Domáci traktor vs. POLICIE !!!
Re: Domáci traktor vs. POLICIE !!!
Pánové nechte Kucmara na pokoji . Vůbec se mu obdivuji že nechal nahlédnout pod pokličku. Alespoň vidíte jaký je rozdíl mezi tím co slyšíme z obrazovky a příkazy které dostávají od svých nadřízených..(tenhle měsíc máte nějak málo vybraných pokut).Samozřejmě i tam se najdou "molodci" jakovšude jinde. (kdo z vás přišel o premie nebo práci protože zrovna jste nepasoval vašemu šéfovi ?). Pokud chcete pomoci Kucmarovi a ostatním policistům se selským rozumem musíte o volbách ..Podotýkám že jsem nebyl u policie ani PS VB (kdo ví co to bylo? - tam tedy opravdu někdy byli exoti.)
Co se týče toho "půlpomahače" je třeba ho sledovat , každý jeho drobný přestupek /ústrojová kázeň , jednání s lidmi ,dopodrobna si zjistit co může a nemůže,soukromé ožrávačky- druhý den nastupuje do služby- dokumentovat a třeba anonymě oznamovat.) Anonymy nemám rád ale na hrubý pytel ...) Kucmar ví že nadřízení nemají rádi neustále nějaké problémy ....
Co se týče toho "půlpomahače" je třeba ho sledovat , každý jeho drobný přestupek /ústrojová kázeň , jednání s lidmi ,dopodrobna si zjistit co může a nemůže,soukromé ožrávačky- druhý den nastupuje do služby- dokumentovat a třeba anonymě oznamovat.) Anonymy nemám rád ale na hrubý pytel ...) Kucmar ví že nadřízení nemají rádi neustále nějaké problémy ....
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
Ty volě,Vy ste teda mezci,melěte tady sice pravdu,kerů jak gdyby ste ně zebrali z huby alě pro toto téma,jak ijáč,samé pičoviny s kerýma si lězte do rubriky politika.Kucmar enom poukázál na to aby sa tu s jakýmasik úplatky veřéjně nechválíl,Já sem ho podpoříl,toť všecko a Vy z teho uděláte hon na policajty.A gdyby ste pořádně četli,tož tů poznámků co sem tu prv napsál,tož tým sem zrovna mysľél aj takového akčního kokotíka jak zamét s tým strýcem.Tagže,přesně tak jak to tu už napsál aj Staník,dostál sem pokut,že by ně na sčítání,sakra nestačily ani paľce u noh a to snáď ani dvakráť alě dycky sem také přesně věďél za co.A gdyž včiľ,málo ináč pokaždéj,vyjedu s triálem na cestu,tož dycky s tů úminků abych jim moh(pokáď na mňa nebudů zrovna stříľať)negde ujeť,což strýc nemoh a to je ně teprů sakra líto,přesně tajak Vám.To samé s nečím čícu aj se zetorem,sice na čísloch alě bez papírovéj vlěčky.Jednůc vám snáď aj políčím moje předloňské a na to aj lóni navazující exenpóre s policajtama,sem to totiž nepatří,bylo to s autem.A nešlo o páru tisícovů alě páru desetitisícovů pokutu,nakonec sa to vyřešilo,rozhodně né úplatkama alě samo,tů druhů,pro nekoho ešče horší alě pro mňa tů finančně schůdnější alě také ani za mak populární cestů.No alě páru tisíců sem za všecko kolem sakra vypľáznůť musél.Ani sem sa nenabůrál,ani nikoho nezabíl,nic horšího jak každý iný,pravda trochu akčnější běžný řidič sem nevymastíl to bych moch teprů nadávať jací sů to vykurvenci vykurvení alě moh sem si za to sám,protože toto sa skrádka a dobře nedělá.
