Ale nehovor že ti to zaplatia ,mne nacuval kolega v praci do dveri a peniaze som do dnes nevidel a vieš prečo lebo bolo okolo toho papirovačiek fotenia dvakrat sme podavali stažnost a stale si našli nejaku vyhovorku raz boli zle vyplnene papiere druhy raz to bolo zle nafotene až ma to dožralo tak som nabehol do poistovne a nadal som im čo sa do tych kuriev zmestilo tak že tak kamoško ked maš zaplatit ty to sa ti budu vyhražat hned ale ked oni tak to maju zhlboka v analnom otvore .Jedna banda horšia ako druhaaumirek píše:sychrovák máš pravdu přesto tak jednoduché to není.Udělá li ti někdo škodu autem máš jistotu že to dostaneš zaplaceno.Udělá li ti škodu kolo máš problém pokud se dotyčnej nemá k placeni nebo nemá peníze.Ale je pravda že zákoná pojistka na kolo či chodce nejde tak jednoducho nařídit.
Domáci traktor vs. POLICIE !!!
- fabikmiroslav
Re: Domáci traktor vs. POLICIE !!!
Dobre už bolo
-
nevím v posledních rocích jsem měl 2 krát menší škodu vždy to zaplatily bez problému a nikdy jsem na tom neprodělal a to jsem nic nefotil nafotili si to sami nabídli sumu já s radosti souhlasil a bylo vyřešeno
to mas co za auto? embecku?? mne ked naburali oktaviu , zrolovali mi cely bok ten co to hodnotil v poistovni mi vycisli skodu 730 euro povedal toto prestreknut toto zalestit toto vygztovat, hej dva krat tresnes dverami a gyt ti odpadne radsej som sa auta zbavil, kamarat mi povedal ze keby som chcel auto dat do povodneho stavu tak ma to vynde 2800 euro takze asi tak nejako hodnotia nehody na novsich autach v poistovni, ked naburas favorita jasne ze ta to vynde lepsie ked hodnota auta je 230 euro aj z novymi potahmi a dostanes od poistovne 150 to si zavodov su to zdieraci keby to nebolo zo zakona urcite si auto nepoistim . myslim PZP
-
ne mám suzuki rok 2005 na parkovišti mi odřel blatník a rozbil světlo dostal jsem 6 tisíc koupil sklo do světlometu blatník stříkl celkem náklady do 500 a den práce.
ps i proto nemám zájem o nová auta potřebuji to na ježdění a ne strachováni že mi to někdo odře či ukradne.Jinak pokud ti ten kyt odpadne tak bych tomu co to kytoval urazil ruce.
ps i proto nemám zájem o nová auta potřebuji to na ježdění a ne strachováni že mi to někdo odře či ukradne.Jinak pokud ti ten kyt odpadne tak bych tomu co to kytoval urazil ruce.
Co to tam máte za pojištovnu?? Já byl nabouraný 5x a teď dcera a vždy zaplatili..........ted přívalový déšt a vyřešilo se po telefonu a fotky přes net a peníze jsou na cestě.............
Když mě před dvěmi roky prdnul nákladák kango měl jsem v riti zadní dveře a bárazník a zadní světla.Dostal jsem 18 tisíc a za 10 tisíc na vrakáči přestrojil během 1,5 hodiny.Štěstí bylo že měli dveře ve stejné barvě .)
Škodu dnes odhaduje externí firma,v případě dcery Dekra.Pochybuji že by podhodnocovali,protože ty můžeš škodu rozporovat a o problémy určitě nestojí.
Když mě před dvěmi roky prdnul nákladák kango měl jsem v riti zadní dveře a bárazník a zadní světla.Dostal jsem 18 tisíc a za 10 tisíc na vrakáči přestrojil během 1,5 hodiny.Štěstí bylo že měli dveře ve stejné barvě .)
Škodu dnes odhaduje externí firma,v případě dcery Dekra.Pochybuji že by podhodnocovali,protože ty můžeš škodu rozporovat a o problémy určitě nestojí.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
-
sychrovák taktéž nemám problém s pojištovnou a pokud opravu zvládneš sám je to výdělečnej kšeft pravda u nového a dělá li to servis je jiná přesto pojišovna zaplatí
privalovy dazt ti zaplati PZP? nemylite si niektory havarijnu z PZP?
no odrety blatnik a rozbyte sklo na smerovke je nieco ine ako preborene dvere predne zadne a blatniky!! inak uz som videl par pogitovanych aut ktorym po zime vypadol git , tie soli na cestach su strasne agresivne auta hniju len taky fukot
no odrety blatnik a rozbyte sklo na smerovke je nieco ine ako preborene dvere predne zadne a blatniky!! inak uz som videl par pogitovanych aut ktorym po zime vypadol git , tie soli na cestach su strasne agresivne auta hniju len taky fukot
To jsem jen připsal že i tohle řeší bez problému.Dívají se na tebe jinak když máš u nich vše,jsou více ochotní.dzango píše:privalovy dazt ti zaplati PZP? nemylite si niektory havarijnu z PZP?
