Černá kronika

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
oco13

Re: Černá kronika

#2296 Nový příspěvek od oco13 »

Osobne by som si s tým brzdením až tak vela roboty nedal a švihol by som ochcafke do zadku. To len podla toho aké sú moje reakcie a životný postoj (pozor si musí dávať ten čo má drahšie auto) :vysmech: :vysmech:

DYK

#2297 Nový příspěvek od DYK »

A všiměte si, kdy se rožnou brzdová světla na škodovce a kdy na VW!! Jako by se řidič VW nevěnoval dostatečně řízení. Nechci hodnotit, jestli jde o vybržďování nebo ne, ale podle mě řidič VW není bez viny. Že řidička přibrzdí neznamená, že vybržďuje a nikdo nemusí vidět, proč se tak děje - proč brzdí, ale na její brždění by měl neprodleně reagovat řidič za ní a ne tak pozdě jak reagoval.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

oco13

#2298 Nový příspěvek od oco13 »

No ved o tom píšem - moja reakcia sú len nejaké sekundy ale ovela dlhšie trvá kým zistím že kua šak ja šoferujem. :typek:

Lišák1
Kontaktovat uživatele:

#2299 Nový příspěvek od Lišák1 »

Ta řidička zas tak radikálně nebrzdila, co měla dělat, když měla před autem psa, normálně snížila rychlost. Že za ní jede blázen, který se jednak nevěnuje plně řízení, ale hlavně jede s autem, které na silnici nemá co dělat. Vždyť mu brzdí pouze pravé zadní kolo, auto ho táhne ke středu vozovky, když za to cukne, aby to vyrovnal, trefí svodidla. Ale v česku je viník hned jednoznačně označen.
Nissan Terrano 3,0 TDI, Zetor 5211

DYK

#2300 Nový příspěvek od DYK »

Tak co? Dívali jste se na zprávy na NOVU k tomu "vybržďování? 2.6 sec. nereagoval na brzdící auto před ním a řeč byla i o chování automobilu s ABS řízené Moldavcem, který zdrhl ze špitálu. Hlavně když piliši měli už dávno jasno o vybržďování. Bych se té tiskové soudružky v uniformě šel znovu zeptat, jak to mysleli!!!

DanculSK

#2301 Nový příspěvek od DanculSK »

je to starši članok,,,
ale myslím že pre nas stale aktuálne, a vystražné :friends:
https://www.aktuality.sk/clanok/279156/ ... -kontroly/
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

sekalsemmalo

#2302 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

krimi-divočák ničil a bořil,pak odplaval..... https://www.novinky.cz/krimi/490122-div ... laval.html
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

bourač

#2303 Nový příspěvek od bourač »

DYK píše:Tak co?
reportáž sem neviděl, jen to video tady, paní nevybržďovala, to vypadá jinak. Myslím že se rozjela třeba cca 150km/h, došlo jí to a chtěla zbrzdit na 130.
Moldavan jel za ní tak - jak se jezdí - předemnou jede někdo 150? Taky jedu 150. Nedával bacha a navíc dodávka je vrak, takhle se kolo nemůže bloknout pokud je ABS funkční, vyloučeno. Maximálně že jel levými koly v podélné koleji s vodou (od přetížených kamionů, ty ale v levém pruhu nejsou). Navíc jej to hodilo na druhou stranu, jako když vepředu se mu bloklo LEVÉ kolo, nebo se leknul a strhnul to, (21let ? jakou má praxi?)

jeniček: to co popisuješ, zažívám obden, hovado mne předjede a pak se plácá přede mnou, když se naseru jedu za ním metr od kufru. (Mám brzdový kotouče 50cm :D ) Nohu připravenou na brzdě. 3litr, 185kW.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

DYK

#2304 Nový příspěvek od DYK »

Ty máš Hyundai?? :vysmech: Se nezlob :jazyk:

zetorak jirka

#2305 Nový příspěvek od zetorak jirka »

To že máš 3 litr kw tři prdele, 50tky kotouče, nohu na brzdě je ti k hovnu, když ti na to z nějakýho důvodu šlápne, jsi v něm, a to že když se nasereš a nalepíš se někomu ze vsteku metr za kufr, jsi stejný magor jako ten co vybržduje.To jsou právě ti bouráci se sylnejma kárama a myslej si dovi co nejsou a pak jim to uteče pod prdelej. Nezlob se na mě.

jenicek

#2306 Nový příspěvek od jenicek »

Bourač sice se známe, ale todle Ti taky neschvaluju. Sice jsem mladší než Ty, ale mě děda vždycky říkával: "Co nechceš aby jiní dělali tobě, nedělej ty jim". Ono můžeš mít kotouč jakejkoliv, ale reakční dobu máš furt stejnou a na tu se dost zapomíná. Když se pak potkáš s nějakým magorem, kterej na to dupne, protože nemá rád nikoho u kufru, tak za Tebou nebude na silnici ani čárka, protože na to nestihneš šlápnout, vono totiž i menší kotouče brzděj docela dobře :friends:
Todle lepení na kufr taky nemám rád, pokud to jde, tak najedu ke kraji, bliknu levým blinkrem a ať si ten střelec jede, pokud má kam. Občas tohle ale někdo dělá třeba v koloně nebo v místech, kde fakt předjet nejde ani kdybys měl raketovej pohon a já stál na místě. Na to celkem platí, když levou nohou opatrně přišlápneš brzdu, aby nebrzdila ale už svítily brzdový světla a zároveň přidáš plyn. Ještě se mi nestalo, že by to ten za mnou nepochopil, že se mi to lepení nelíbí a že mi to auto taky fakt umí akcelerovat, jen bohužel není zrovna kam ;-)
Problém na našich silnicích není množství aut, rychlost nebo stav silnic. Problémem je ignorance svýho okolí (tj. nedávání blinkrů, neplynulost jízdy a hlavně prosazování svýho práva s tím, že neberu ohledy na práva ostatních). Troufám si tvrdit, že přes 90% nehod je z lidský blbosti, ale to je tak i s pracovníma úrazama.

DYK

#2307 Nový příspěvek od DYK »

Máte na mysli to obecné chování některých jako něco takového? https://www.novinky.cz/krimi/490225-mla ... stoli.html

sekalsemmalo

#2308 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

proč blikáš levým blinkrem,když zajíždíš ke kraji vozovky?to bych byl za tebou pěkně zmatenej.....
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

jenicek

#2309 Nový příspěvek od jenicek »

to já bych byl taky :D , myslel jsem samozřejmě pravej :jazyk:

Čárls

#2310 Nový příspěvek od Čárls »

Pravá levá seno sláma :D
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

Odpovědět