Černá kronika

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
omar

Re: Černá kronika

#2311 Nový příspěvek od omar »

sekalsemmalo píše:proč blikáš levým blinkrem,když zajíždíš ke kraji vozovky?to bych byl za tebou pěkně zmatenej.....
Myslel ten druhej levej.

sekalsemmalo

#2312 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

už jsem myslel,že je to další krajová zvláštnost.to já jsem jednou jel se ségrou jizeru,celkem proudila a uprostřed řeky skála.napravo deset metrů na objetí,nalevo taky.a řvu na háčka ,vemem to zprava.načež háček pro mě nepochopitelně začal tahat špičku kanoje na levo.no já jako kormidelník jsem s tím už nemohl nic dělat.no nekecám vám,my jsme do toho šutru narazili bokem lodi.taky si popletla strany.......
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

jenicek

#2313 Nový příspěvek od jenicek »

Prostě vždycky dávám ten krajní ;-)

vitex

#2314 Nový příspěvek od vitex »

:smich: Vy jste čísla. :smich:

bourač

#2315 Nový příspěvek od bourač »

nesouhlasím s tebou jenicku s tou reakční dobou, taky jezdím domů patřičně unavenej, (denní porce 200 - 300km - standard) já jsem pořád 100% ve střehu, jen když jedu sám na dobrý silnici tak trochu polevím, jinak 100%.
já jsem ohleduplnej řidič, pouštím jako ty když nespěchám, netelefonuju, sleduju provoz před, za, i okolo. Pouštím z vedlejší atd.
Současný auto mám už 5 let, vím jak brzdí.
JO - někdy bráním předjetí - když mě hovado začne předjíždět před horizontem samozřejmě dupnu na plyn a nevadí mi že už je vedle mne.
Živě si představuju jak se na horizontu srazí s protijedoucím a já do nich vletím - tak takovýmu tady předjet nedovolím.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

DYK

#2316 Nový příspěvek od DYK »

Teď to nemyslím na bourače, ale připomenul mi to. Jde o svévolné výklady pravidel silničního provozu. Tj, pouštění vozidel z vedlejší komunikace snížením rychlosti připadně i zastavením vozidla jedoucím po hlavní. Někdo to bere jako projev ohleduplnosti a vsřícného gesta, ale je to pouhé porušení zákona o provozu . . . . Nikdo z účastníků nemá právo se takto chovat a brát to "do vlastních rukou". Co jsem si všiml, začíná se na toto veřejně poukazovat a Někteří státní zástupci jsou na takovéto jednání přímo vysazení, když se něco stane.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

bourač

#2317 Nový příspěvek od bourač »

DYKu ale např v Praze už jinak jezdit nelze (i v jiných městech) zákony stárnou - nestíhají vývoj.
Přírodo zasáhni, lidí je už moc a hovad ještě víc! Můžu tohle napsat, jezdím od r. 1974 :obchod:
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

DYK

#2318 Nový příspěvek od DYK »

No já jsem to nenapsal asi moc jasně jak to myslím. Ve městech to do jisté míry chápu a opravdu stačí jen sundat nohu z plynu na malou chvíli aby ten z vedlejší se připojil a jede se dál. Já psal o situacích mimo "obce". Je provoz jak sviňa to jo a zkapacitnění komunikací nula. Ale aby na první třídě nějakej šulin na křižovatce tvaru T zastavil, bezdůvodně zastavil jen proto, aby pustil tři vozidla z vedlejší a tím zastavil celou ranní kolonu s měr "do města" je debil, porušující zákon. Ono se za tři minuty udělá dírka a můžou se pohnout i na té vedlejší, je třeba si jen počkat a protože je provoz jaký je, je třeba si zvyknout na čekání.