Jak to je u Vás nemůžu soudit,ale u nás to funguje.
no ja mam na poistovnu tazke srdce hlavne na kooperativu chlapovi teda mojmu koegovi rozbili okno nezavisli a aj tak mu to uznali ako podvod a pritom sa to tak stalo chapes aa teraz si okno kup sam a vymen si ho za vlastne. aj teraz uz co mam nove auto som poistil inde
-
samozřejmě je rozdíl jaká je ta škoda a zvládneš li to sám a co to je za auto.Ale řeč byla že pojištovna dělá problém že je fura foceni a pod.Zaplatí pravda hlavně u nového to není dle tvých představ.Jinak s tím kytem opravdu není možnost že nedrží pokud to nedělá blbec to není jak kdysi
ps jinak s tím oknem ti nerozumím a nevím co to je nezávislí
ps jinak s tím oknem ti nerozumím a nevím co to je nezávislí
- fabikmiroslav
Mam šest rocnu Fiat Panda a poistovnu ktoru ma kolega je KOOPRATIVA .Kolega mal havarijnu pojistku a ten dostal tiež holy K...t pretože mal spoučast 200 euro a škoda nepresiahla na jeho aute sumu 200 ečiek.A to nevravim o čelnom skle ktore som menil tri krat ista firma v Trenčine to meni cez poistku všetko ti preplatia len musiš zaplatit za vymenu 250 euro .spravil som si to sam a stalo ma to komplet 85 euro a bez kade akych poistovacich machinacii a poistnych podvodov.
Dobre už bolo
dzango píše:no ja mam na poistovnu tazke srdce hlavne na kooperativu chlapovi teda mojmu koegovi rozbili okno nezavisli a aj tak mu to uznali ako podvod a pritom sa to tak stalo chapes aa teraz si okno kup sam a vymen si ho za vlastne. aj teraz uz co mam nove auto som poistil inde
Já už to jednou psal..........míjel jsem se s autobusem a byla zrovna řepná kampaň,nejen že mi na sklo vlétlo bahno ale i kamení...co teď otočil jsem to a dojel na konečnou .tam jsem mu to začal vysvětlovat,vůbec se nechtěl bavit a měl mě na háku.Pánovi bylo něco přes padesát,možná i větší než já ale já byl neodbytný,stejně jsem neuspěl.Tak jsem si nafotil jeho přední bok od bláta,ten svůj s prasklým sklem a dojel na místo činu.Vše jsem poslal na vedení Transcentrumu.Světe div se odepsal mi p. ředitel a vše se vyřešilo.
Později jsem zjistil že řidiči mají dispečerem nařízeno zapírat ikdyž si toho jsou vědomý.Ztoho plyne nedát se.........
Dojel jsem do speciálky,kde mi sklo vyměnili,nic jsem neplatil jen podepsal papír.Co mi je po tom že auto bylo desetileté ..............měl jsem ho v pořádku a znovu ho chci v pořádku a od toho je pojištovna.Něco jiného je když oprava přesáhne hodnotu auta,tak ti zaplatí jen hodnotu auta.
-
no tak pokud máš spoluučast tak je jasné že malá škoda je ti nanic a to sko to je jiná při havárce ti ho proplatí bez problému pokud je to kámen od auta to je jiná věc to je podobné jak ta velká voda
a pro sychrováka je li to od kamene není problém zaplatit s pojistky znáš li řidiče a ten to uzná.Navíc nevidím jedinej duvod zapírat poněvadž to jde ze zákoné pojistky a řidič za to nemá žádnej postih.Teda u firemního soukromej muže přijít o bonus
a pro sychrováka je li to od kamene není problém zaplatit s pojistky znáš li řidiče a ten to uzná.Navíc nevidím jedinej duvod zapírat poněvadž to jde ze zákoné pojistky a řidič za to nemá žádnej postih.Teda u firemního soukromej muže přijít o bonus
No právěš to mají zakázano kvůli bonusum.Jinak ano řidičům by to mohlo být jedna tak jsem si to taky myslel.Neuznal ikdyž cestující řekli že viděli že mě nahodil.aumirek píše:no tak pokud máš spoluučast tak je jasné že malá škoda je ti nanic a to sko to je jiná při havárce ti ho proplatí bez problému pokud je to kámen od auta to je jiná věc to je podobné jak ta velká voda
-
nejsem si jistej jestli ty bonusi platí pro podnik tam to je tuším jiné tam je bonus za množství aut a neodečítá se z havárky jednoho