Politika, neshody, atd. V

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Brendak

Re: Politika, neshody, atd. V

#3211 Nový příspěvek od Brendak »

Myslíte že by se s náma Trump bavil při dohadování cel tuším na železo , tak jako s celou EU. Je to obchodník. Vytrel by si s námi sedinku jak s malým kačerem. A to je účel EU. Jako jeden malý stát by jsme byli na tom hůř.

ibanez5

#3212 Nový příspěvek od ibanez5 »

Myslím že ne,a to z jednoho prostého důvodu. Kdyby to totiž udělala jedna země v Evropě,tak by se s chutí přidaly další a to by byl konec slavné EU.... To co se děje v Anglii je podle mě jenom nastrčený strašák...
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."

Brendak

#3213 Nový příspěvek od Brendak »

Kdyby jsme nebyli v EU myslíte , že by nás ostatní země EU přizvali k jednání o clech , když jsme jim ani dobrovolně nepomohli s uprchlíky?

Čárls

#3214 Nový příspěvek od Čárls »

Kdyby jsme bývali nevstoupili byli jsme nyní na tom daleko lip sice by to bylo krušný ale šlo by to.
Podle mne bude daleko hůř až utnou dotace nevím kolik zbývá ještě času ale asi moc dlouho ještě nezbývá.
Zatím dostáváme vic než vkládáme až toto přestane nastane taková krize u dotovaných podniků že jich minimálně polovina padne
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

DYK

#3215 Nový příspěvek od DYK »

A až teda utnou dotace - k čemu to seskupení bude? Bezvízový styk se dá domluvit bez EU, jak lidí tak zboží, je to přece na dohodě dvou a více svrchovaných států a dotovat si může každý stát koho chce a kolik chce - ale za svoje!!!
Jo a žrádlo? Je zase na každým, co si do země pustí a co ne. A kontrolovat si to bude taky sám.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

other-side

#3216 Nový příspěvek od other-side »

tímhle tempem nám je utnou raz dva

Shrek

#3217 Nový příspěvek od Shrek »

Jojo, zmrd uz nema kde brat, uz se ukazuje jeho "hospodareni" https://www.novinky.cz/ekonomika/506749 ... omove.html
No a v neposledni rade, to ze jde Bures orodovat za svoji bejvalou firmu k tomu opilci z EU, to snad ani neni mozny, taha si soukrome veci do statnich... A v neposledni rade, dalsi audit je tdy, to zase bude breku :vysmech: :vysmech: :vysmech: :vysmech:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/do-c ... &source=hp
Muhehe, myslim si, ze zmrd si ty dvere zabouchl svou nevymachanou mordou https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2834 ... vum-babise
A tohle je taky vesele, ja na brachu, bracha na me. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vlad ... ditu-73383
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com

Čárls

#3218 Nový příspěvek od Čárls »

To už funguje od dob komančů ja na brachu, bracha na me soudruzi taky kradli ale jak moc vystrčili ružky zvrchu dostali přes pařáty
To samý praktikuji dnes politici a vládnoucí strany Proto babiš o dotace nepřijde zaplatí daňoví poplatníci
članky na netu moc nečtu jsou občas nebo spíš skoro nadsazené jak zprávy na Nově Holt si ze všeho musíš udělat úsudek sám

creative

#3219 Nový příspěvek od creative »

A kde by jsi jinde četl než na netu ? V Andrejovinách ?

Čárls

#3220 Nový příspěvek od Čárls »

V zahraničních zpravodajství ale tam taky kecají prostě si to občas pročtu a usudek udělám sám co asi je pravda
Prostě je fakt ten že podnikatel do politiky nepatří a už vubec do vedení vlády ať je sebeuspěšnější furt bude myslet na svý doma a urvat co se dá

bourač

#3221 Nový příspěvek od bourač »

Ty Irčane :friends: - naučím se irsky, a zkusil bych koalici :D
Jinak ty mě taky můžeš :D
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

ITS

#3222 Nový příspěvek od ITS »

Čárls píše, že "... podnikatel do politiky nepatří... ".

