co sa vam zleho dneska pritrafilo
Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo
Pes po výprasku ke slepicím neleze a doktořice už taky konečně pochopila, k čemu je slepičí výběh a že zahrada je psův rajón. Na neděli už plánuje výlet do Štítar, pro nové slípky.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
no to právě my sme dycky trefili, oni žrali slepicím zrní dostávají máčené ječmeň tak to šmakovalo aji pesanovi a takovó tu michanicu z kopřiv šrotu a vařeny erteple a nebo stróhanó řepu po tym by se umlátili aji tá prvni aji druhá, to dyž otec stróhal a nechal pséka za vrátkama a jak on slyšel ten zvuk tak nařikal a musel byt připuštěné aby se mohl nabaštit, granule teho se moc neužilo oni spíš tady takovy, jako dyž bylo maso tak si taky dali to samozřejmě ale jak do sebe cpali tu řepu to by se čovek poscal smíchy jak ty cancórky mu viseli z tlamičky a šňupáček bílé od šrotu, pak asi na spravení chuti slézali nejaké kuřinec po dvoře a pak přiběhli olézat člověku ksicht no to byl smrad blééDanculSK píše:Treba pesana vegetariana....
ale co umřela tak je smutno..
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
Ten můj blbec taky sežere všechno. Kýbl šrotu zblajznul jak malinu a pak se nemoh 2 dny vysrat.
naši pesani , najnovšie baštia slnečnicu,,,,
chodia pod krmidlami pre vtačiky, a zbieraju čo vypadne
chodia pod krmidlami pre vtačiky, a zbieraju čo vypadne
Já snad začnu natáčet co ten náš blbec všechno sežere během pěstitelské sezóny. Třešně, jablka, meruňky, ořechy, angrešt, maliny, jahody, mrkev, okurky, rajčata, hrášek, jahody.... A všechno si bere sám, já ho nekrmím. Někdy mám dojem, že nemám Dobrmana ale kozu.
...to pesan , čo sme mali pred týmato,
chodil oberať hrozno, a tata zakaždým sfungal nás, že to nenechame vôbec dozrieť...
a my sme sa hrozna ani nedotkli
dokonca oberal egreše
chodil oberať hrozno, a tata zakaždým sfungal nás, že to nenechame vôbec dozrieť...
a my sme sa hrozna ani nedotkli
dokonca oberal egreše
Tak zpět k tématu. Doktořice si prohlíží katalog s prádlem a narazila na plavky. Že prý by nějaké potřebovala na pláž, aby zaujala a nebyla za hadrnici. Poradil jsem jí, že pokud chce zaujmout na pláži, ať si vezme lyže a nikoho nebude zajímat co má na sobě. Vypadá to na týden v tichém domě.
Dane, víno je pro psy jedovaté, konkrétně ty semínka.
Tiše závidím.
Já ti nevím. Najednou to vypadá jako bych ohluchnul
no Britte, tomu psovi to nevysvetlíšBritt píše:
Ale vysvětlím. Taky mám víno na zahradě. Akorát ty slepice nechce pochopit.
Fíku,mesmíš honit slepičky!Ony jsou hloupé."No,právě".
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
A vo tom to je. On přesně ví, kde je jejich prostor a tam jsou hájené, ale jak udělají krok mimo, je vymalováno. Navíc je to pokušitel, takže jim statečně pomáhá na svobodu. Vyhrabe díru pod pletivem a pak čeká, která podlehne pokušení.
Prachatice!!!!! Krypl jeden zasranej
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
????