CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
ola

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#2731 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,cosi kolem pátéj sem zežhrál prášek od zuba a že dojedu krávám pro vodu.Vypustíl sem zbytek vody,zapřih bandasku a davaj.Po nejakých sto metroch sa ohľédnu a jedno kolo sa enom sem tam přešůlilo,tož sem zajél na dvůr a pustíl sa do teho.Už sem rozházál obě strany,rezavé to bylo jak stará děvka,tři půlky obložení byly utrhlé úplně a to poslědní držalo stéjně enom silů vůlě.Všecko sem to pozumývál,rozhýbál,opatrně promazál,to obložení už bylo sice takové vetché alě na to zabrzdění na pasínku aby to neujelo negde do ráztoky to tam ešče chvíľu pobude,než zeženu něco nového.Než sem nalěpíl obložení a naházál to do kupy,tož sa to táhlo k devátéj.Moja ide za pět devět na noční a tož vyľézla ven a malé kačenky s už zavřél?Šak vidíš,že né.Tož jich zavři,za cvíľu,né,zavři jich hneď,kurva,až to pochráním,tož jich zavřu!Zavři jich hneď,jím je už zima,no,Ty si,kurva zootechnik,jak poznáš,že je kačám zima?Ony tam sedíja v kľubíčku,tož ať seďá,až to pochráním,tož jich zavřu,né,hneď.běž si sama Ty chytrolíne,tož šla.Za pár minut byla spátky,ony nechců a furt zdrhajů,chá,chá,asi je jim zima,a zaséj,běž jich zavříť.Tož sem kurva jebnůl vercajkem a šél ty děvky pozavírať.A najedenkráť sa jim fakt nechtělo,ono sů vénku v bůdě teprů dva dni,předtým sem jich nosíl do kotelny.Párkráť ně ty malé pšoly zdrhly a jak sem býl tak nasraný tož sem divočíl a párkráť sa ně rozprchly.Tož sem zebrál tyčku od ohradníka a gdyž sem jich sem tam drcnůl do prdelí,tož sem jich tam nakonec jaksi dožderigál.Gdyž už su tu,tož zavřu a veliké kaně alě tým děvkám sa také očidně nechtělo.Ešče tam mezi ně pustíl syn starů kačenu aj s káčerem alě,že jich ten starý hajzľ furt v téj bůdě bije,tož sa na noc dává do chľéva za kurama.Ženu si ty kačeny alě ten zmrd šup a už býl v bůdě první,tož sem tam zalovíl,moc sa mu ven nechtělo a tož sem ho rafíl za volě a že ho vydřu ven.Alě ten hajzľ začál dělať takové ródeo,tož sem mu,kurvě ubrál kyslíku alě tož ten teprů zabrál,až sem měl strach,že mu to krčisko urvu a tož sem ho pustíl.Kurvo jedna,zebrál sem ten ohradník a tak sem dvakrát,či třikráť jebnůl do teho plěchu na střeše,že sa z tama vynés jak gdyby za ním lěťél čert a davaj pryč.Já davaj za ním a že ho naženu negde do rožka a chytím jako první.Tož to si Oľa enom mysľél,už sem býl skoro nepříčetný a tož sem sa za tým chujem chvíľu tlačíl pomály a za chvíľu ľétál a nadávál jak nejaký pošuk.Lěsti ňa tam slědovali sůsedé,tož to si negdy vyposlechnu.No,chuj s tým alě do roha né a né ho dostať a Tož sem ho vyhnál pryč a jál sa naháňať kačeny alě ten magor ňa zaséj dolěťél a chťél zajeť do téj bůdy.Tož sem za ním pohnůl,kačeny sa ně mezitým rozprchly a ten skurvysyn sa dřél do ďůry v bůdě.Tž to kurva ani omylem,sem za ním pohnůl alě ten lěťél jak raketa,tož jak sem býl nasraný,tož sem zabrál ešče věc alě gdyž ně furt unikál směrem k bůdě,tož sem ho chťél nejak týsnůť tým ohradníkem alě nohy ně podjely,ruky natáhlé před sebů a jeb sebů na ten vykuchaný bachor.Lokťama a tým vyškublým zubem,aj kolěnem týs do země,sem mysľél,že su mrtvý.Kurva,sem sa sotva pľazíl do garáže,volám na moju,že zdychám alě tá už byla dávno v prdeli,gdybych tam zdecnůl,tož po mně ani pes neštěkne.Do piče aj s kačenama,je ně toto zapotřebí,poseďél sem deset minut a šél pomály spátky.Kačera sem zahnál až do ohrady,zavřél a v klídku zavřél kačeny,na chuja sem sa vysrál,otevřél mu ohradu a šél do piče.Pochráníl sem vercajk a hlědím,že ten mamľas sedí u bůdy,Přikrad sem sa za ním jak parytyzám,hýp po něm,jeb s ním přez plot ke kurám a Léz do chalupy zežhrať další prášek.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

pani-kenybzova

#2732 Nový příspěvek od pani-kenybzova »

krasne si to Olo napsal :) 8) :smich:

