Domáci traktor vs. POLICIE !!!
-
Re: Domáci traktor vs. POLICIE !!!
sychrovák já tvrdím od začátku že tak jednoduché jak si každý myslí to nebude.A že ne každej koho napadne tu značku dostane navíc i ta cena takže mám za to že to zustane při starém
schyrovak ty mas traktor ktory je nebezpecny na jazdu po ceste? a ohrozuje ludi? lebo ja nie. a myslim ze aj drviva vacsina nas tu tak neviem preco to zvelicujete a hned vytvarate kadejaky konspioracie ze bude vacsia nehodovost! mohli by ste uz prestat tu fantazirovat polopravdy a nejake bludy z vasich hlav
aj keď tento zákon výjde tak traktorov vôbec nepribudne lebo budú behať tie isté čo behali aj doteraz ale nelegálne.Koľko nehôd sa stalo doteraz?a prečo by ich malo byť potom viac??
Ale ono opravdu jde jen a jen o konspirační teorie.
1/ Evropská unie je přecpaná zemědělskými produkty. Němci drží své zemědělce pěkně u huby co se týká norem a postupů. A najednou jeden unijní stát dovolí produkci potravin pomocí neschválených, necertifikovaných, nezdaněných domadělů. V průmyslu se tohle řeší již 15 let. Říká se tomu SAFETY DAMPING. To znamená produkce něčeho na neschválených strojích a konkurování těm, kteří investovali do schválených postupů.
2/ Evidence domadělů je první krok k jejich tvrdé likvidaci. To je zveřejnit, zaevidovat, podchytit a potom kontrolovat a vyřazovat a zpoplatňovat. Tento postup je mnohem efektivnější, než nějaké zakazování a pro policisty trapné zastavování a pokutování.
Když ptáčka chytají ........
Víte jak dopadli Rumuni s koňskými potahy. Jediný rozdíl bude v tom, že fazuliakův traktor se do hamburgrů nedá namlít, i když je - tomu věřím - tip ťop čisťounký a je v něm i čistý olej.
1/ Evropská unie je přecpaná zemědělskými produkty. Němci drží své zemědělce pěkně u huby co se týká norem a postupů. A najednou jeden unijní stát dovolí produkci potravin pomocí neschválených, necertifikovaných, nezdaněných domadělů. V průmyslu se tohle řeší již 15 let. Říká se tomu SAFETY DAMPING. To znamená produkce něčeho na neschválených strojích a konkurování těm, kteří investovali do schválených postupů.
2/ Evidence domadělů je první krok k jejich tvrdé likvidaci. To je zveřejnit, zaevidovat, podchytit a potom kontrolovat a vyřazovat a zpoplatňovat. Tento postup je mnohem efektivnější, než nějaké zakazování a pro policisty trapné zastavování a pokutování.
Víte jak dopadli Rumuni s koňskými potahy. Jediný rozdíl bude v tom, že fazuliakův traktor se do hamburgrů nedá namlít, i když je - tomu věřím - tip ťop čisťounký a je v něm i čistý olej.
Hoši já nevím jak u vás na slovensku ale tady ano občas i u nás zariskujeme a tu silnici přejedeme ale s nejvyšší opatrností a svědomím,že se to nesmí.fazuliak píše:aj keď tento zákon výjde tak traktorov vôbec nepribudne lebo budú behať tie isté čo behali aj doteraz ale nelegálne.Koľko nehôd sa stalo doteraz?a prečo by ich malo byť potom viac??
Pokud se to povolí a bylo by to fajn i u nás ale bylo by jedno zda konstrukce je či není nebezpečná tak jsem proti,to je krok do minulosti a já náš stát považuji za vyspělej.
Taky si po dnešním zákazu tří typu koloběžek musí prodejci tukat na hlavu proč?? co je nebezpečné??? vždyť jsme jezdili na dřevěných motokárách........
Právě píše se rok 2013 a jdeme do předu a zdraví a ohleduplnost především.
Já nejsem proti,jezděte si i po dálnici jen mi to hlava a rozum nebere.......prostě mi to příjde přitažené za vlasy.
A když už s čímkoliv budu moct jezdit po silnici,už si tolik bacha dávat nebudu a malér je na světě hned.Popírá to logiku,proč tedy traktory auta chodí na STK ???
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
ITS píše:Ale ono opravdu jde jen a jen o konspirační teorie.
Jo řekl jsi to pěkně
Ať si trhnou a na čem jezdím na svém pozemku je má věc.Na čem jezdím po silnici kde potkávám jiné učastníky provozu je věc druhá......
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
-
a dodám není už to jen tvá věcsychrovak píše:ITS píše:Ale ono opravdu jde jen a jen o konspirační teorie.