S triálem sem už měl také párkráť na málě,už sem to tu aj gdesi psál,možná už je to,včiľ při tem mazání starých přízpěvků aj nenávratně zmazané,protože sa ně tu od vánoc zmizlo na pěti stovku přízpěvků.Fičál sem si to tak gdysi s futrem jak fitipaľdy,přesně tajak ten strýček a naraz také vidím policajty,jak vyjížďajů z boční cesty a blinkr už měli hozený proti mně.Co už,jél sem dáľ a gdyž sem sa ohľéd,tož blinkr už býl hozený za mňů,čumák vrazený v cestě,alě že doprotivky jelo auto,tož sem měl aj kůsek ščestí,protože ho museli pustiť.No a zatáď sem kůsek ujél a hneď odbočíl do takovéj úzkéj ulice kerá vede na paseky.Předjeť ňa neměli šancu,z jednéj strany meza důlě,z druhéj strany meza hore,tož sem si v klídku mastíl dáľ,vedľa mňa seďél tchán.Ty volě,ten měl kurva bobky jak cip a furt ně smýkál voľantem,zastav,zastav,seru na ně,neboj sa,šak ňa nemajů šancu chytiť.A také tak aj bylo,po nejakém půlkiľáku sem odbočíl na lůku a už byli v prdeli,jak Baťa s dřevákama.Kůsek objél alě abych jich měl furt na dostřel,chvíľu brkali hore,důlě alě jakmilě jich to přestalo baviť,tož sem druhů stranů brknůl důlě a davaj dom.No alě náhoda je bľbec,tož čícu s varijantů,že to nemusí aj negdy výjíť a potom je to sice v prdeli alě furt a furt enom moja a moja chyba.
S triálem sem už měl také párkráť na málě,už sem to tu aj gdesi psál,možná už je to,včiľ při tem mazání starých přízpěvků aj nenávratně zmazané,protože sa ně tu od vánoc zmizlo na pěti stovku přízpěvků.Fičál sem si to tak gdysi s futrem jak fitipaľdy,přesně tajak ten strýček a naraz také vidím policajty,jak vyjížďajů z boční cesty a blinkr už měli hozený proti mně.Co už,jél sem dáľ a gdyž sem sa ohľéd,tož blinkr už býl hozený za mňů,čumák vrazený v cestě,alě že doprotivky jelo auto,tož sem měl aj kůsek ščestí,protože ho museli pustiť.No a zatáď sem kůsek ujél a hneď odbočíl do takovéj úzkéj ulice kerá vede na paseky.Předjeť ňa neměli šancu,z jednéj strany meza důlě,z druhéj strany meza hore,tož sem si v klídku mastíl dáľ,vedľa mňa seďél tchán.Ty volě,ten měl kurva bobky jak cip a furt ně smýkál voľantem,zastav,zastav,seru na ně,neboj sa,šak ňa nemajů šancu chytiť.A také tak aj bylo,po nejakém půlkiľáku sem odbočíl na lůku a už byli v prdeli,jak Baťa s dřevákama.Kůsek objél alě abych jich měl furt na dostřel,chvíľu brkali hore,důlě alě jakmilě jich to přestalo baviť,tož sem druhů stranů brknůl důlě a davaj dom.No alě náhoda je bľbec,tož čícu s varijantů,že to nemusí aj negdy výjíť a potom je to sice v prdeli alě furt a furt enom moja a moja chyba.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Ještě dodatek . Koukal jsem před chvílí na "Taxík" na Čt 1. Jestli pak víte že za to že při natáčení taxíku v jednom záběru nebyl p.Háma připoután a v jiném držel (netelefonoval) v ruce mobilní telefon byl potrestán pokutou 5 000 Kč a 5 body. Co si o tom myslíte, to nerozhodoval řadový policista , co ten si o tom může myslet ?Neobhajuji p. Hámu ale přestupky nemají pevnou sazbu a určitě se to nemusí řešit způsobem- podívejte jak jsme zásadoví. Téměř všechna media to zveřejnila se sarkastickým komentářem.
Diví se potom vedení policie že obraz policie je takový jaký je?
Diví se potom vedení policie že obraz policie je takový jaký je?
