CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
jimmy 4011

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#3886 Nový příspěvek od jimmy 4011 »

staník píše: Dneska mi kouř voní ale neláká,přibral jsem dalších 15 kilo a jsem jak koula.
Jsem na tom obdobně. :)
Když jsem před 10ti lety přestal hulit(dělal jsem 2 krabky denně,o víkendech u pivečka 3)
přibral jsem 20 kilo během 3 neděl,max během měsíce :shock: vůbec nevim vodkuď na mě ty kila skočili :vztek:
po 5 a 1/2 letech se dostavila chuť tak jsem začal hulit znova.
Po 2 letech hulení (už jen 1 krabka denně).mě to zase přestalo bavit,ale těch 20 kilo,který jsem nikdy neshodil byli dost demotivující :red: ,takže jsem ještě rok a půl pohuloval,až jednou v autě,měl jsem zrovna dopůlky rozkouřenou Viceroyku,
jsem si řek že je právě na čase zase přestat,kila nekila.Risk je zisk.
Říkal jsem si tak jó,dokouřím cigárko a přestanu.Moje chytřejší já mi ale říkalo ,jestli ji tohulíš,tak nepřestaneš!
Buď teď ,a nebo nikdy.Tak jsem ji típ´,a už drtím 15tej měsíc bez cigára.A jsem o 5 kilo větší. :red:

U každýho to asi funguje jinak.Nevadilo mi hulit 40 denně a nevadí mi nekouřit vůbec.
Ale ZipBene máš můj obdiv,hulit jen 10 denně bych nedokázal ani omylem,to bych vyblaf i trávu z matrace.
U mě to holt funguje tak že buď všechno nebo nic.
Přeju hodně štěstí. 8)
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich

staník

#3887 Nový příspěvek od staník »

Tak já nikdy nebyl nějakej drobek,mám 186 cm a ještě dlouho po vojně jsem měl tak těch 90 kilo. S cigaretou a kafem jsem vydržel skoro celej den. Ty dva konce kouření mně ale pěkně váhu nahnaly. :vztek:
Jenže se snadněji nabere než shodí a s věkem to jde ještě hůř.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

Britt

#3888 Nový příspěvek od Britt »

Jsme pozvaní k synátorovi na posezení. Chce se pochlubit vlastním bydlením. No vlastním, má blbec pronajatý byt a platí 10ku měsíčně.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

staník

#3889 Nový příspěvek od staník »

Tak mu to pochval a nebruč na něj. Je na svejch nohách a tak to má být.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

Britt

#3890 Nový příspěvek od Britt »

staník píše:Tak mu to pochval a nebruč na něj. Je na svejch nohách a tak to má být.
Bručet nebudu ale je mi líto těch peněz, co vyhodí za něco, co nikdy nebude jeho

Pavel

#3891 Nový příspěvek od Pavel »

tak ted navrat od pozaru chytil tram vedle kominu cestou naspatek my prask vejfuk na tatre tak zejtra oprava

Britt

#3892 Nový příspěvek od Britt »

Pavel píše:tak ted navrat od pozaru chytil tram vedle kominu cestou naspatek my prask vejfuk na tatre tak zejtra oprava
Nech to plavat, budeš mít lišáky a rámus místo majáku :smich:

ola

#3893 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,Brite,s tyma pěnězma máš pravdu,mladší syn si také před štyřma měsícama pronajál byt a vůbec mu nenadávám.No,ono je to enom prozatým na chvíľu než sa uvolní chalupa.Sice ani nevím kolik platí,doufám,že nepľácnu nejaků pičovinu,typnůl bych to na nejaků pětku,šestku alě Já mám nájvěčí radost,že sa jim tam hneď zadařilo a kľokan přilětí v červnu,tož sa těším jak malý Jarda.Je to u nás na dědině celkem dosť veliký podkrovní byt.Má veliké pľus,že si sám udělál komplět celý nábytek,tagže zašetříl pěkné peníze a kuchyň kerů jim tam potom nechá si prozatým rovnajů bez nájmeu.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