Lišák1
Kontaktovat uživatele:

#2319 Nový příspěvek od Lišák1 »

To s tebou souhlasím, skutečně porušují pravidla a aby k tomu nedocházelo, tak se tam hodí semafor a potom stojí všichni, i když z té vedlejší nikdo nejede. A jak tam stojíš, tak nadáváš, který debil to tam namontoval. Už to chápeš.
Nissan Terrano 3,0 TDI, Zetor 5211

DYK

#2320 Nový příspěvek od DYK »

Jako v polích na první třídě semafor?

Irčan

#2321 Nový příspěvek od Irčan »

Dyku máš pravdu ale...Asi víš jak to eště vypadalo na Lipůvce pro ty co se na třiačtyřicítku chtěli dostat
vod Blanska mezi půl sedmó a vosmó ráno dyž tam eště nebylo sóčasný řešení.Já sem tam tehdá jezdil dost často (po sexuální) a ta kolona na silnici 43 začínala třeba kilometr před Lažanama,už ta mě fest srala.V té se žádný otvory nevyskytovaly.Sténě na tom byli ti co to chtěli směr vod Brna v Lipůvce vohnót doleva na Drásov nebo co to tam je.Jak by to tam asi bylo zajebaný dyby ti co přeméšlijó tvrdě dodržovali předpisy?
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin

Lišák1
Kontaktovat uživatele:

#2322 Nový příspěvek od Lišák1 »

DYK píše:Jako v polích na první třídě semafor?
Tos jěště neviděl? Projeď se po novém obchvatu z Chrudimy do Pardubic a uvidíš.
Nissan Terrano 3,0 TDI, Zetor 5211

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#2323 Nový příspěvek od Atlan »

Nemas ist do krizovatky ked ju nevies opustit, tal ake ze sa neda niekde odbocit?
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Baťa1

#2324 Nový příspěvek od Baťa1 »

bourač píše:nesouhlasím s tebou jenicku s tou reakční dobou, taky jezdím domů patřičně unavenej, (denní porce 200 - 300km - standard) já jsem pořád 100% ve střehu, jen když jedu sám na dobrý silnici tak trochu polevím, jinak 100%.
já jsem ohleduplnej řidič, pouštím jako ty když nespěchám, netelefonuju, sleduju provoz před, za, i okolo. Pouštím z vedlejší atd.
Současný auto mám už 5 let, vím jak brzdí.
JO - někdy bráním předjetí - když mě hovado začne předjíždět před horizontem samozřejmě dupnu na plyn a nevadí mi že už je vedle mne.
Živě si představuju jak se na horizontu srazí s protijedoucím a já do nich vletím - tak takovýmu tady předjet nedovolím.
bourači plně ti rozumím taky sem tak podobně jezdil než mi kdosi otevřel oči a vyprávěl mi smutný příběh, to co napíšu není ani tak na tebe ale i pro ostatní, si představ jak ten kokot co tě předjel pozdě kvůli temu že tys šlápl na plyn a on v protisměru narazil do auta kde ti jel naproti tvůj syn s manželkou a dvěma dětmi kteří se všichni tímto nárazem zabili a ono je vlastně úplně jedno kdo kam do koho narazil a ikdyž si můžu říct dyť to byl někdo keho vůbec neznám tak chcípnul, ale většinou i ten neznámý má svoje blízké kterým by chyběl a kteří by byli smutní a je přece zbytečné dělat lidi smutnými, už tak máme toho svého trápení každý dost, neobhajuju v žádném případě to hovado co se snaží předjet za každou cenu ale je lepší prostě ustoupit, většina nehod je né z blbosti ale z arogance a hlavně z netolerantnosti, tím myslím to že pokud arogantní hovado mě předjíždí tak ho tolerantně pustím, mávnu mu rukou z okýnka ať jede do hajslu ale hlavně ať už je doma a neotravuje slušný lidi na silnici, to je tak asi všechno co sem chtěl říct
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super

vitex

#2325 Nový příspěvek od vitex »

Ve vyhlášce je napsáno:Pokud někdo zahájí předjíždění,musíš jej nechat předjet i kdybys měl snížit rychlost.To není citace,pouze si to pamatuji.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“