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
když vyrazí s domadělem na silnicu tak porušuju zákon a musím počítat sproblémem když mě lapnou ale joko vždy záleží jestli narazím na člověka nebo blba,vyprávěl mě známej jak platil za sjetý kolo,nechal stát auto vdědině,yhodinu se vrátila u auta čekal policajt s kterým před 20ceti rokama chodil 15 let na základku,kolo měl sjetý na hladko atak ho to stálo tisícovku,prostě srážka s blbcem,já znám jinýho policajta a ten říká-POKUTY NEDÁVÁM PROTOŽE U NÁS NEPLATÍ ZÁKONY PRO VŠECHNY STEJNĚ,taky z toho z toho mám s tím docela potíže,taky mě řekl něco o tom jaký maj instrukce na co se mají zaměřit,koho si nevšímat a kde mají byt vidět,i něco o tom jak měl ve službě kontrolu z nejvyššího patra policejního ředitelství kde si vyslechl účastnou řeč že ta služba je jenom nalajnovaná pakárna ale co prej se dá dělat protože je nevyhnutelný šlapat brázdu
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
stát chce pořád někde brát peníze a šetřit a takobá jednoduchá věc je nenapadne- já bych zavedl za poplatek vyjímku pro provoz domadělů na veřejných komunikacích.Muselo by to mít všechno FUNKČNÍ co je předepsáno pro provoz na veř.komunikacích(světla, brzdy, atd.) a vyjímka by platila na max.2km od konce obce ve které jsem nahlášen k trv.pobytu.Já osobně bych klidně nějakých 500,- kč/rok za to že kolem baráku můžu po silnici dal.Pak bych ale musel mít samozřejmě i pojistku, to je jasné.Ale pořád by tu byla volba pro ty co tvrdí že to nepotřebují- žádná vyjímka, žádná pojistka.Myslím že těch co by to dali by bylo dost(zvlášť v případech kdy člověk nemá za barákem výjezd do polí pač má kolem domky) a pár peněz by to do ksy taky dalo.Ale pak bych chtěl aby se ty peníze použily VÝHRADNĚ NA OPRAVU OKRSEK!!!
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
-můj dědeček-
Imaginaro , ono to v podstate tak aj funguje, akurát ten poplatok od teba vyberú poliši ked Ta čapnú !!!
Americkým geológom sa nedávno podaril veľmi zvláštny, mimoriadne nezvyčajný objav :
nad obrovskými zásobami americkej ropy objavili akúsi neznámu arabskú krajinu.
no to je fakt, akorát že tak jak je to teď na to došáhnou jen ti so se s oněma policajtama zná a ostatní mají často smůlu.Tak jak jsem to napsal já by tp platilo pro všechny.majco169 píše:Imaginaro , ono to v podstate tak aj funguje, akurát ten poplatok od teba vyberú poliši ked Ta čapnú !!!
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
-můj dědeček-
Toš kurňa ne každý má známeho u policie, aj ja poznám zopár policajtov, ale ešte ma žiadny nechytil. Takže neviem ako by som dopadol
Pretože kamoš- robí u nehodovky- sa bojí vziat - čiže ne100 EUR na blok ale30 Eur na čierno -úplatok, pretože má každý mesiac iného kolegu, ktorého nepozná, a stále sa im kolegovia menia, takže nemá stáleho parťáka, o ktorom by vedel že ked sa s vodičom dohodne, tak ho nebonzne.
Inak je pravda, že ked ta čapnú na smodele, - (niekedy sa to nedá že neprejdeš 100-200 metrovpo ceste) tak ta idú pomaly zbavit svojprávnosti, ošklbat o všetky prachy a vziat vodičák. FAKT mi to tu niekedy pripadá ako keby si bol TERORISTA S ATOMOVOU BOMBOU !!!!
Pretože kamoš- robí u nehodovky- sa bojí vziat - čiže ne100 EUR na blok ale30 Eur na čierno -úplatok, pretože má každý mesiac iného kolegu, ktorého nepozná, a stále sa im kolegovia menia, takže nemá stáleho parťáka, o ktorom by vedel že ked sa s vodičom dohodne, tak ho nebonzne.
Inak je pravda, že ked ta čapnú na smodele, - (niekedy sa to nedá že neprejdeš 100-200 metrovpo ceste) tak ta idú pomaly zbavit svojprávnosti, ošklbat o všetky prachy a vziat vodičák. FAKT mi to tu niekedy pripadá ako keby si bol TERORISTA S ATOMOVOU BOMBOU !!!!
Americkým geológom sa nedávno podaril veľmi zvláštny, mimoriadne nezvyčajný objav :
- arid
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, nechcu kalit vodu, ale hodně webovéch stránek je pod dohledem Velkyho Bratra. Aji dyž sa net zdá anonymní, opak je pravdou. Sám sem byl svědkem na jednom webu jak PČR požádala majetele dotčenéch stránek o IP adresy a přihlašovací údaje některých diskutujících, kteří naplno řekli svůj názor a Voldemortovi šlápli na kuří oko. Neposkytnutí údajů by bylo považováno za napomáhání TČ.
http://www.hasici-kunicky.estranky.cz/
Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.
Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.
Videl by som to asi takto:
Riaditeľ SIS (Slovenska informačná služba) odpovedá on-line:
Anonym poslal otázku: "Pán riaditeľ, nezdá sa vám to blbé odpovedať na anonymne otázky z internetu?"
