Černá kronika
Re: Černá kronika
Zetor 6718 DEEP RED
A potom že prečo tie staré žebráky už na cesty nepatria..
Matúš: To chceš povedať, že čím modernejšie auto, tým môžu ludia viac riskovať? Choré, je to že to tak veľa vodičov berie...ze však mám moderné auto, mne sa nič nestane
-
má pravdu matuš ty starší auta měli už dávno zakázat a s nimi i motorky kola a chodce to vše je ohromně nebezpečné.On totiž někdo nepochopí že největší nebezpečí a hruza je blb za volantem a to v jakémkoliv autě.Bohužel nejvíc těch blbu má ty rychlá a bezpečná auta a podle toho se tak chová a nebere ohled na ostatní
....a kto nemá na nové nech chodí peši,,,, nie?¿??
Mudrlanti
Mudrlanti
-
kdepak pěšky to je velice nebezpečné a zavazí to těm v těch nových autech no snad mohou chodit kanálama
nedávno jsem četl tabulku bezpečnosti aut podle značek a byl tam nisan navara a měl 2 hvězdičky dle testu ..jenže to je test proti pevné překážce...pokud se takové několikatunové auto střetně s jakým koliv osobákem tak to dopadne podobně jak tato smutná událost.
- Veteranista!
Fidlla: Ale pi..
i trojková octavky by dopadla špatně, vyšší s rámem a buh ví zda jeli předpisově
A pořád se nám předhazuje ekologie, ale vyhodit satré a koupit jsi nové je to nejméně ekologické co jde udělat.
i trojková octavky by dopadla špatně, vyšší s rámem a buh ví zda jeli předpisově
A pořád se nám předhazuje ekologie, ale vyhodit satré a koupit jsi nové je to nejméně ekologické co jde udělat.
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!
-
velmi nebezpečné-zapomenutí- https://www.super.cz/578394-cyklista-pr ... za-ni.html
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
http://tn.nova.cz/clanek/traktorista-sr ... lionu.html
To je sen, ještě větší blbec než jsme doufali.
To je sen, ještě větší blbec než jsme doufali.
Zajímavý podle toho článku měl orat ale za traktorem nic zapřaženo není nu a žádná brázda za nim taky neni.
Nu sem z toho jelen.
Nu sem z toho jelen.
-
- Kontaktovat uživatele:
njn GPS a ZVN se zřejmě nemá kombinovat spíš měl z prdele kliku, že nedostal těch 400kV do kožichu. Vylejzat k popadanejm drátům
GPS s tím nemá nic společného, ta je tam, aby věděl, kde skončil se stříkáním, ne že to vede traktor samo. Co se stalo ví jen on.