Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?
Re: Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?
V klidu.
Docílil toho že zvýšil procento lidí který serou cyklisti.
Každopádně kazdej řádnej motocyklista má doma neco na zimu, od babetty přes pincka, až treba po polní stroj jako bývaly 175 a dvepade. Případně enduro. Až potkám někde zmrzlého pumpickaře, hodně zvážím zda mu nechám ohřát ruky nebo baterku....
Docílil toho že zvýšil procento lidí který serou cyklisti.
Každopádně kazdej řádnej motocyklista má doma neco na zimu, od babetty přes pincka, až treba po polní stroj jako bývaly 175 a dvepade. Případně enduro. Až potkám někde zmrzlého pumpickaře, hodně zvážím zda mu nechám ohřát ruky nebo baterku....
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Jízda po jednom kole - nebezpečná jízda. Už se to někde probíralo.
Jízda ve stupačkách - jezdím tak často, hlavně v obci. Dám odpočinout nohám a protáhnu se. Zatím mě PaChové neobtěžovali - u nás ani v zahraničí.
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Proč by jízda po zadním, byla nebezpečná jízda? Že to každý neumí? No on každý neumí ani na motorce. Ještě tak, že by na to byl nějaký judikát, ale zákon to výslovně nezakazuje ...
Někdo prokazatelně ohrožuje ostatní když jede autem, jiný to zvládne i na kole, třeba že vjede na přechod bez ohledu na to co se děje kolem ...
Další ustavičně a opakovaně porušuje pravidla a když jej na to upozorníš a ohleduplně jej varuješ před možnými následky, tak blábolí cosi o žalování...
Někdo prokazatelně ohrožuje ostatní když jede autem, jiný to zvládne i na kole, třeba že vjede na přechod bez ohledu na to co se děje kolem ...
Další ustavičně a opakovaně porušuje pravidla a když jej na to upozorníš a ohleduplně jej varuješ před možnými následky, tak blábolí cosi o žalování...
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Já se nehádám. Jen vím, že za to byla pokuta, nebo jiná sankce.
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Já vím, že se nehádáš, já taky ne. Jen upřesňuji protože pokutu, pokud je na místě od poldy, můžeš docela snadno dostat i neoprávněně jen na základě jeho mozkového myšlení. A pak už není opravného prostředku, neboť zaplacením jsi souhlasil.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Jistě že ano,pokuta. ....jízda po předním,po zadním,burnout,drifty(prý nezvládnutí stroje ),tak za stupačky-prý 100% neovládáš motorku ......ještě že motard jsem měl jenom na okruhy,jinak bych si užil Kamarád měl 570 Husaberga v motardu i na asfalt a ten si užil ......to nám s vyhlídkově kochací XT660Z na asfaltové ježdění to bylo jedno,přes škarpu do pole a davaj
- Killer Koly
tak vsechno relativne dobre dopadlo. prestupek jsem dal pravnikovi, ten to sepsal a vcera prislo prislo vyrozumneni od uradu, ze se vse zastavuje z duvodu nenaplneni materialni podstaty prestupku. nic vic tam nebylo. relativne dobre znamena, ze ve spravnim rizeni bych zaplatil se vsemi polatky max. 2000,-, pravnikovi jsem vysolil skoro 3400,-
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
"Nenaplnění materiální podstaty přestupku" A bylo v dopise naspáno jakého přestupku? Nějaký paragraf, nebo tak něco?