No dyt je to porát ta samá jen má ted motor po g.o.--zase jsem neudělal foto.Zítra určitě nafotím je to taková rarita a už i veterán Liaz 100 47 tahač návěsů+návěs 20t s dvěma sklopkama.PULDrapalik píše:S tou Lízou sem se před nějakejma 23 rokama jako malej parchant vozil ve žních,to byl ale kamion
CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
- pani-kenybzova
dneskaj jsem si zařádila v humne, posekala jsem travu
...taky bych sekal , ale nemám co...pani-kenybzova píše:dneskaj jsem si zařádila v humne, posekala jsem travu
...to já jsem docela rád, že teď chvíli nemám co. Okrasné trávníky stačí...
Tak to ti musím zkontolovat 27.7 jedu k Honzovi na akci .))DAFcif píše:...to já jsem docela rád, že teď chvíli nemám co. Okrasné trávníky stačí...
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
- pani-kenybzova
nahodou me sekani travy bavi, aj bych sekala castejc, ale kenybz me to nedovoli
co chodit za sekačkou,chtělo by to začat běhat
Mluv moudře, nepřítel naslouchá.
sychro tou dobou už tam asi tejden nebudu, tak musím varovat dědka, ať má před domem zastřiženo, ať nemáme na traktorech ostudu...
paní-kenybzová - až začnou otavy, dám vědět. Můžete se realizovat.
paní-kenybzová - až začnou otavy, dám vědět. Můžete se realizovat.
- pani-kenybzova
dekuju za nabidku, ale me staci to nase humnoDAFcif píše:
paní kenybzová - až začnou otavy, dám vědět. Můžete se realizovat.
To já bych tu měl taky jednu zahradu pro sekání. kdyby to bylo sekačkou, tím líp! Třeba s košem aby to neostávalo na zemi. Je toho tak max do 70 arů. A je tam takové zpestření. Vysekat to před včelníkem. Oni včelky sekačku mají rádi tak asi jako bejk červenou. Vždycky to pojezdím když jdu od včel a jsem ,,v plné zbroji" A čím jezdím menší vzdálenost od včelníku, zvyšuje se intenzita náletů na mě.
Tak to by byla taková rychlostní vložka při tom sekání. Tak zájemci můžete se hlásit. Jo a když by přeci nějaké to žihadlo bylo, tak v sobotu dělám med a to by určitě nějaká ta skelnice bolestného byla. Možná i cvrk medoviny ale ta není z mojí zahrádky. Ta je kupovaná ale je dobrá.
Tak to by byla taková rychlostní vložka při tom sekání. Tak zájemci můžete se hlásit. Jo a když by přeci nějaké to žihadlo bylo, tak v sobotu dělám med a to by určitě nějaká ta skelnice bolestného byla. Možná i cvrk medoviny ale ta není z mojí zahrádky. Ta je kupovaná ale je dobrá.
Ahoj,Ty,Otíku a nebyla by čím blíž kolem teho včelína lěpší nejaká ta kosa?
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Tak dnes opět výlet s Tatrou do Broumova
Ahoj Olo, no ono i s tou kosou to je nalevačku. Kosa sice nesmrdí, nedělá randál, ale musím se u ní vrtět a to se včelám taky moc nezamlouvá.
Já to sekačkou sekám pokaždé, když jsem u včel. Takže tráva není moc velká. To jsem dostal sekačku od souseda. Já ji říkám spíš mulčovač. Ona to je stará sekačka. On měl jednou takovou uklízecí náladu a sekačku vystčil před stodolu a spoustu věcí s ní. Povídám mu, co uklízíš? On že jo. A já co ta sekačka? On že jestli se mi líbí, tak ať si ji odvezu hned, než si to rozmyslí. Tak jsem sekačku vzal za držadlo a tradá s ní domů. Dlouho stála v ,,depozitu" A jednou jsem měl doma cočko půjčené a tak jsem to schnilé a ulomené držení kolečka opravil a nalil benzin zatáhnul za špagát a sekačka jde jako fík. Nemá koš, jen hází do boku. Ale má asi 65 cm nůž a to potom přibejvá a když se s ní vjede do vysoké trávy, ani to moc není znát.
No a jinak k rubrice, dneska odpolední a páteční, to si ráno přispávám, vstávačka v 9:30 a potom dílna. Jen takové lehčí práce a dodělávky. Potom do práce kde jsem byl až do 22:30 než jsem všechno dodělal na zítra pro kluky až ráno přijdou. Nastříhali jsem s klučinou od svářečů 2000 Kg 4,0 mm silnýho plechu já to projel přez CNC a potom naohýbali spolu všechno. Potom ještě jsem namastil asi tunu plechů přez CNC vysekávačku a šel do sprchy lilo ze mě jako z konve. Jedeme jak draci. Dám fotku až bude trochu vidět celek co zrovna děláme. Takovej 17,5 m dlouhej a 3,3 x 3 m kontejner. Váha asi 25 tun, prázdnej. Pěknej macek. Nikdo tady tohle nedělá. Takovou loď.
Já to sekačkou sekám pokaždé, když jsem u včel. Takže tráva není moc velká. To jsem dostal sekačku od souseda. Já ji říkám spíš mulčovač. Ona to je stará sekačka. On měl jednou takovou uklízecí náladu a sekačku vystčil před stodolu a spoustu věcí s ní. Povídám mu, co uklízíš? On že jo. A já co ta sekačka? On že jestli se mi líbí, tak ať si ji odvezu hned, než si to rozmyslí. Tak jsem sekačku vzal za držadlo a tradá s ní domů. Dlouho stála v ,,depozitu" A jednou jsem měl doma cočko půjčené a tak jsem to schnilé a ulomené držení kolečka opravil a nalil benzin zatáhnul za špagát a sekačka jde jako fík. Nemá koš, jen hází do boku. Ale má asi 65 cm nůž a to potom přibejvá a když se s ní vjede do vysoké trávy, ani to moc není znát.
No a jinak k rubrice, dneska odpolední a páteční, to si ráno přispávám, vstávačka v 9:30 a potom dílna. Jen takové lehčí práce a dodělávky. Potom do práce kde jsem byl až do 22:30 než jsem všechno dodělal na zítra pro kluky až ráno přijdou. Nastříhali jsem s klučinou od svářečů 2000 Kg 4,0 mm silnýho plechu já to projel přez CNC a potom naohýbali spolu všechno. Potom ještě jsem namastil asi tunu plechů přez CNC vysekávačku a šel do sprchy lilo ze mě jako z konve. Jedeme jak draci. Dám fotku až bude trochu vidět celek co zrovna děláme. Takovej 17,5 m dlouhej a 3,3 x 3 m kontejner. Váha asi 25 tun, prázdnej. Pěknej macek. Nikdo tady tohle nedělá. Takovou loď.
oto nebudes prodavat med