Černá kronika
Re: Černá kronika
Tak u nás to nebylo o tom vergl nevergl. Tata nikdy neměl problém s tým mi ho pučit. Ale prostě sem sa dycky šel s prosbou zeptat. Bylo to o tom že mi nikdy nepristalo nic v klíně a nebyl sem rozežraný jak většina dnešních děcek.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
v sobotu rano , cestou z prace, koniec dediny, tak zacnem zrýchlovať , no ale to už ma obiehal dáky kapucnák .... na hlave kapucna, a este aj šiltovka, a obehol ma, a pred zakrutou drb na brzdy zasran
a takmer celou cestou kde som ho nemohol obehnuť 60km a kde to slo, dupal na to a minimalne pol metra za čiaru....
a ked so ho v jednom mieste začal obehovať, tak sa začal pretekať hajzlik
a takmer celou cestou kde som ho nemohol obehnuť 60km a kde to slo, dupal na to a minimalne pol metra za čiaru....
a ked so ho v jednom mieste začal obehovať, tak sa začal pretekať hajzlik
Na tohle je dobrá kamera v autě Kdysi kamoš měl problém a nebýt kamery a záznamu z ní odnes to, na plný čáře ho předjel pak zabrzdil a zahýbal kamoš ho sejmul zezadu nic moc nikomu se nic nestalo jen pomačkaný plechy ale býval by to odnes nebýt kamery a toho jak ho předjížděl Prostě co neubrzdíš neukecáš tohle byla vyjímka
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
kamerku mám,,,,
-
Tohle mi připomíná jak na sebe Slováci bonzovali v Zákrutě. To vždycky začínalo :... jazdil som na svojej embéčke a zrazu . atd. Po čase vyšlo najevo že chtěl jen v rádiu nabonzovat souseda kvůli úplně něčemu jinému.
Nevěř všemu co si myslíš
.....toto nieje o bonzovaní,,,,
to je konštatovanie o mladíckej frajerine a nerozvážnosti,,,, auto od fotríka požičane, a rozumu nikde,,,
urobiť to niekomu inemu,,,,
nevie na koho natrafí
to je konštatovanie o mladíckej frajerine a nerozvážnosti,,,, auto od fotríka požičane, a rozumu nikde,,,
urobiť to niekomu inemu,,,,
nevie na koho natrafí
Proč kurva nezastavíš na prvním místě kde to jde a nejdeš se vychcat!!! Máš zapotřebí se nějak šponovat? Uteče ti něco doma?DanculSK píše:v sobotu rano , cestou z prace, koniec dediny, tak zacnem zrýchlovať ........
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
,,,, ja som sa nešponoval, ale po nočnej mas toho aj ty dosť,,, a zastaviť tam nebolo kde...
a koli niečomu som sa ponahlal,,, ono vybrzdovanie nieje len tak,,, ked som ho zacal obehovať ciel cca 65km/h ,,, bola konečne dost široka cesta, a asi celkom po prostriedku cesty sa neodvažil
a koli niečomu som sa ponahlal,,, ono vybrzdovanie nieje len tak,,, ked som ho zacal obehovať ciel cca 65km/h ,,, bola konečne dost široka cesta, a asi celkom po prostriedku cesty sa neodvažil
Ty nevíš že co sedí za volantem v kapuci je debil? A když to má ještě kšiltovku o to větší? No a když to řídí ještě BMW tak je to čítanka.
asi tak nějak, ještě bych přidal Audi
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
-
Vrchol tuposti jsou ti, kteří se snaží s těmito auty za každou cenu závodit.
Nevěř všemu co si myslíš
Čím silnější auto, tím slabší mozek . Nezávodím, ale ani nepřekážím, spíše svým pohodovým stylem jízdy můžu některé závodníky s*át.
Však to vidím dnes a denně, sedím v soupravě kerá má bezmála 50t valím to silnicí první třídy 80-90 a sem brzda provozu, kdejakej ko...t v drahým keplu od papínka si na tebe zatroubí zabliká a ne jednou sem zažil vybrždování kvúli tomu že jedeš do kopce 40, on tě nemúže předjet protože jedou auta v protisměru tak si potom hraje na hrdinu.
Jednoho takovího sem vytáh z auta a než sem mu ji pustil dozvěděl jsem se že jsme ko...ti a nemáme na silnicích co dělat.
Že bez kamionú a zemědělcú by bylo v marketech prázdno a neměl by co žrát to mu nedojde.
Jednoho takovího sem vytáh z auta a než sem mu ji pustil dozvěděl jsem se že jsme ko...ti a nemáme na silnicích co dělat.
Že bez kamionú a zemědělcú by bylo v marketech prázdno a neměl by co žrát to mu nedojde.
No , a nebol na BMV
Šiel na fabke
Šiel na fabke
No tak debil v "základu". Ono je to jedno, prostě nižší střední třída.