Domáci traktor vs. POLICIE !!!

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
aumirek

Re: Domáci traktor vs. POLICIE !!!

#361 Nový příspěvek od aumirek »

sychrovák já tvrdím od začátku že tak jednoduché jak si každý myslí to nebude.A že ne každej koho napadne tu značku dostane navíc i ta cena takže mám za to že to zustane při starém

dzango

#362 Nový příspěvek od dzango »

schyrovak ty mas traktor ktory je nebezpecny na jazdu po ceste? a ohrozuje ludi? 8) lebo ja nie. a myslim ze aj drviva vacsina nas tu tak neviem preco to zvelicujete a hned vytvarate kadejaky konspioracie ze bude vacsia nehodovost! mohli by ste uz prestat tu fantazirovat polopravdy a nejake bludy z vasich hlav 8)

fazuliak

#363 Nový příspěvek od fazuliak »

aj keď tento zákon výjde tak traktorov vôbec nepribudne lebo budú behať tie isté čo behali aj doteraz ale nelegálne.Koľko nehôd sa stalo doteraz?a prečo by ich malo byť potom viac??

ITS

#364 Nový příspěvek od ITS »

Ale ono opravdu jde jen a jen o konspirační teorie.

1/ Evropská unie je přecpaná zemědělskými produkty. Němci drží své zemědělce pěkně u huby co se týká norem a postupů. A najednou jeden unijní stát dovolí produkci potravin pomocí neschválených, necertifikovaných, nezdaněných domadělů. V průmyslu se tohle řeší již 15 let. Říká se tomu SAFETY DAMPING. To znamená produkce něčeho na neschválených strojích a konkurování těm, kteří investovali do schválených postupů.

2/ Evidence domadělů je první krok k jejich tvrdé likvidaci. To je zveřejnit, zaevidovat, podchytit a potom kontrolovat a vyřazovat a zpoplatňovat. Tento postup je mnohem efektivnější, než nějaké zakazování a pro policisty trapné zastavování a pokutování.

Když ptáčka chytají ........

Víte jak dopadli Rumuni s koňskými potahy. Jediný rozdíl bude v tom, že fazuliakův traktor se do hamburgrů nedá namlít, i když je - tomu věřím - tip ťop čisťounký a je v něm i čistý olej.

sychrovak

#365 Nový příspěvek od sychrovak »

fazuliak píše:aj keď tento zákon výjde tak traktorov vôbec nepribudne lebo budú behať tie isté čo behali aj doteraz ale nelegálne.Koľko nehôd sa stalo doteraz?a prečo by ich malo byť potom viac??
Hoši já nevím jak u vás na slovensku ale tady ano občas i u nás zariskujeme a tu silnici přejedeme ale s nejvyšší opatrností a svědomím,že se to nesmí.
Pokud se to povolí a bylo by to fajn i u nás ale bylo by jedno zda konstrukce je či není nebezpečná tak jsem proti,to je krok do minulosti a já náš stát považuji za vyspělej.
Taky si po dnešním zákazu tří typu koloběžek musí prodejci tukat na hlavu proč?? co je nebezpečné??? vždyť jsme jezdili na dřevěných motokárách........
Právě píše se rok 2013 a jdeme do předu a zdraví a ohleduplnost především.

Já nejsem proti,jezděte si i po dálnici :) jen mi to hlava a rozum nebere.......prostě mi to příjde přitažené za vlasy.

A když už s čímkoliv budu moct jezdit po silnici,už si tolik bacha dávat nebudu a malér je na světě hned.Popírá to logiku,proč tedy traktory auta chodí na STK ???
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

sychrovak

#366 Nový příspěvek od sychrovak »

ITS píše:Ale ono opravdu jde jen a jen o konspirační teorie.

1/ Evropská unie je přecpaná zemědělskými produkty. Němci drží své zemědělce pěkně u huby co se týká norem a postupů. A najednou jeden unijní stát dovolí produkci potravin pomocí neschválených, necertifikovaných, nezdaněných domadělů. V průmyslu se tohle řeší již 15 let. Říká se tomu SAFETY DAMPING. To znamená produkce něčeho na neschválených strojích a konkurování těm, kteří investovali do schválených postupů.

2/ Evidence domadělů je první krok k jejich tvrdé likvidaci. To je zveřejnit, zaevidovat, podchytit a potom kontrolovat a vyřazovat a zpoplatňovat. Tento postup je mnohem efektivnější, než nějaké zakazování a pro policisty trapné zastavování a pokutování.

Víte jak dopadli Rumuni s koňskými potahy. Jediný rozdíl bude v tom, že fazuliakův traktor se do hamburgrů nedá namlít, i když je - tomu věřím - tip ťop čisťounký a je v něm i čistý olej.

Jo řekl jsi to pěkně 8)

Ať si trhnou a na čem jezdím na svém pozemku je má věc.Na čem jezdím po silnici kde potkávám jiné učastníky provozu je věc druhá......
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

aumirek

#367 Nový příspěvek od aumirek »

sychrovak píše:
ITS píše:Ale ono opravdu jde jen a jen o konspirační teorie.

