co sa vam zleho dneska pritrafilo
Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo
Tady ho máš hajzla http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi ... -zbil.html když nevíš
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Jsem pro zavedení trestu oko za oko a s chutí bych si na něm smlsnul.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Na držku už dostal, nevím jak, ale určitě málo, pramálo. Mám strašnej vztek.
,,,je to obyčajný zmrd
-
Proč ta špína má na videu rozmazanej ksicht. Nedokážu si představit dělat něco takového, mám 6 měsíčního jezevčíka,předešlého sem nechal v 15 letech uspat a týden mi z toho nebylo dobře,ale jiná možnost nebyla
Evidentně dostal málo. Já jsem celkem kliďas ale dostat ho do ruky, mohl bych zrušit penzijko. Měl bych nadosmrti o byt a stravu postaráno.
Ten asociální krypl bude určitě na nějaké sociální síti. No ještě že nic takového nemám, jinak bych už asi seděl.
no dyť jo, na tym fejbuku
teď sem viděl nejaky video jak tam umřela kočička a slze mě tekly jak chrachy aji teď mám náběh dyž si na to jenom spomenu a minulé tyden sem cosi viděl jak na kolejích ležela půlka člověka a tema rukama jak to kolem sebe plácalo a to mě neudělalo vubec nic žádná lítost spíš nutkání k smíchu, si řikám jak muže byt nekdo tak blbé že si myslí že ten vlak je gumové a že to "odpruží" když mu ty ocelovy kola přejedó přes čapy nebo nevim
no aby si to nekdo špatně nevsvětlil ták já nésu sadista a týrání zvířat nebo jejich smrt mě dělá moc špatně ale smrt člověka mě nepřinde tak zlá když třeba vím že to byl hajzl a tento krypl co mlátí teho pesánka kdyby se topil tak mu nepomůžu
já bych se totiž začal topit taky
teď sem viděl nejaky video jak tam umřela kočička a slze mě tekly jak chrachy aji teď mám náběh dyž si na to jenom spomenu a minulé tyden sem cosi viděl jak na kolejích ležela půlka člověka a tema rukama jak to kolem sebe plácalo a to mě neudělalo vubec nic žádná lítost spíš nutkání k smíchu, si řikám jak muže byt nekdo tak blbé že si myslí že ten vlak je gumové a že to "odpruží" když mu ty ocelovy kola přejedó přes čapy nebo nevim
no aby si to nekdo špatně nevsvětlil ták já nésu sadista a týrání zvířat nebo jejich smrt mě dělá moc špatně ale smrt člověka mě nepřinde tak zlá když třeba vím že to byl hajzl a tento krypl co mlátí teho pesánka kdyby se topil tak mu nepomůžu
já bych se totiž začal topit taky
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
- Killer Koly
baťa: ja to citim uplne stejne, rozumim ti
DYK: to se neda ani docist, natoz se jeste podivat na fotky lomcuje to se mnou, do prachatic to nemam tak daleko
DYK: to se neda ani docist, natoz se jeste podivat na fotky lomcuje to se mnou, do prachatic to nemam tak daleko
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
Hodit ho do medvědinca.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
Teď jsme uspávali Klokana ze soukromé ZOO. Nekróza patra, jazyka, uhnilé zuby... Musel strašně trpět už delší dobu a ty hovada se o něj začly zajímat až když zůstal ležet.
ved to nemohol ani žrať,,,,
a uspavali alebo uspávali,,,,
a uspavali alebo uspávali,,,,
Dane definitvně
Lidi jsou dobytek.