Zdravotní problémy a jejich následky

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
ibanez5

Re: Zdravotní problémy a jejich následky

#2476 Nový příspěvek od ibanez5 »

Chlapi, přidám se,taky mi to dělalo. Jelikož mě k doktorovi nedostane ani párem koní,tak jsem si to řešil po svém. Je třeba zvolnit tempo a nasadit magnesium. Ale pozor, né magnosolv,ten mi nezabral. Magneska je více typů , musíte si vyzkoušet které vám zabere ( kdo nemá zkušenosti z magnesiem,bacha na vysokou dávku,tak rychle jste se ještě neposrali :D )
Jinak trochu ezoteriky. Každé tělo má svou inteligenci a tím jak se chove v určitých chvílích dává najevo co člověk ( pro sebe)dělá špatně,nebo když už je prostě toho moc a třeba na nějaký čas zvolnit tempo ... 8) přeju hodně zdraví všem :)
Teď jsme si ještě vzpomněl, že jsem bral k tomu magnesku B komplex forte...
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."

duchodce

#2477 Nový příspěvek od duchodce »

Hele ,já jsem magnesium a B6 bral při chemo v sestavě jak píšeš .Ale jakmile jsem skončil tak mě po prvním rozboru krve primář doporučil ať to vysadím ,že by se to po čase mohlo objevit na srdci , tak teď si vyber . Ono asi záleží na krevním obrazu a ten já měl rozhozený ....
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....

ibanez5

#2478 Nový příspěvek od ibanez5 »

Ono záleží, každý jsme jiný, mě to pomohlo...
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."

duchodce

#2479 Nový příspěvek od duchodce »

Přesně tak ,to si každý musí přebrat sám .....
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....

UR1SK

#2480 Nový příspěvek od UR1SK »

Magnezium beriem. Najhoršie je však ten pocit a čakanie či a kedy naskočí srdce na normálny rytmus. Sú to len sekundy, ale vtedy je to ako večnosť. Zlobu robí blúdivý nerv.

ota

#2481 Nový příspěvek od ota »

Tak na mě včera odpoledne přišel nějakej moribundus zase. Už po obědě mě začal bolet upon na pravé ruce. A navečer jsem to v dílně musel zabalit v 18:30. Nadopoval jsem se paralenem a šel do hajan. Sice asi v 23h. Během noci 3x na mísu. Zimnice byla jen chvilku. Ráno jsem vstal a že dneska nedělám. Znovu jsem vzal 2 paraleny a s Haliusem na gauč. V 10h nás vzbudila manželka. Byla taky u doktora a má neschopenku. Má antibiotyka a má to prej na pruduškách. Kašle jako starej kuřák. No mě se teď udělalo trochu lepší. Už ani ruce nemám jako ledy. Ráno když jsem vzal ty paraleny jsem se pěkně zapotil. Teď musím do fabryky na skok poslat něco emailem. A pak zase šup dom. Nemůžu ale vlézt do postele a chrnět. V noci bych pak nespal. Mám to tak, že když si odspím hodiny spánku přez den v noci neusnu. Tak budu přepínat telku a udělám si den volna. Uvidím zítra. Ale potřebuju zítra do fabryky a makat, mám našponovanej termín na jednu práci. Maximálně bych ještě zítřek mohl obětovat a být doma. Teď od rána asi 4 mísa. Je to asi nějaká střevní chřipka či co. Ten upon už bolí míň. Vždycky když na mě přijde jakýsi moribundus, buďto mě bolí dáseň na pravé straně nahoře, nebo ten upon. Mastím ho mastí. Tak snad to nebude mít dlouhé trvání.

bourač

#2482 Nový příspěvek od bourač »

Oto nebude to lepší, mě věřit nemusíš, zeptej se tady ostatních traktoristů co jsou taky o pár let starší.
Už to bude furt stát za prd. Musí se s tím žít. Vítej v klubu. ;-)
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

Čárls

#2483 Nový příspěvek od Čárls »

No mě nebolet záda tak sem spokojenej zdravej člověk ale to je někdy horší jak ten morybundus Neb rano mi chvíli trvá než se rozhejbu Pak s Elfinou procházky ty mi dělají dobře celkově Ještě že těch věcí který musím dělat je málo Už se těším na jaro to zas s Elfinou budem trenovat na delších tratích přehrada a vokolo ní :)
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

ota

#2484 Nový příspěvek od ota »

No já to nemám jakože furt. Teď to na mě nějak sedlo. Na druhou stranu dneska jsem snědl k obědu housku. Teď v 16:30 druhou. Piju jako duha, to mě manželka morduje. I jsem se naučil vařit si čaj z toho nového kávovaru co jsem dostal k vánocům. :smich: Tak na šestku si uvařím ještě jeden pěkně s medem oslazenej. Halius přišel před chvílí ze školky. Vlezl domů a čumí co že tu dělám! Začal lítat jako dělová koule. Chvíli trvalo, než se zklidnil. A manželka no to víš to on nezná, že jsi v tuhle hodinu už doma. Tak blbne. Teď je to už trochu lepší. Kolena už přestaly tlačit. Ruce nejsou jako ledničky. No ještě zítra zkusím dát pauzu. A v sobotu nástup do fabryky. Před chvílí mi volal kámoš, že v kanclu zblbli termín dodání práce. :vztek:

Čárls

#2485 Nový příspěvek od Čárls »

Tak mě ty zada bohužel berou pravidelně a rano jeto porod rozhejbat pak už je dobře prostě jak zustanu jen sedět nebo ležet na čemkoliv je zle ztuhnou a už hekám než je zas rozhejbu a běda když se venku zpotím a ofouknu to pak hekám i tři dni než se to sklidní no nejlíp mi dělá chuze a prostě chodit pak je dobře skolioza pateře je svinstvo a v mým věku už se to nesrovná žekla doktorka jen udrýovat cvičením aby se to víc nezhoršilo :-/

hobr

#2486 Nový příspěvek od hobr »