Odpoveď: Odpovedám zadávateľovi anonymnej otázky, majiteľovi IP 92.8.116.15, host.auto.sk, Martinovi Jakubcovi, bytom v Bratislave, Moskovská ul. c. 43/a, rodne číslo 551012/1001, číslo konta 1-259-35-36:
"NIE NEZDA!"
Riaditeľ SIS (Slovenska informačná služba) odpovedá on-line:
Anonym poslal otázku: "Pán riaditeľ, nezdá sa vám to blbé odpovedať na anonymne otázky z internetu?"
Odpoveď: Odpovedám zadávateľovi anonymnej otázky, majiteľovi IP 92.8.116.15, host.auto.sk, Martinovi Jakubcovi, bytom v Bratislave, Moskovská ul. c. 43/a, rodne číslo 551012/1001, číslo konta 1-259-35-36:
"NIE NEZDA!"
Pokiaľ Ťa nechytia priamo pri preberaní úplatku, tak to že pán XXXYYYY vie o mne priame údaje, IP adresu, bydlisko, ským spávam a kedy chodím na toaletu tak nemá žiadny dokaz
Ak aj vie moju IP a adresu, tak to je IP počítača, kto v tom momente sedel za PC a niečo napísal nemá žiadnu šancu dokázat !!!
Takže si myslím že SIS by mala mat iné priority ako riešit 60 EUR-ový neúplatok, alebo lustrovat fóra ako je NASETRAKTORY
EU
SIS-kári by sa mohli dat na výrobu domadelú, a hned by ich myšlienky prešli na inú tému !!!
Možno by nám tu aj nejakým dobrým nápadom pomohli !!!!
- kovboj2000
Presne tak. Chýba akýkoľvek dôkaz. Na internete sú fóra (radšej nebudem menovať) kde sa otvorene preberá trestná činnosť a iné závažnejšie a nebezpečnejšie veci ako jeden 60E úplatok..- A aj tu v prípade zistenia že kto čo odkiaľ píše, polícia nemôže na základe písania príspevku na internet niekoho obviniť, pretože nie je naplnená skutková podstata nejakého trestného činu. Preveril som si to. Ak by niečo chceli povieš P&R.sk. napr. že sa hrás na spisovateľa, a všetko si si iba vymyslel. A je to.majco169 píše:
Pokiaľ Ťa nechytia priamo pri preberaní úplatku, tak to že pán XXXYYYY vie o mne priame údaje, IP adresu, bydlisko, ským spávam a kedy chodím na toaletu tak nemá žiadny dokaz
Ak aj vie moju IP a adresu, tak to je IP počítača, kto v tom momente sedel za PC a niečo napísal nemá žiadnu šancu dokázat !!!
Takže si myslím že SIS by mala mat iné priority ako riešit 60 EUR-ový neúplatok, alebo lustrovat fóra ako je NASETRAKTORY
EU
SIS-kári by sa mohli dat na výrobu domadelú, a hned by ich myšlienky prešli na inú tému !!!
Možno by nám tu aj nejakým dobrým nápadom pomohli !!!!
že by komplex z policie nebo snad nějaká pokuta?Karel2 píše:Samé kecy, přeci pro 60Eur nikdo nebude sledovat IP adresy a jiné blbosti když jinde se kradou miliony .
Nedělejte bububu když není důvod. Každý polda bere někdo víc jiný méně.
I když kdo krade méně než 1 mil jde do krymu. Ti co kradou milióny tak tomu říkají nevydařená privatizace.
Viz pár pokreslených plakátu a 3 měsíce krymu na to jsou policajti machři, ale pokud se jedná o lobisty tak jsou poldové posraní.
Kucmane každý ví kde kopeš ,ale ještě nevíme na ,které straně jestli kvůli 60Eur budeš obyč. lidi zavírat nebo jsi machr co si troufne na třeba primátora nebo na náčelníka ?
Takové silácké kecy na fóru ti budou žrát náctiletí tam s plackou třeba oslníš jinak nestraš poctivé lidi a sledování IP adres kvůli 60Eček.
Myslím, že by poldové měli sledovat jiné adresy ne chudáka co převeze trochu bordela na neregistrované vlečce.
No obyčejní co šlapou se na nic jiného nezmůžou co kontrolují zaplacené parkovací bločky.
A pak buzerují.