Jo řekl jsi to pěkně
Ať si trhnou a na čem jezdím na svém pozemku je má věc.Na čem jezdím po silnici kde potkávám jiné učastníky provozu je věc druhá......
ps jinak nevidím to tak že zemědělci nepusti ty domaděli že budou mít konkurenci.Kdo se tím zemědělstvím opravdu živí těžko se spokojí s domadělem
- fabikmiroslav
To mysliš važne no ja som okolo toho behal a to čo by som musel všetko vydokladovat a zaplatit poplatky a všetko okolo toho tak si za to kupiš fabricky aj s papiermi preto ludia nestavaju doma robene traktory na papiereaumirek píše:nemám představu co to stojí ale majlant to určitě nebyl to by soused nedal
ps tam více byl problém to vyběhat a přesvědčit uředníky že to jde
Dobre už bolo
-
To sychrovak: Ty jsi ale naivka. Na bezpečnost se sere i dnes. 80% tech traktůrků, co u nás jezdí po dědině, nemá žádný papíry a jezdí bez jakékoliv evidence a pojištění - tomu ty říkáš bezpečnost na prvním místě ? A ty , co maj papíry, tak je maj z poloviny za dvě stovky technikovi v jámě na STK a není to problém jen zemědělské techniky - se podívej na některé osobáky a náklaďáky ! . Slováci se aspoň pokouší něco s tím dělat a trochu alespoň zmapovat tento bordel.
Já bych to přirovnal k problému prostituce, všichni o ní vědí, funguje ve velkém, tečou v ní obrovské prachy ale hlavně , že je nelegální a stát narozdíl od podsvětí z toho má hovno.
Ty domácí traktůrky z cest neodstraníš, polovina vinohradů a záhumenek u nás na jižní Moravě by zůstala neobdělávaná - to si žádný politik na triko neveme (zakázat domaděly) a tak je opravdu řešení je zaevidovat, ty nejhorší křápy sešrotovat a hlavně donutit majitele platit alespoň povinné ručení. Ale říkat lidem, že to nelze zlegalizovat na straně jedné a na druhé straně přivírat oči, že s tím furt jezdí je zhovadilost hodná tohoto kocourkovského státu. Nezlob se na mne
Já bych to přirovnal k problému prostituce, všichni o ní vědí, funguje ve velkém, tečou v ní obrovské prachy ale hlavně , že je nelegální a stát narozdíl od podsvětí z toho má hovno.
Ty domácí traktůrky z cest neodstraníš, polovina vinohradů a záhumenek u nás na jižní Moravě by zůstala neobdělávaná - to si žádný politik na triko neveme (zakázat domaděly) a tak je opravdu řešení je zaevidovat, ty nejhorší křápy sešrotovat a hlavně donutit majitele platit alespoň povinné ručení. Ale říkat lidem, že to nelze zlegalizovat na straně jedné a na druhé straně přivírat oči, že s tím furt jezdí je zhovadilost hodná tohoto kocourkovského státu. Nezlob se na mne
Naposledy upravil(a) vincek šlaušek dne stř srp 28, 2013 7:39 am, celkem upraveno 1 x.
vincek šlaušek - naprosto s tebou souhlasím!
A nevím, co se zde pořád řeší...počkejte, až to bude platit a traktor si zaregistrujte. Potom se může o něčem diskutovat, ne?
A nevím, co se zde pořád řeší...počkejte, až to bude platit a traktor si zaregistrujte. Potom se může o něčem diskutovat, ne?
Samohyb Sršeň http://nasetraktory.eu/forum/viewtopic.php?f=2&t=10450
Dobrý den chlapi jak to tedy je?? Co bych všechno potřeboval na registraci domácího malotraktoru v ČR?? Děkuji vám moc
V ČR nic, budeš se muset přestěhovat na Slovensko
-
tak tuším hlavně čas a nervi.Kolega to měl ještě za komanču a opravdu to v penězích byl pakatel.Ale jde to i ted mnozí včetně sychrováka nevěřily.Potom to sychrovák našel někde na netu a dal sem odkaz chlapa co popisoval vše kolem toho než to vyřídil.Ale pořád souhlasím z sychrovákem že na cestu nepatří vše co má kola.A pokud to chceš na nějaké to smyslplné využití je lepší normální traktor.On i ten kolega to neměl že by mohl jet kam ho napadne byt po cestě 3 třídy.Měl určenou trasu na své pole a to i dobu a den kdy mohl jezdit.Takže na třeba pole co nesousedilo s jeho nesměl25k píše:Dobrý den chlapi jak to tedy je?? Co bych všechno potřeboval na registraci domácího malotraktoru v ČR?? Děkuji vám moc
a AlexTc ano v české republice to jde ten kolega to měl za komanču ale ten odkaz sychrováka byl po revoluci
Máš pravdu, asi to nějak jde. Kdysi když jsem řešil papíy na RS09 tak jsem narazil na tohle http://www.multicar22.cz/legislativa.htm zkusit to zvláštní užívání silnic.
-
AlexTc ano to nějak pujde ale vždy si nějak omezený proti normální sp zetce a ty nervi kolem toho navíc narazíš li na uřadě na blba tak to dost lidí vzdá. osobně vím jen o těch 2 případech ale jistě jich je víc