Britt

#3894 Nový příspěvek od Britt »

ola píše:Ahoj,Brite,s tyma pěnězma máš pravdu,mladší syn si také před štyřma měsícama pronajál byt a vůbec mu nenadávám.No,ono je to enom prozatým na chvíľu než sa uvolní chalupa.Sice ani nevím kolik platí,doufám,že nepľácnu nejaků pičovinu,typnůl bych to na nejaků pětku,šestku alě Já mám nájvěčí radost,že sa jim tam hneď zadařilo a kľokan přilětí v červnu,tož sa těším jak malý Jarda.Je to u nás na dědině celkem dosť veliký podkrovní byt.Má veliké pľus,že si sám udělál komplět celý nábytek,tagže zašetříl pěkné peníze a kuchyň kerů jim tam potom nechá si prozatým rovnajů bez nájmeu.
Olo nestraš, bojím se toho, že se dozvím stejnou novinu. Kdyby to bylo u mladýho, tak budiž ale kdyby to na mě vybalila doktořice.....

kutil tim

#3895 Nový příspěvek od kutil tim »

Jak selže ochrana :pistol: , záleží zda touží po dítěti, teď jsem nedávno slyšel ,že selhala dvojnásobná, ale stejně ji nepomohlo a jsou od sebe :typek:

Britt

#3896 Nový příspěvek od Britt »

kutil tim píše:Jak selže ochrana :pistol: , záleží zda touží po dítěti, teď jsem nedávno slyšel ,že selhala dvojnásobná, ale stejně ji nepomohlo a jsou od sebe :typek:
Je jí 28, svobodná a bezdětná. Hádej 3x

Pavel

#3897 Nový příspěvek od Pavel »

lisaci pod tatro bezeli ale ten rachot kdo ftom ma sedet pani v lete ten domek koupila 1 700 000 delala prestavbu a ted jito chitlo skoda je nastesti do 60 klacku oharky uz padaly skrs strop nastesti jsme prijely v cas

ota

#3898 Nový příspěvek od ota »

Ahoj, tak dneska pracovní den.
Ráno brzo vstávání. :D Kouknu na budíka a bylo 10 hodin a tak jsem ho přemlouval, aby se mu vrátily ručičky tak na 7 hodinu. Přemlouval jsem ho asi 10 minut a oni se sni nehnuly! Tak co už vstávačka. Nasnídal jsem se a zatopil v dílně. Potom jseme se synem vyměnili starter na traktoru. Dali jsme ten malinkej s reduktorem. Když to je studený, nechce to chytat. Teď to točilo a nakonec to chytlo. Když je to teplí, nebo když to chvíli stojí, potom to chytne na otočení. Musíme ještě jít dál co s tím kde je. Potom byl už oběd. A po obědě jsme vzali auto a sjeli do palírny pro hruškovici. Cesta byla za jednou vsí pěkně zafoukaná, vyhrnovali to tam do pole přez škarpu, co toho tam bylo, ale projeli jsme v pohodě. Natankovali jsme do kanistříků a jeli domů. Já šel do dílny na soustruh makat. Navštívil mě soused pan veteránista a kámoš, on udil ryby tak mi přivezl uzeného kapra. Zvrzli jsme doma kus a já šel znovu na soustruh. Ještě jsem stihnul vysát všechny špony a uklidit. Došel matroš tak musím čekat do pondělka asi. Zatím budu pokračovat vrtáním a řezáním závitů. Večer jsem přišel z dílny domů a rozlil tu hruškovici. Bude chtět nechat ještě vydejchat a bude se pít na zkoušku. 8) No a teď u bedny. Zase plodnej plně nabitej den.

Vladimír2

#3899 Nový příspěvek od Vladimír2 »

Britt píše:Olo nestraš, bojím se toho, že se dozvím stejnou novinu. Kdyby to bylo u mladýho, tak budiž ale kdyby to na mě vybalila doktořice.....
:smich: ...a záhada nevolnosti vyřešena , žádný bifidus.... :smich:

Britt

#3900 Nový příspěvek od Britt »

Vladimír2 píše:
Britt píše:Olo nestraš, bojím se toho, že se dozvím stejnou novinu. Kdyby to bylo u mladýho, tak budiž ale kdyby to na mě vybalila doktořice.....
:smich: ...a záhada nevolnosti vyřešena , žádný bifidus.... :smich:

Ale kdepak, tímhle to nebylo. To vím jistě. :)

Zamčeno

Zpět na „Putyka“