"Takové silácké kecy na fóru ti budou žrát náctiletí tam s plackou třeba oslníš jinak nestraš poctivé lidi a sledování IP adres kvůli 60Eček." JJ, někdo oslňuje prachama, někdo plackou a někdo blbýma kecama
- Karel2
ben píše:že by komplex z policie nebo snad nějaká pokuta?Karel2 píše:Samé kecy, přeci pro 60Eur nikdo nebude sledovat IP adresy a jiné blbosti když jinde se kradou miliony .
Nedělejte bububu když není důvod. Každý polda bere někdo víc jiný méně.
I když kdo krade méně než 1 mil jde do krymu. Ti co kradou milióny tak tomu říkají nevydařená privatizace.
Viz pár pokreslených plakátu a 3 měsíce krymu na to jsou policajti machři, ale pokud se jedná o lobisty tak jsou poldové posraní.
Kucmane každý ví kde kopeš ,ale ještě nevíme na ,které straně jestli kvůli 60Eur budeš obyč. lidi zavírat nebo jsi machr co si troufne na třeba primátora nebo na náčelníka ?
Takové silácké kecy na fóru ti budou žrát náctiletí tam s plackou třeba oslníš jinak nestraš poctivé lidi a sledování IP adres kvůli 60Eček.
Myslím, že by poldové měli sledovat jiné adresy ne chudáka co převeze trochu bordela na neregistrované vlečce.
No obyčejní co šlapou se na nic jiného nezmůžou co kontrolují zaplacené parkovací bločky.
A pak buzerují.
"Takové silácké kecy na fóru ti budou žrát náctiletí tam s plackou třeba oslníš jinak nestraš poctivé lidi a sledování IP adres kvůli 60Eček." JJ, někdo oslňuje prachama, někdo plackou a někdo blbýma kecama
A co moudrého jsi napsal Ty a čím chceš oslnit ?
-
DYK píše:Ani já tě Kucmare nechci urazit a všechno co napíšu se týká policie jako takové. V intencích tématu bych měl taky hádanku. Co je jednodušší, chytat motorkáře s kalhotkama přes RZ nebo jen přes podložku RZ a je jasné, že nemá ani pojistku, nebo místní obyvatele na svých samohybech, jedoucí "něco" dělat? Co je nebezpečnější pro spoluobčany ten samohyb nebo letící skupina motorek obcí třeba kilo? Systém kontrolních bodů během služby na druhých a třetích třídách je jen a pouze buzerace lidí jedoucích na hřbitov, do kostela nebo na to svoje políčko, přitom po první třídě se vám prohánějí motory o sto šest. To nemluvím o kroskách a čtyřkolkách v zasetých polích a lesích. Jenže na to policie prostě nemá a ten samohyb je tutovka. Motorka si s váma vytře řiť jak medvěd se zajícem kdy si o to řeknete. Vyjímku snad tvoří jen "akce" profláknuté" dopředu. Policajt je prý taky jenom člověk, jak zde už aumirek napsal, tak ať se podle toho taky chová a jestliže chce dodržování zákonů, pak odevšech a musí na ty všechny mít "metr"! To se to "prcá" dědulu jedoucí s terrou na nebo z trávy pro králíky, že? Motorka udělá "levá-pravá" a je v prdeli a co hlídka? Brada a čepice na zemi a to je asi tak všechno. Dědovi by jste sebrali snad i důchod za to jeho trestuhodné počínání. Plackou se sice neoháníš, ale v uniformě se ti na úřadě podařilo vyřídit pro provoz tvé kuboty to, co nikomu jinému. Hmm, fakt dobrý. Ať jde celá policie do - dobrovolně na víkend třeba na VPP a udělá pro občany víc, než třeba na těch kontrolních bodech. Bohu žel tak to je a kazíte si jméno sami svým přístupem. V tomto státě v tuto dobu a v tomto právním rozpoložení mají na toto povolání fakt jen někteří.
Přesné!!! Když jsme si všichni rovní tak mi Kucmare poraď jak postupovat na OÚ v Třebíči abych taky mohl s traktorem na silnici. Warchalowski je srovnatelný s Kubotou a když jsem tam žmoulal čepici tak sem mnou vyběhli. Kdybych tam přišel jako státní zaměstnanec tak jsou v pase zlomení. Je snadné podle IP adresy zjistit kdo se vytahuje s úplatkem. Mám se teda na úřadě ohánět tím, že někomu povolení k jízdě po silnici dají a k druhému se chovají jako k lidskému hnoji?????????????????
Nevěř všemu co si myslíš