slečna na vdavaní

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
zde

Re: slečna na vdavaní

#3196 Nový příspěvek od zde »

no už si prečitala a vraj mam stiahnut fotky lebo je to tu samy uchyl .Tak chlapci mate smolu a ja tiež .Nebudem mat takto švagra :vztek:

honza461

#3197 Nový příspěvek od honza461 »

vubec se jí nedivím.Jenom blázen by se tady nechal zesměšnovat.Chcete holky a pak akorát vymýšlíte hovadiny.Ne všichni ale někteří jsou jak pubertáci.že fronterman?

Marie

#3198 Nový příspěvek od Marie »

Naše nová, milá a hezká členko fóra, i ty milý Zde,
správná baba, jako jsi ty snese přeci primitivní řeči a z těch si nic nedělá.
Bo my, viď šéfová, reagujeme jen na příspěvky co stojíé za reakci a náš čas.

Tak tu vítej, nikam pryč nechoď, bo jsou tu i fajn chlapy, za to ručim, a je tu občas zábava.
Marie

(to víš, jsme tu na návštěvě mezi různýma chlapama, a tak se vlastně nemáme právo zlobit, když to někomu trošku ulítne....)
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.

vitex

#3199 Nový příspěvek od vitex »

8) Zlatá naše Maruška.

zde

#3200 Nový příspěvek od zde »

Marie: no sestra si želala toto :
citacia zo spravy na FB
poprosila by som vymazať tú fotku!!!!!!!!!!

sami zdá že sa tam prihlásim.....nemôžem sa ani brániť...no teda pekná debatka.....

.... samý úchyl a potom chudák admin...

sychrovak

#3201 Nový příspěvek od sychrovak »

Nic ve zlém tvá sestra trochu postrádá humor bodrých chlapíků :)
Má žena to okomentovala slovy:
Holka vypadá jako slušnačka a asi bude plachá ....... :-/ aby se neurazila co tam chlapy plácaj,no odhadla to.

A třeba bude problém u děvčete v tomto ,u nás se tomu říká netykavka,stačilo reagovat slovy vy ste teda blbci.....ale uchyl :smich: :D

Jinak nic ve zlém každý jsme nějaký a já osobně mám blíž k humoru Oly,jinak ten život bez humoru na vážno stojí za velný kulový.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

honza461

#3202 Nový příspěvek od honza461 »

ještě že jsi nenapsal kulový hovno,Hned bych tě měl za nevychovanýho kluka, :)

sychrovak

#3203 Nový příspěvek od sychrovak »

věř nebo ne ale já kromě občas tady vůbec vulgarity kromě vole nepoužívám,jsem dokonce slušnější jak manželka,té občas nějaké to slovo uletí 8) Ale na druhou stranu mám zase humor a dvojsmyslnost na rozdávání...proto se mi humor oly líbí.

ambra

#3204 Nový příspěvek od ambra »

Hm tak nějak musím souhlasit a aji se slečnou - chápu že se urazila po těch hlodech, co někteří napsali. Vím papír a internet snese všechno. Ale přece jenom trochu dobrého chování místo "humoru" by někdy neuškodilo. A asi správný postřeh, že jsou tu místy úchylové (hlavně ti co kecaj a kecání by mohli nechat na těch pro které by to mělo být aktuální! a pak druhá sorta těch co si věčně stěžují a pak se jim stejně nic nelíbí). No ještě že sem už chodím tak jednou za půl roku.

sychrovak

#3205 Nový příspěvek od sychrovak »