ola

#2733 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,dneskaj sme teho slavného kačera vůbec nepustili a tož sem zavřél oboje kače hneď na první pokus.Kurňa,šak to včérajší kolěno ňa bolí jak sviňa,ten zbytek sa ešče dá.Dneskaj sme kůľali ešče jednu lůku hneď u ovčína,kámoš nám dovéz vrátiť poščané lížiny na balíky a gdyž už jich měl zaplé,tož tam s nama aj ostál,že nám pomože.Já sem místo nich zapnůl vysokozdvih a jezdíl sem s ním a svážali sme to důlě k ovčínu,kurňa alě ten břuch ně na tých hrboch obrážalo furt,tož sem musél jezdiť opatrně alě ten kámoš s tým škrkál jak gdyby to krad.Fotíl sem jak steklý alě že ně slůnko furt škľébilo do ksichtu,tož sem tam teho moc neviďél a foťák cosi nechťél zabrať,traktor řvál jak syréna a tož sem ani neslyšél jak to cosi cvaká.V zápalu boja sem nad tým moc nepřemýšľál,na moment sem dacky zastavíl a mačkál sem to furt dokola a šak ně bylo divné,že to fotí až na další zmáčknutí či kýho výra.Už sme to měli všecko skúľané a bez toť tych dvuch balíků aj svezené a tož na to teprů lěpší hlědím a kurva,tož nejsu Já starý bľbec,čudlík sem měl potáhlý na video,tož sem teho teda moc nepofotíl.A druhý syn tam s tů fólijů vrčí ešče včiľ.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

kenybz

#2734 Nový příspěvek od kenybz »

tož pro ovečky na zimu vystarané 8) máte tam pěkně olo :)

Baťa1

#2735 Nový příspěvek od Baťa1 »

kenybz píše:tož pro ovečky na zimu vystarané 8) máte tam pěkně olo :)
toš šak u vás je taky pěkně a vubec toť v té dojebané republice je krásně napohled.. byl sem tam kósek od tebe v Ostrožké Lhotě cosik nakópit: http://stroje.bazos.cz/inzerat/25837565 ... kHlavy.php
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super

sychrovak

#2736 Nový příspěvek od sychrovak »

Baťa1 píše:
kenybz píše:tož pro ovečky na zimu vystarané 8) máte tam pěkně olo :)
toš šak u vás je taky pěkně a vubec toť v té dojebané republice je krásně napohled.. byl sem tam kósek od tebe v Ostrožké Lhotě cosik nakópit: http://stroje.bazos.cz/inzerat/25837565 ... kHlavy.php
krásná země česká,domov můj.......břéťo tuto krásnou zemi dojebali v 48 roce a dnes neseme následky.
Rád prohlížím staré fotografie gruntů,mlýnů,fabriček,klášterů.to byla pohádka.Pak přišli chytráci kteří těm co měli ukradli a hodili to do placu těm co hospodařit moc neuměli a to přetrvává do dnes......ale to je vývoj kam?? to uvidíme.

Každopádně jestli jsi scestovalí po zemi český a to jak před 89 rokem a i ted tak musíš hodnotit kladně.
Vesničky se začali probouzet,opravovat,zvelebovat,statky se začali vracet těm pro které to byl domov a srdcová záležitost,začali se čistit rybníky,zaneřáděné JZD se začalo i uklkízet,močka z kravína přestala téct příkopem do rybníka,komíny fabrik se museli osířit,velké ekologické zátěže se začali odstraňovat.

A pro mě je potěšující že rak,kterého jsem znal z vyprávění od svého otce že byl i v Jizeře se sem vrátil a já ho můžu ukázat i synovi.Před lety tu byl Paul z Austrálie který o česku slyšel jen to že tu máme špínu a zaneřáděný řeky.Vzal jsem ho na loď v květnu a to bylo vidět na dno i v 2m hloubce-žasnul :shock:
Říkal tak krásnou čistou řeku tu máte.A to pamatuji jako dítě jak občas na Jizeře byla pěna jednou z močůvky,jednou z textilek nebo čistírny.

Tak to vnímám já který od mala jezdil na zájezdy z důchodcema jako vnuk pořadatele zájezdů po zemi československé.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

Brit

#2737 Nový příspěvek od Brit »

Právě jsem dorazil z práce. Nalítal jsem s Tatrou po polích víc jak 200 kiláků a mám toho plný kecky. V 6:30 vyrážím do výkupu s obilím.

romus145

#2738 Nový příspěvek od romus145 »

Ted sem dosel :party:
Věrný člen agresorů.com

sychrovak

#2739 Nový příspěvek od sychrovak »

romus145 píše:Ted sem dosel :party:
No ale ranec máš pořádnej,to bych nosit nechtěl .))
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

romus145

#2740 Nový příspěvek od romus145 »

:D To nastesti neni moje, ale z netu :D
Věrný člen agresorů.com

Baťa1

#2741 Nový příspěvek od Baťa1 »

romus145 píše::D To nastesti neni moje, ale z netu :D
ale je to hnusný :nos:
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super

PULDrapalik

#2742 Nový příspěvek od PULDrapalik »

Teplota 16 stupňů,slunce za mraky a mírný vítr,tak to je ideální počasí na natírání plechové střechy,takže v 6 hodin s pixlou barvy na střeše,a před polednem hotovo :prace: 8)

cont33

#2743 Nový příspěvek od cont33 »

po šiestich rokoch prestavky včera a dnes žatva z E512... už som to skoro zabudol.. prvu polhodinu sa mi zdalo že sa z tým nikde nevojdem... :D
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

KOŠŤÁL

#2744 Nový příspěvek od KOŠŤÁL »

Celej den na traktoriádě v Žebnici a teď si tu sosám jedno pivko

Vladimír2

#2745 Nový příspěvek od Vladimír2 »

KOŠŤÁL píše:Celej den na traktoriádě v Žebnici a teď si tu sosám jedno pivko
:smich: ...a že bys místo toho sosání dal nějaké fotky do srazů ... :smich:

Zamčeno

Zpět na „Putyka“