Pečení dortů

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
foxina159

Re: Pečení dortů

#31 Nový příspěvek od foxina159 »

Irčan píše:foino jak je možný že eště sedíš u bedny místo teho abys foxa zahřívala v pelechu?
to víš máme jeden počítač a jsme na něj 3, tak jsem se dřív nedostala :potlesk:
Váleček je hrozná zbraň!!! A nebojím se ho použít!!!

ota

#32 Nový příspěvek od ota »

Ahoj, tak to mi jsme čtyři, manželka u počítače nevysedává. Má ho v práci a má ho tak nějak plné zuby už odtamtud. A tak už zbejváme taky tři. Jenže mi to máme celkem dobre vymyšleno. Máme tři počítače. Takže má každej svůj. No a tam si dělá co se mu zlíbí. Druhej mu do toho nekecá, a nezaclání u toho. No když jsme měli jen dva, nebo jeden, tak se skoro musel dělat zasedací pořádek. Od tolika tenhle a od tolika druhej. A kdo to přeťápnul, tak měl příště pokráceno o tu dobu. Ale já mám odpolední a zítra vstávám v 7 hodin, tak tady můžu posedět o do 1 hodiny raní. Ze soboty na neděli, jsem to vypínal něco kolem 1:45 . Manželka procitla, když jsem vlezl do postele a povídala, kolik je hodin? Kolik by bylo, půlnoc tak spi dál. Otočila se a brala ho dál. :smich:

ota

#33 Nový příspěvek od ota »

Tak je tady jednička řeklo by se ráno, tak zaklapnu počítač a jdu chrnět.
To jen jestli ještě někdo tady je vzhůru, třeba opozdilec u počítače? Haló, je tu někdo opozdilej? :pc:
To foxina159 teď je počítač určitě volnej, nikdo u něj nebude sedět. No a mě to i chodí rychle. Jinak mi to jde jako šnek.

Jezevec

#34 Nový příspěvek od Jezevec »

Jo ještě jsem tu já :smich: a budu tu ještě dlouho :(

foxina159

#35 Nový příspěvek od foxina159 »

halóóó já jsem tady, kde jste kdo??? :rohy: to bylo řečí a nikde nikdo :zapomel: :smich:

ola

#36 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,Já su tu a Ty už si zas gdesi v cíchách.Právě přemýšľám,co zitra ukuchtím,lěsti třipatrový dort s aifeľovků na vrchu a nebo sa držať rači při zemi a ukľohniť nejaký štrvť patrový cviboch políčený marmeľádů. :typek:
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

foxina159

#37 Nový příspěvek od foxina159 »

ola píše:Ahoj,Já su tu a Ty už si zas gdesi v cíchách.Právě přemýšľám,co zitra ukuchtím,lěsti třipatrový dort s aifeľovků na vrchu a nebo sa držať rači při zemi a ukľohniť nejaký štrvť patrový cviboch políčený marmeľádů. :typek:
já to vidím na štrůdl s jablíčky a hrozinkami :red: mňam, jestli ho budeš dělat dej vědět a já doběhnu na kávičku :ano: :potlesk:

ola

#38 Nový příspěvek od ola »

Ahoj foxino,tož poď na to kafé a lěsti už je pozdě,tož sa na bľbé kafé možeme aj klidně vyprdnůť.Né,že bych měl po téj aifeľovce takovů veliků fantaziju alě šak sama s ňa na ten šrůdľu navédla,jeden býl s tyma jabkama jak s psala a do druhého sem zarůľovál maku.

Obrázek

ota

#39 Nový příspěvek od ota »

Ahoj Olo, no s makem by to u nás moc nepojedlo! Jo pantaťík, tomu se dělá s makem. Jenže on potom skuhrá, jak má šťávy a jak mu to skáče krkem ven! Ale zvrzne ho celou tyč! Manželka dělá s jablkama a ještě s tvarohem. Takové kratší tyče. Bo se vždycky hádáme, čí že jsou ty ,,prdele" O ty je u nás hymlovej frc! Každej přijde a hledá prdele. Ty jsou asi nejžádanější. Jo a nedáváme rozinky. Ty taky nikdo v naší famílii nejí. Když náhodou babička udělá pár tyčí štrůdlu a ona dělá půlku s rozinkama a půlku bez no nejdřív se zvrznou ty bez rozinek a když už nejsou, tak se dáme i do toho s rozinkama. Ale to si s klukama bereme ven. To že ty rozinky flušeme po dvoře. Doma by to nešlo!
Když jsou jablka, tak je štrůdl i v tejdnu. O víkendu se nemluví, to je jasný že štrůdl musí bejt!