Na tohle nemůže být jednoznačný názor.
- Když to bude někdo obyčejný, pak můžu říct, že je hloupý a nic nedokázal a bude hloupě pracovat pro stát.
- Když nebude podnikatel, tak bude chudobný a budou ho vydržovat kmotři.
- Když bude vědec, tak to neznamená, že je použitelný v praktickém životě.
- Když bude umělec, tak bude úplně mimo mísu (zvláště u nás a nyní)

A těch KDYŽ by mohlo být neúrekom.

Spolehnout se na vysoké morální kvality jedince by bylo jediné možné. Bohužel v dnešní době se takoví lidé tak daleko nedostávají. A snad se ani v minulosti nedostávali. Minulostí myslím stovky let. Takže v klidu můžeme vychládnout, protože ta politika pojede dál a o životě každého z nás nerozhoduje nic víc, než každý sám.
Chtěl bych těm lidem na náměstích říct " kdo bez viny, ať hodí kamenem " . Je to náš národní zvyk. Mám v paměti, kdo byli nejaktivnější zakladatelé OF v onom slavném podzimu. Lidé, kterým už byly poměry těsné, nebo byli blbí a neschopní. Vesměs to nebyli takoví ti poctiví "šedí " dříči, ale všetečkové, kteří jen šmejdili, co by, kde by.
Demonstrace jsou normální součástí politiky a jejich výsledkem má být minimálně ovlivnění těch, kteří stále nejsou rozhodnutí o tom, co je a co není správné. A snad to ve volbách zúročí. Ale že by kvůli pár lidem ( opravdu je jich pár) stále někdo odstupoval a měnili se představitelé státu v průběhu opravdu demokratického volebního cyklu ?

Britt

#3223 Nový příspěvek od Britt »

Irčan píše:To máš těžký,só lidi co sem chodí vykusovat a slovíčkařit a Takoví co by chtěli věcně diskutovat.No a u nekeréch se vobčas projeví stařecká hašteřivost,to budu ai já ale ať mně negdo dokáže že sem lhal.Uctivě se vomluvím.
Že s Bóračem v mnohým nesóhlasím mně nebrání v tom abych si ho vážil. Bóraču dybys to náhodó vnímal jako ž e Ti chcu poklonkovat tak běž kam si zaslóžíš.
Kluci, vy už jste zase v líbánkách? :smich: :smich:
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

creative

#3224 Nový příspěvek od creative »

ITS seš trochu mimo, protože takový demonstrace, kde bylo 120 tisíc lidí, to tu nebylo. Nebýt toho člověka, který si přivlastňuje republiku. Kupuje si lidi, moc, ministry má pod palcem všechny. Jak rychle prchal Stropnický daleko, aby tady u toho nemusel být. Má pod palcem media, snaží se zasáhnout, aby nebyl postižitelný. Tady nejde o prachy, který nakradl neprávem, tady jde o korupci, moc a vliv na nezávislý chod státu.

ITS

#3225 Nový příspěvek od ITS »

120 000 ?? kolik to je ? A kolik přijde k volbám ? Ale s tím my dva nic nenaděláme.

Podívej se na Italské příhody s Berlusconim. Takového člověka ve vládě se nevyvaruješ. A nějak obecně to zakázat asi nejde. Bohužel ti, kteří se pasují za Babišovu náhradu, toho už dopizdili dost. Takže sesadit možná, ale koho jiného - "nemožná". :)

Říkal jsi, žes kdysi byl pro Andreje (pokud se nepletu). Mně netvrď, že jsi si nedokázal spočítat, jaké to s ním bude. Já mám fantazii docela dobrou, navíc jsem štír. Mě nemusí nikdo podezřívat, že bych si nespočítal, která bije. Proto moje náklonnost k Andreji není slepá. Není to dobré. Ale lepší to nebude. Jsme zparchantělí. K volbám nejdeme a tvrdíme, že 120 000 lidí v Praze je hodně.

Zamčeno

Zpět na „Putyka“