slečna na vdavaní

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
ola

Re: slečna na vdavaní

#3151 Nový příspěvek od ola »

sychrovak: Ahoj,ahááááá a Já pľbec mysľél aby ju ta hrachovica rozervala jak mráz pumpu a tož to rači ešče pyteľ přisuším aby nedaj bože náhodů nezostál nekerý schod bez hráška.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#3152 Nový příspěvek od Terablick »

Chip&Dale: No já myslím že vždycky existuje rozumný kompromis mezi tím... Dítě po 30 je už celkem pozdě, ve 20 je zase brzo :) Těch 25 +/- bych považoval za optimum. Člověk si něco užije, stihne se rozumně zajistit a připravit, a přitom ještě neni na dítě starej. Samozřejmě u chlapa je ten věk trochu míň důležitej než u ženský...
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz

Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...

Farming Simulator a další hry levně

sychrovak

#3153 Nový příspěvek od sychrovak »

ola: :D To by tě mohla vypudit prdyý :D
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

Marie

#3154 Nový příspěvek od Marie »

Chipe, nepředpokládám, že je ti jak Kájovi (Gottovi), tipuji tedy do 40 let.
Díky svým zkušenostem a finančním možnostem, můžeš dítěti dopřát vzdělání, které mu
pomůže v uplatnění, v poznání atd. A sám, až ti bude 75let a budeš zabalený v dece sedět v angliském ušákovi, moci vzpomínat A VYPRÁVĚT vnoučatům, cos prožil, viděl a jaký byl svět před...lety.

Mému Alešovi ještě není pět let a umí (podle ředitelky školky) víc věcí než děti, které mají jít v září školy.... čím to je.... ?
(jo a je mi přez 30 kousek,spíše dost Alešovi bude 5 a čekáme na adoptivní hočičku - už přez rok...)
Naposledy upravil(a) Marie dne úte dub 01, 2014 10:09 pm, celkem upraveno 1 x.
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.

sychrovak

#3155 Nový příspěvek od sychrovak »

kazdý to má jinak.........
Jak si to kdo udělá,takový to má............proto já mám dceru 26 a syna10
Takže u syna budu řešit pubertu a zároveň budu vozit vnouče :D

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#3156 Nový příspěvek od Terablick »

Přesně tak. Ono i připravenost samotných rodičů hraje velkou roli. Všechny děti mladých rodičů které znám mají právě ten problém, že jim rodiče moc nemají "co dát" (nemyslím hmotně nebo finančně)... A ve 40ti je chlap pořád dost mladej na to aby měl malé dítě :) V tom bych neviděl problém :) V 70ti už to je nefér k těm dětem, ale nakonec "Kája" má i další děti z dřívějška, které ho tak trochu zastoupí...
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz

Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...

Farming Simulator a další hry levně

Chip&Dale

#3157 Nový příspěvek od Chip&Dale »

Terablick píše:No já myslím že vždycky existuje rozumný kompromis mezi tím... Dítě po 30 je už celkem pozdě, ve 20 je zase brzo :) Těch 25 +/- bych považoval za optimum. Člověk si něco užije, stihne se rozumně zajistit a připravit, a přitom ještě neni na dítě starej. Samozřejmě u chlapa je ten věk trochu míň důležitej než u ženský...
No, musim rict, ze jsem jednu chvili uz pochyboval nad tim, jestli u toho chlapa je to fakt fuk. Nemohli jsme par let otehotnet, pricemz ale u manzelky nic nenasli, kdezto ja jsem mel spermiogram totalne ku hovnu. Samozrejme rana pro sebevedomi, pomalu horsi jak impotence :'(

Absolvovali jsme jeden cyklus IVF, kdo nezazil, nepochopi a naopak mam hlubou soustrast s temi, kdo absolvovali. Behem toho cyklu, kdy jsem honil zenu po baraku se strikackou v ruce a ona mne prosila, ze uz ne, protoze ma bricho v jednom ohni (pritom ona sama chtela dite pomalu vic jak ja), tak jsem zasel za jednim 'sarlatanem' a ten mi polozil uplne jenoduchou otazku: "kde nosis mobil, vole?". No samozrejme, jako vsichni prece. V predni nebo zadni kapse kalhot. "Tak se na to ale fofrem vyser, hod to do prdele, ani s tou srackou nespi. Dej si ecko, zinek a selen a bez pro spermiogram za tri mesice". Prezil jsem tri mesice bez mobilu. Tedy, bez mobilu u sebe non-stop, volani jsem provozoval. Za tri mesice spermiogram jako vino. Po nezdarenem IVF zena otehotnela behem dvou mesicu. Sice potrat, ale pak dalsi tehotenstvi v pohode, dite zdravy jako lusk. Timto zdravim Nokii.