Ambro a ty myslíš ,že toto téma je na seznámení??To si snad myslí jen najivní člověk.
Od toho jsou seznamky,tady to je spíš na plkání kolem toho a možná dohazování.
Uchyla jsem tu ještě nepotkal a na základě sprosté hlášky lidi nesoudím.
Hezký večer a klídeček :friends:

ola

#3206 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,tož včiľ nevím,sychrovák to přesně pochopíl,že sem to mysľél enom tak lajt a asi aj ví,že můj syn fakt chová koze.A snáď sem tým,že sem si tu postesk,že už su starý cip a že bych nejakého teho vnuka na zahrávačku brál,až tolik sprostého neřek alě lěsti to tak negdo pochopíl,tož sa velice omlůvám..
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

ambra

#3207 Nový příspěvek od ambra »

Já jsem o seznamování jako takovém nemluvila... a když na věc přijde seznámit se lidé můžou kdekoliv! A to není vůbec naivní v životě jde jenom o souhru náhod.
Když tu teda tak kecáte ono se dá kecat i slušně a tak aby jste neuráželi případně ženy, které tu jsou nebo sem přijdou.
Uchylky můžou být různé, protože když se tak dívám tak si někteří libují v tom že fňukají že slušné holky nejsou(zalistuj pár stránek zpět) a když se slušná žena objeví tak si z ní musíte prostě utahovat(vy tomu říkáte humor, holt některé příspěvky, ale moc úroveň nemají a já jsem se třeba vůbec nezasmála). Jo teda nemyslím olův příspěvek o kozách(PS: olo nedíváš ty se náhodou na farmář hledá ženu?), ale radši ani nechcu vědět kdo všechno tu ty kozy má(nehlaste se všichni). ;-)
Jo a mimochodem znáš to jak se říká, že potrefená husa kejhá . ;-)
Také ti přeji hezký večer.

fronterman

#3208 Nový příspěvek od fronterman »

Netušil som, že taká nevinná poznámka rozdúcha takúto debatu. A už vôbec som netušil, že kvôli takej nevinnej poznámke si vyslúžim prívlastok "úchyl" a "puberťák". Ja som chcel len nejak vtipne zareagovať na Olovu poznámku o kozách. To nebolo myslené ne konkrétnu dievčinu (mimochodom veľmi pekná baba a to, že sem dal jej brácho fotku, nech si vybavia medzi sebou), len mi to tak pasovalo do tej debaty. Ale vezmite si to ako chcete, dvojzmysly a Olove príspevky mám rád.
Pekný večer prajem všetkým.
P.S.1: Moju manželku som si tiež našiel cez internet. Budem mať 43, mojej bude 35 a náš malý bude mať štyri rôčky. Predtým som "absolvoval" jedno osemročné bezdetné manželstvo, ukončené v mojej tridsiatke.
P.S.2: Všetkým, ktorí hľadajú, prajem veľa trpezlivosti, nádeje a viery.
P.S.3: Knihu ksichtov (fejsbuk) nepodporujem.
Keď nejdem oproti, tak aspoň vyčnievam z radu.

sychrovak

#3209 Nový příspěvek od sychrovak »

nevím chodím jsem často a nikdo tu konkrétně žádnou ženskou neurazil.
To tvé přísloví je tak trochu mimo ,já reaguji jen na nedorozumění a zbytečné ,,nafouknutí se.
Jediná ženská co kdy tady byla uražená a může se tak cítit byla Baruš,ale v jiné sekci.
Víš musíš tu více číst abys některý lidi zde pochopila.
Hezký večer a neboj urážet nikdo tady žádnou slečnu nehodlá.

ITS

#3210 Nový příspěvek od ITS »

Také já hlasuji pro variantu, že se tu nic zlého nestalo. Tohle fórum z principu věci asi nebude sbírka jemnocitných intelektuálů. Je to tu o životě jaký je. Zdejší parta má koníčky, které vycházejí z nejstarších potřeb lidstva - a to je především obživa a s ní spojená práce. Je-li za člověkem vidět práce, není pak potřeba pečlivě pilovaných slůvek. A kdo ví? Možná naše nová tvář ( ta pěkná slečna), už žhaví SZ. :help:

Odpovědět

Zpět na „Putyka“