Jo řekl jsi to pěkně 8)

Ať si trhnou a na čem jezdím na svém pozemku je má věc.Na čem jezdím po silnici kde potkávám jiné učastníky provozu je věc druhá......
a dodám není už to jen tvá věc
ps jinak nevidím to tak že zemědělci nepusti ty domaděli že budou mít konkurenci.Kdo se tím zemědělstvím opravdu živí těžko se spokojí s domadělem

fabikmiroslav

#368 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

aumirek píše:nemám představu co to stojí ale majlant to určitě nebyl to by soused nedal
ps tam více byl problém to vyběhat a přesvědčit uředníky že to jde
To mysliš važne no ja som okolo toho behal a to čo by som musel všetko vydokladovat a zaplatit poplatky a všetko okolo toho tak si za to kupiš fabricky aj s papiermi preto ludia nestavaju doma robene traktory na papiere
Dobre už bolo

vincek šlaušek

#369 Nový příspěvek od vincek šlaušek »

To sychrovak: Ty jsi ale naivka. Na bezpečnost se sere i dnes. 80% tech traktůrků, co u nás jezdí po dědině, nemá žádný papíry a jezdí bez jakékoliv evidence a pojištění - tomu ty říkáš bezpečnost na prvním místě ? A ty , co maj papíry, tak je maj z poloviny za dvě stovky technikovi v jámě na STK 8) a není to problém jen zemědělské techniky - se podívej na některé osobáky a náklaďáky ! . Slováci se aspoň pokouší něco s tím dělat a trochu alespoň zmapovat tento bordel.

Já bych to přirovnal k problému prostituce, všichni o ní vědí, funguje ve velkém, tečou v ní obrovské prachy ale hlavně , že je nelegální a stát narozdíl od podsvětí z toho má hovno.

Ty domácí traktůrky z cest neodstraníš, polovina vinohradů a záhumenek u nás na jižní Moravě by zůstala neobdělávaná - to si žádný politik na triko neveme (zakázat domaděly) a tak je opravdu řešení je zaevidovat, ty nejhorší křápy sešrotovat a hlavně donutit majitele platit alespoň povinné ručení. Ale říkat lidem, že to nelze zlegalizovat na straně jedné a na druhé straně přivírat oči, že s tím furt jezdí je zhovadilost hodná tohoto kocourkovského státu. Nezlob se na mne :vztek:
Naposledy upravil(a) vincek šlaušek dne stř srp 28, 2013 7:39 am, celkem upraveno 1 x.

dejva105

#370 Nový příspěvek od dejva105 »

vincek šlaušek - naprosto s tebou souhlasím! 8)

A nevím, co se zde pořád řeší...počkejte, až to bude platit a traktor si zaregistrujte. Potom se může o něčem diskutovat, ne? ;-)

25k

#371 Nový příspěvek od 25k »

Dobrý den chlapi jak to tedy je?? Co bych všechno potřeboval na registraci domácího malotraktoru v ČR?? Děkuji vám moc

AlexTc

#372 Nový příspěvek od AlexTc »

V ČR nic, budeš se muset přestěhovat na Slovensko :)

aumirek

#373 Nový příspěvek od aumirek »

25k píše:Dobrý den chlapi jak to tedy je?? Co bych všechno potřeboval na registraci domácího malotraktoru v ČR?? Děkuji vám moc
tak tuším hlavně čas a nervi.Kolega to měl ještě za komanču a opravdu to v penězích byl pakatel.Ale jde to i ted mnozí včetně sychrováka nevěřily.Potom to sychrovák našel někde na netu a dal sem odkaz chlapa co popisoval vše kolem toho než to vyřídil.Ale pořád souhlasím z sychrovákem že na cestu nepatří vše co má kola.A pokud to chceš na nějaké to smyslplné využití je lepší normální traktor.On i ten kolega to neměl že by mohl jet kam ho napadne byt po cestě 3 třídy.Měl určenou trasu na své pole a to i dobu a den kdy mohl jezdit.Takže na třeba pole co nesousedilo s jeho nesměl
a AlexTc ano v české republice to jde ten kolega to měl za komanču ale ten odkaz sychrováka byl po revoluci

AlexTc

#374 Nový příspěvek od AlexTc »

Máš pravdu, asi to nějak jde. Kdysi když jsem řešil papíy na RS09 tak jsem narazil na tohle http://www.multicar22.cz/legislativa.htm zkusit to zvláštní užívání silnic.

aumirek

#375 Nový příspěvek od aumirek »

AlexTc ano to nějak pujde ale vždy si nějak omezený proti normální sp zetce a ty nervi kolem toho navíc narazíš li na uřadě na blba tak to dost lidí vzdá. osobně vím jen o těch 2 případech ale jistě jich je víc

Odpovědět

Zpět na „Putyka“