Co vám dneska udělalo radost

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Fizz

Re: Co vám dneska udělalo radost

#2941 Nový příspěvek od Fizz »

přesně tak... nehledě na to ze ani spusta dodávek nemá na kouli co tyhle auta a spotřebou jsou na tom leckdy huř pokud za sebou tahnou takovou hmotnost. což mi taky pripomina jak jsou u dodávky poměrně malý brzdy proti šestipistku na Q7...

ty kecy jsou budto od lidi co na voziku za htp vezou leda sekačku, nebo od tech co proste závidí a nejlip doplni "to už je moc to už bych ani nechtěl" :nene: a utírá slinu v koutku zatímco dokazuje svuj mimostádní postoj napřiklad porušováním rychlosti v obci atd... :321:
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

fikejz

#2942 Nový příspěvek od fikejz »

Mimostádní překračování buzerační rychlosti bych do toho netahal. Nám co jsme za starých časů v obci jezdívali legálně i 90km v hodině to prostě někdy ujede, protože víc než tachometr sledujeme situaci a provoz před sebou.

A ono i dnes se v mnoha obcích nechá jet legálně po běžně silnici první třídy daleko víc než 50, jen jich většina neleží v ČR, ale třeba v Rakousku.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

other-side II

#2943 Nový příspěvek od other-side II »

a je tu někdo s Pentastarem? např v Durangu nebo G Cherokee? od rv 2018 nejlépe
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.

mastnacek

#2944 Nový příspěvek od mastnacek »

Fizecek je proste produkt gymplu :prace:

DanculSK

#2945 Nový příspěvek od DanculSK »

4 stránky úplne mimo témy...
:friends:
To musí byť všetko zasrané
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

Sadra17

#2946 Nový příspěvek od Sadra17 »

other-side II píše: stř lis 27, 2024 10:13 pm na příští rok potřebuju tahavý 4x4, abych tomu mohl dát kubík (nebo 2x600ltr) vody na vozejk, dojet k výsadbám a zalejt, dojet k rybníku a načepovat

Pentastar nebo Hemi si vezmou 12-16 LPG na sto, což je ekvivalent 7,5 ltr nafty
tak to ještě 10 lpg přidej k té hemině 8)
malej traktorista v malým traktoru

Sadra17

#2947 Nový příspěvek od Sadra17 »

andre.marek píše: čtv lis 28, 2024 2:10 pm Jestli někdo vymyslí lepší volbu pro tahání přívěsu 3,5 tuny, než velkou Ameriku, nebo Q8 ev Touareg, sem s tím. Samozřejmě zároveň auto pro denní ježdění a parkování v práci (trochu prostorově omezené).
každej druhej Pick-up má tažný na 3000+kg 8) moje navara má 3tuny na tažný a asi to nikdy nevyužiju :-/

other-side II

#2948 Nový příspěvek od other-side II »

přidávám

andre.marek

#2949 Nový příspěvek od andre.marek »

Sadra17 píše: čtv lis 28, 2024 7:04 pm
andre.marek píše: čtv lis 28, 2024 2:10 pm Jestli někdo vymyslí lepší volbu pro tahání přívěsu 3,5 tuny, než velkou Ameriku, nebo Q8 ev Touareg, sem s tím. Samozřejmě zároveň auto pro denní ježdění a parkování v práci (trochu prostorově omezené).
každej druhej Pick-up má tažný na 3000+kg 8) moje navara má 3tuny na tažný a asi to nikdy nevyužiju :-/
3 tuny nejsou 3,5... Mnoho pick-upů to právě nemá a ani jeden pickup není ideální na denní dojíždění a parkování v nemocnici. Ale líbí se mi to, to je fakt.
other-side II píše: čtv lis 28, 2024 3:27 pm a je tu někdo s Pentastarem? např v Durangu nebo G Cherokee? od rv 2018 nejlépe
Já mám g. Cherokee s 4,7, ale 2006... Do včerejška naprostá spokojenost, dnes deprese z výsledku servisního zásahu - trochu pouštělo gufero u hlavní řemenice na klice. Nechal jsem ho vyměnit (spolu s řemenicí) a úplně šíleně to teď vibruje v otáčkách kolem 1000.

Sadra17

#2950 Nový příspěvek od Sadra17 »

andre.marek píše: čtv lis 28, 2024 8:35 pm 3 tuny nejsou 3,5... Mnoho pick-upů to právě nemá a ani jeden pickup není ideální na denní dojíždění a parkování v nemocnici. Ale líbí se mi to, to je fakt.
některý těch 3,5 maji 8) Já to auto mám rád ale parkování je za trest :'( má to malý rejd a je to velký, já už u marketů v rámci pohodlí parkuju na kočárku :jazyk:

Míšánek

#2951 Nový příspěvek od Míšánek »

Othere, co se týče těch asistenčních systémů a radarů, tak většina začíná fungovat až od určité rychlosti a co mám zkušenost já třeba ze Scanie tak radar při zaznamenání překážky zahlásí riziko kolize, pokud nějak aktivně nezasáhnu do řízení tak jde na brzdy ale pokud pohladim brzdu nebo naopak přidám plyn, tak vliv těchto asistenčních systémů potlačím a auto jede normálně dál. A předpokládám že po takové louce bys asi nejel 40km/h, myslím že Real je třeba 20km/h a to bude ještě hodně, takže v tento okamžik podle mě tyto asistenční systémy ani aktivní nebudou.
Nicméně i kdyby, tak by se u všech normálních aut měly dát deaktivovat nějakým tlačítkem stejně jako třeba start/stop atp.
Neměl bych z toho strach ze by to dělalo nějaký neřešitelný problém ;-)

3,5t tažné má i x5 e70, co jsme pořídili dnes pro mě. Tentokrát tedy jen s r6 biturbo

other-side II

#2952 Nový příspěvek od other-side II »

vycházím z různých zkušeností, jakože jízda v bydlící zóně, kde jedeš pomalu a beztak to hlídá abys někoho nepřejel

po louce jedu krokem tam, rychle zpět, nebo polňačka, divočina

oceňuju, že se těch motorů a biturbů nebojíte, já se toho bojím, ne že by to stálo mraky peněz, ale že bych nebyl schopný to servisovat a tím pádem být závislý na někom - to mi nedělá dobře

Tomas6

#2953 Nový příspěvek od Tomas6 »

Tak já s tou spotřebou teď tak. A to se bojím šlápnout na plyn. :D

Obrázek
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233

jean

#2954 Nový příspěvek od jean »

Kupil som dnes zene auto. Som furt v robote, tak nech z toho aspon ona nieco ma. Suzuki vitara 1,4 turbo

Totok https://autozobor.sk/vozidla-skladom/vi ... 1s00d62899

chobotek

#2955 Nový příspěvek od chobotek »

Počkej... Hybrid s manuální převodovkou? To je divné. A je to málo iPhone, to sem dnes naučil novou věc, co že to lid vlastně potřebuje.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“