Nezávidím... :tyty: Se zády větší problém nemám, ale na ruce su "chabrus". Zdvihnu tak 15 kg, víc ne... Zkrátka - jak mi řekla doktorka - "lepší to nebude". :hm: Mám cvičit, jen jsem zapomněl co a jak... :typek:
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

ota

#2487 Nový příspěvek od ota »

Ty Hobr mě se trochu ozvala ta bolest pod pravou lopatkou a na uponu. Před pár lety jsem s tím byl u ortopeda. Podle rentgenu a potahání za ruku, pomačkání doktorem, začínající artóza rameního kloubu. Dal mi mast a 10x rehabilitaci s elektrikou. Jezdil jsem na rehabilitaci a za domácí ůkol cviky. No paráda, tenkrát mě to odeznělo pěkně. Až teď trochu to cítím. Povídám si tak si pocvičím ty cviky. Nojo ale já je zapoměl! Tuhle stojím v dílně a hrabu v hlavě a ani náznak. Pak jsem si na jeden cvik vzpoměl. Ale ten je jen tak jakože jednoduchej. Ty ostatní vůbec si nepatuju! Hlava děravá! Rehabilitační mi je ukázala a naučila. A tenkrát že klidně si u soustruhu cvičte. Kolikrát za den, jak bude chvilka! Tenkrát jsem cvičil a teď nevím jak!

bourač

#2488 Nový příspěvek od bourač »

hobr píše: pát led 12, 2024 3:51 pm tak 15 kg, víc ne...
:friends:
na tohle musím reagovat :smich: :smich:
před 50lety sem trochu cvičil a jednou jsem dostal nad hlavu 120kg.
Mám tady ty ocelový plotny co nabízím v inzerci, teď sem jednu potřeboval z ní něco vytvořit.
Váží cca 70kg, :shock: nedokázal jsem jí naložit do auta. Teda styděl sem se někoho zavolat tak jsem jí tam nakonec dostal i doma složil, ale je to důkaz že jsem fakt v řiti, celej život něco taháš a najednou už to nejde. :vztek:
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

ota

#2489 Nový příspěvek od ota »

Bourači vloni v lese jsem zažil něco podobnýho. Pamatuju se, když byli klici malí jezdili jsme do lesa. S pantatíkem. A já pak jezdil sám pro dřevo na štosech odvážet dom. To bylo ještě v dobách, kdy se nechávalo dřevo ,,v metrech" třeba narovnaný mezi stromama u cesty. Vzal jsem traktor, káru a hybaj. Nalžul jsem ,,do trubek" (2,5m vejšky )a jel dom. Když už to bylo vejš nakládat položil jsem si ke káře špalek a vystoupnul po něm na blatník káry a hodil kus navrch. A to byly všechno břízy, zdravý. Jen třeba v zimě. Protože smrkové se netěžilo, tak nám hajnej označil prořezávku z bříz. A to že některý byly pořádný. Vloni jsem zdělával u nás v lese nějaké polomy a pak jsem zbytky co nešlo do stavebního nakládal a odvážel. Nechal jsem asi na 6 vývratech 2m štumfy. Pak jsem uvázal řetěz jednou a narovnal vývrat. Aby ta placka pařezu sedla spátky. Nemám to rád, když to pak v lese stojí 20 let. Nevypadá to hezky. Srovnal jsem to a vzal pilu a odřezal to co zbylo. Vždycky si mírkou dávám dýlku. Řežu na 110 cm kusy. Na těch štumfech si jen motorovkou poznačím po 110, po té mírce a u těch vývratů nechávám ,,na dvě míry" to stačí bo abych pak dosáhl sundat z vrchu řetěz. Silné říznu na poznačeném místě. Slabé nachávám ,,dvoumetr". Pak snesu naložím na káru. No a vloni jsem měl asi 3 dvoumetry a zbytek na netrovky. Odnosil jsem metrovky, to bylo lehčí. Pak si říkám vezmu tu jedlici ta bude fertyk nejtěžší. Nakulil jsem koncem na pařez, postavím kus a hýpnul jsem si ho na rameno. Zvednu se s tím kusem a kurva už jsem viděl všechny svatý! Ale když už jsem ten kus na to rameno dostal, přeci ho neupustím! Po cestě ke káře jsem ještě šlápnul do močálu a chytil pak nohou za kořen! Z posledních sil jsem to z ramena skulil na káru. Říkám si kurva to nejni možný! Takovej kousek a já jsem jak starej strejc! Musel jsem si dát chvíli pauzu. No ona ta jedle byla železo. Už jsem to tu kdysi psal. 18 cm průměr kmenu a 99 letokruhů. Něco tak těžkýho houževnatýho jsem ještě v tak malém průměru nedělal. No a byla syrová, zelené jehličí. No vývrat. Kořen měla jako nic. Hromádečka jak by vyklopil 5 koleček hlíny. A 99 let si z něj rostla.

Čárls

#2490 Nový příspěvek od Čárls »

Jo hoši holt nám není 20 Ja když tata stavěl chytil dvapytle cementu a pohoda a to nebyli tenkrát 25Kg pytle jak dnes Dnes chytnu 25 pytel a mám plný brejle a špalky nad 40cm štípu na pulky abych je dostal na štípačku a sou to33cm dýlky před 3 rokama sem je chyt jak pírko a dal na štípačku v celku Každej rok je znát a u každýho je to jiný :friends:

Odpovědět

Zpět na „Putyka“