Takze i kdyz to primo nesouvisi s vekem, tak ale treba toto mne totalne odrovnalo. Takova mala mikrovlnka, blbych 5 W vykonu v impulsu, a ony to ty mrsky ocaskate nemaji rady. Kdo by to byl rekl.
Cim vetsi kladivo, tim vetsi odbornik...

pech.

#3158 Nový příspěvek od pech. »

taky hodně dělá "životní styl" ti co hodně pijou, a kouřejí jsou na tom většinou o dost hůř proti průměru.

sychrovak

#3159 Nový příspěvek od sychrovak »

u ženské taky psychika,u kamarádky prvorodičky to trvalo tři roky,bavím se o umělém početí.
Znám spousta lidí kolem sebe ,mladých i starších,a není to nic levného,jakmile vyčerpáš pár pokusů ,tak pak tě uspěšné početí výjde i něco málo přes 100 tisíc.
Ale na druhou stranu tyto páry jsou hlídaný,chodí i na kontrolu plodové vody, zda dítě nemá vadu.atd.Takže je skoro vyloučeno aby se narodilo defektní dítě.
Je to asi drahá záležitost.
Píši to proto že mám v okruhu svých známých mladé manželé co přirozenou cestou počali a mají problémy,v rodině přitom
nic závazného neměli.
Jedno dítě má tu nemoc motýlí kůže a druhé možná jedinné v ČR má dětskou bulímii.......jak dlouho bude žít nikdo neví.
Třeba jednou se na plodovou vodu bude chodit povinně a pak bude mít možnost se rozhodnout.

vizovjan

#3160 Nový příspěvek od vizovjan »

čas 0:36

Hledám holku na sbírání klestu. Zn. Jen včetně mašiny. A ani nemusí být blond ;-)
Zetor 7245, 3011, 12145 s čelňákem, diskový štěpkovač Junkkari HJ 5G a bubnový štěpkovač Heizohack 6-400, video při práci http://www.youtube.com/watch?v=XWM-i42P ... ture=share nebo starší http://www.youtube.com/watch?v=MSvnIdqCtQI

vitex

#3161 Nový příspěvek od vitex »

pech.: Sice hulím jak sádrovej ježek,chlastám jak žíznivá kobyla a nic z toho mě nepostihlo.Tak :-/
Pro Vizovjana:nenajdeš ani černovlásku bez mašiny. :friends:

Chip&Dale

#3162 Nový příspěvek od Chip&Dale »

vizovjan: Jo... panecku... neni nad to, kdyz to zencka umi pekne uchopit do ruky, ze... :)
Cim vetsi kladivo, tim vetsi odbornik...

vizovjan

#3163 Nový příspěvek od vizovjan »

Jsem se díval po videích mašiny (měli ji na BVV) a na jednou čučím jak tele na operátorku a vzápětí na to, že to není jen modelka, co se "plazí" po mašině. 8)

Vitex: náhodou, ne všechny ženské se bojí lesa... nějaké holky bez mašiny by tu byly ;-)
Zetor 7245, 3011, 12145 s čelňákem, diskový štěpkovač Junkkari HJ 5G a bubnový štěpkovač Heizohack 6-400, video při práci http://www.youtube.com/watch?v=XWM-i42P ... ture=share nebo starší http://www.youtube.com/watch?v=MSvnIdqCtQI

vitex

#3164 Nový příspěvek od vitex »

To moc dobře vím mám taky tři doma od 4 do 48 roků ale Ty jsi inzeroval. :smich:

sychrovak

#3165 Nový příspěvek od sychrovak »

1613972_738991202829642_2131431394_n.jpg

Odpovědět

Zpět na „Putyka“