba uvažují že ani pojistka není nutná a řidičák taktéž přežitek
Ale aby to spadalo pod řidičák na babetu je také možné viz mopedauto 4 kolka rychlost max 45 a váha 360 kg.Ale souhlasím smalej stroj z motorky by nemusel mít řidičák na traktor kdržto z vésky motor avia a 5 tunovej vlek je zas jiné
Ale aby to spadalo pod řidičák na babetu je také možné viz mopedauto 4 kolka rychlost max 45 a váha 360 kg.Ale souhlasím smalej stroj z motorky by nemusel mít řidičák na traktor kdržto z vésky motor avia a 5 tunovej vlek je zas jiné
jj, souhlas, nějaká přiměřenost by měla být, uvidíme jak to dopadne, většinou to tak dopakostijou že je to akorát škoda času.aumirek píše:imaginaro napsal jsem to co jsem napsal a stojím za tím.Ale také jsem napsal že je správné povolit domaděly ale za předem jasných podmínek.To znamená že to někdo prohlédne a třebas skusí projet a bude li to splnovat min podmínky vydá povolení.Samozřejmost je pojistka a pžíslušný řidičský prukaz.Bohužel tohle vše musí zákonitě něco stát a tudíž asi ten zájem nebude velkej,Ono v mnoha zemích si mužeš postavit traktor motorku či auto a přihlásit ho na cesty.Bohužel to ale lidá dělaj jako koníček a ne proto že nemaj peníze na tovární stroj.Ale pustit něco na cestu co nikdo nikdy neviděl teda ano na fotce je zhovadilost hodná rozvojové země bohužel tak si to mnozí představují ba uvažují že ani pojistka není nutná a řidičák taktéž přežitek
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
-můj dědeček-
Vidim ze mas slaby prehlad, auta z ciny u vas uz davno behaju...................samulo píše:sychrovak píše: To vše se kontroluje v čechách a proto je bez šance jsem na trh dostat stroj,auto z číny které je za třetinovou cenu.....ale bophužel nesplňuje tu bezpečnost provozu a zdraví -lidí uživatelů.............
Poklud jde o řidiče- žadatele o průkaz je mi jedno zda vydají SPZ či nějakou kartu ale už by mi nebylo jedno zda to vydají komukoliv a a může ohrozit mě,dítě ,učastníka silničního provozu.
SAMULO Sleduj možná běhat budou )) ty přehlade
]
http://www.novinky.cz/auto/314372-prulo ... hvezd.html
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
-
zatím nevím o žádném no i když proč ne oktávky tam montují ale toto tu možná bude jezdit
POORAŤ A ZASADIŤmajco169 píše:HESLO : Pomáhat a chránit
To chce klid!
Nedávno jsem potkal u nás ve městě uniformovanýho policajta na ulici, tak jsem se ho zeptal, jak se dneska dívají na samoděly na silnici u nás ve městě. Tak mi říkal:
"Jsme na jižní moravě, kde má každý nějaký pole či vinohrad. Takže pokud jede samoděl ve slušném stavu slušně po silnici, tak přivřem oči a necháme ho. Ale v ten moment, kdy na traktoru či vlečce pojede mimo řidiče ještě někdo, tak toto netolerujeme a zastavujeme!"
To pak posílají do přestupkového řízení, kde jsou už slušné pokuty.
"Jsme na jižní moravě, kde má každý nějaký pole či vinohrad. Takže pokud jede samoděl ve slušném stavu slušně po silnici, tak přivřem oči a necháme ho. Ale v ten moment, kdy na traktoru či vlečce pojede mimo řidiče ještě někdo, tak toto netolerujeme a zastavujeme!"
To pak posílají do přestupkového řízení, kde jsou už slušné pokuty.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Tak to buď Leo moc rád že tam máte rozumné policisty, těch mi tu máme hooodně málo ,jenže prušvih by nastal ,kdyby nějakej debil do samodělu naboural ,a to nemusí být chyba řidiče samodělu .....
To je pak průser, když se samodělem do něčeho nabouráš nebo do tebe někdo nabourá. Za vše nese vinu řidič samodělu, který nemá na silnici co dělat a nemá ani pojištění.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Tak, co jsem se po přečtení 28 stránek dověděl nejaktivnější diskutéři sychrovák a aumírek stejně jako v politice, navrhuji je kooptovat do parlamentu.Hovno vyřeší, ale dovedou o tom široce diskutovat stejně jako v parlamentě, když něco schválí tak se to hned musí opravovat.Neberte to hoši osobně, tému politika bych tady zrušil je to mlácení prázdné slámy.Myslím si, že kdyby povolili jízdu ohlášených továrních traktorů po jednoduché technické kontrole a solidně udělených traktorů v rámci katastru obce se zákonnou pojistkou, tak by se nic nestalo a nemuseli by jsme bát o řidičák, nejezdíme se samohybama pro zábavu ,ale aby nám ulehčily práci a to považují za základ vzniku fóra, nebo stavíte traktory na výstavu......