fox159

#40 Nový příspěvek od fox159 »

foxina159 píše:
ola píše:Ahoj,Já su tu a Ty už si zas gdesi v cíchách.Právě přemýšľám,co zitra ukuchtím,lěsti třipatrový dort s aifeľovků na vrchu a nebo sa držať rači při zemi a ukľohniť nejaký štrvť patrový cviboch políčený marmeľádů. :typek:
já to vidím na štrůdl s jablíčky a hrozinkami :red: mňam, jestli ho budeš dělat dej vědět a já doběhnu na kávičku :ano: :potlesk:
:hm: A mě štrudl nikdo neuděla jo?!!!!!!!!! :vztek: To je normálně škandál,bordel a anarchye :'( :nos:
Kladivo je dobrá věc, ale palice je palice!!

ola

#41 Nový příspěvek od ola »

Ahoj fox a co bys ešče nechťél,snáď né aby Ti tvoja vypěkala jakésik štrůdlě?Já si také musím pécť sám a moja ešče mudruje,málo cukru,moc skořice,málo jablek,moc maku,málo kvasnic,šak Ti to nevykyne alě já na ňu nedbám a jedu si dáľ po svém.Dneskaj sem upék toť tu slanů bábovku s mlětým masem,česnekem a a tak podobně,vyjímečně nebrblala a valila to do sebe až sa jí dělaly za ušama bulě.Alě tady je to o dortoch a Já tu valím jakésik buchty,tak už mľčím a čekám na nejaký ten dortík.

Obrázek

vitex

#42 Nový příspěvek od vitex »

Ahoj Olo,asi su nějaké slepé,tu fotku sem si zvětšíl,ale maso nemůžu najít.Zétra si du kópit nový bréle.

ola

#43 Nový příspěvek od ola »

Ahoj vitex,na nové brýlě sa vyser,tý Ti stéjně nepomožů.Píšu mlěté maso a protože do jatky na čerstvé nechodíme,tož je zmrzlé v mražáku a,že na jakésik rozmrazování nebylo času,tož sem použíl domácí z plěchaně gde ho máme namlěté na klobásovém kolěčku.Dál sem půl plěchaně hovězího,půl plěchaně vepřového,což bylo pomály půl kiľa,no a protože sem ho ešče přehnál mixérem a než gdesi cosi,tož sa to aj celkem dlůho míšalo v pekárni a tož sů tam z něho asi enom takové neviditeľné kůsečky.Tož co,už jich vidíš?A gdyž né,tož sů asi zalěpené v tých nastrůhaných surových zemňákoch,keré sem tam také dávál alě chuť masa tam rozhodně je.
Naposledy upravil(a) ola dne čtv dub 26, 2012 9:39 pm, celkem upraveno 1 x.

fox159

#44 Nový příspěvek od fox159 »

No Ola, nevím jak tvoje, ale ta moja baba by mohla!!! :-/ Když už je to samá matlála-patlála. :vztek: Když podnikala, tak jsem za ní občas furt!!! pekl pizzu, tak by mi snad mohla udělat štrudl!!!! či? :( No a masová bábovka, je lahoda!!! Tu bych mohl taky a boule bych měl nejen za ušima, ale byl bych pak jak těhotnej.Foxina ji dělala taky, ale né z mletého. 8) No a jinak foxina dostala nabítku do Billi, Bude z ní Fantóci, bude tam dělat učetní, :prace: tak po pul roční dovolené jde od 2.5 do práce 3xhurá. :ejchuchu: :juuuu: :jasan: :wink: :wink: :wink:
Kladivo je dobrá věc, ale palice je palice!!

pavel601

#45 Nový příspěvek od pavel601 »

.... sa gratuluje .... :) 8)

Odpovědět

Zpět na „Putyka“