Černá kronika
Re: Černá kronika
Osobne by som si s tým brzdením až tak vela roboty nedal a švihol by som ochcafke do zadku. To len podla toho aké sú moje reakcie a životný postoj (pozor si musí dávať ten čo má drahšie auto)
A všiměte si, kdy se rožnou brzdová světla na škodovce a kdy na VW!! Jako by se řidič VW nevěnoval dostatečně řízení. Nechci hodnotit, jestli jde o vybržďování nebo ne, ale podle mě řidič VW není bez viny. Že řidička přibrzdí neznamená, že vybržďuje a nikdo nemusí vidět, proč se tak děje - proč brzdí, ale na její brždění by měl neprodleně reagovat řidič za ní a ne tak pozdě jak reagoval.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
No ved o tom píšem - moja reakcia sú len nejaké sekundy ale ovela dlhšie trvá kým zistím že kua šak ja šoferujem.
- Lišák1
- Kontaktovat uživatele:
Ta řidička zas tak radikálně nebrzdila, co měla dělat, když měla před autem psa, normálně snížila rychlost. Že za ní jede blázen, který se jednak nevěnuje plně řízení, ale hlavně jede s autem, které na silnici nemá co dělat. Vždyť mu brzdí pouze pravé zadní kolo, auto ho táhne ke středu vozovky, když za to cukne, aby to vyrovnal, trefí svodidla. Ale v česku je viník hned jednoznačně označen.
Nissan Terrano 3,0 TDI, Zetor 5211
Tak co? Dívali jste se na zprávy na NOVU k tomu "vybržďování? 2.6 sec. nereagoval na brzdící auto před ním a řeč byla i o chování automobilu s ABS řízené Moldavcem, který zdrhl ze špitálu. Hlavně když piliši měli už dávno jasno o vybržďování. Bych se té tiskové soudružky v uniformě šel znovu zeptat, jak to mysleli!!!
je to starši članok,,,
ale myslím že pre nas stale aktuálne, a vystražné
https://www.aktuality.sk/clanok/279156/ ... -kontroly/
ale myslím že pre nas stale aktuálne, a vystražné
https://www.aktuality.sk/clanok/279156/ ... -kontroly/
-
krimi-divočák ničil a bořil,pak odplaval..... https://www.novinky.cz/krimi/490122-div ... laval.html
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
reportáž sem neviděl, jen to video tady, paní nevybržďovala, to vypadá jinak. Myslím že se rozjela třeba cca 150km/h, došlo jí to a chtěla zbrzdit na 130.DYK píše:Tak co?
Moldavan jel za ní tak - jak se jezdí - předemnou jede někdo 150? Taky jedu 150. Nedával bacha a navíc dodávka je vrak, takhle se kolo nemůže bloknout pokud je ABS funkční, vyloučeno. Maximálně že jel levými koly v podélné koleji s vodou (od přetížených kamionů, ty ale v levém pruhu nejsou). Navíc jej to hodilo na druhou stranu, jako když vepředu se mu bloklo LEVÉ kolo, nebo se leknul a strhnul to, (21let ? jakou má praxi?)
jeniček: to co popisuješ, zažívám obden, hovado mne předjede a pak se plácá přede mnou, když se naseru jedu za ním metr od kufru. (Mám brzdový kotouče 50cm ) Nohu připravenou na brzdě. 3litr, 185kW.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Ty máš Hyundai?? Se nezlob
- zetorak jirka
To že máš 3 litr kw tři prdele, 50tky kotouče, nohu na brzdě je ti k hovnu, když ti na to z nějakýho důvodu šlápne, jsi v něm, a to že když se nasereš a nalepíš se někomu ze vsteku metr za kufr, jsi stejný magor jako ten co vybržduje.To jsou právě ti bouráci se sylnejma kárama a myslej si dovi co nejsou a pak jim to uteče pod prdelej. Nezlob se na mě.
Bourač sice se známe, ale todle Ti taky neschvaluju. Sice jsem mladší než Ty, ale mě děda vždycky říkával: "Co nechceš aby jiní dělali tobě, nedělej ty jim". Ono můžeš mít kotouč jakejkoliv, ale reakční dobu máš furt stejnou a na tu se dost zapomíná. Když se pak potkáš s nějakým magorem, kterej na to dupne, protože nemá rád nikoho u kufru, tak za Tebou nebude na silnici ani čárka, protože na to nestihneš šlápnout, vono totiž i menší kotouče brzděj docela dobře
Todle lepení na kufr taky nemám rád, pokud to jde, tak najedu ke kraji, bliknu levým blinkrem a ať si ten střelec jede, pokud má kam. Občas tohle ale někdo dělá třeba v koloně nebo v místech, kde fakt předjet nejde ani kdybys měl raketovej pohon a já stál na místě. Na to celkem platí, když levou nohou opatrně přišlápneš brzdu, aby nebrzdila ale už svítily brzdový světla a zároveň přidáš plyn. Ještě se mi nestalo, že by to ten za mnou nepochopil, že se mi to lepení nelíbí a že mi to auto taky fakt umí akcelerovat, jen bohužel není zrovna kam
Problém na našich silnicích není množství aut, rychlost nebo stav silnic. Problémem je ignorance svýho okolí (tj. nedávání blinkrů, neplynulost jízdy a hlavně prosazování svýho práva s tím, že neberu ohledy na práva ostatních). Troufám si tvrdit, že přes 90% nehod je z lidský blbosti, ale to je tak i s pracovníma úrazama.
Todle lepení na kufr taky nemám rád, pokud to jde, tak najedu ke kraji, bliknu levým blinkrem a ať si ten střelec jede, pokud má kam. Občas tohle ale někdo dělá třeba v koloně nebo v místech, kde fakt předjet nejde ani kdybys měl raketovej pohon a já stál na místě. Na to celkem platí, když levou nohou opatrně přišlápneš brzdu, aby nebrzdila ale už svítily brzdový světla a zároveň přidáš plyn. Ještě se mi nestalo, že by to ten za mnou nepochopil, že se mi to lepení nelíbí a že mi to auto taky fakt umí akcelerovat, jen bohužel není zrovna kam
Problém na našich silnicích není množství aut, rychlost nebo stav silnic. Problémem je ignorance svýho okolí (tj. nedávání blinkrů, neplynulost jízdy a hlavně prosazování svýho práva s tím, že neberu ohledy na práva ostatních). Troufám si tvrdit, že přes 90% nehod je z lidský blbosti, ale to je tak i s pracovníma úrazama.
Máte na mysli to obecné chování některých jako něco takového? https://www.novinky.cz/krimi/490225-mla ... stoli.html
-
proč blikáš levým blinkrem,když zajíždíš ke kraji vozovky?to bych byl za tebou pěkně zmatenej.....
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
to já bych byl taky , myslel jsem samozřejmě pravej
Pravá levá seno sláma
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/