CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Ahoj, dnes má moje paní drtikolka zase narozeniny, od tý doby, co je v důchodu je má čím dál tím častěji, tak jdu na chlebíčky a zákusky .
Jsou tu tak 4cm sněhu, tak jsem nachystal sáňky, starou svíčkou navoskoval a šlo se. Malá Rozárka po druhé viděla sníh, tak se dovádělo, jezdilo, tahal jsem mámu i s Rozárkou, z koce, do koce, k tomu naše mladá fenka, no bylo to fajn. Dokonce i pes se nechal vozit, byla to legrace, jen jaksi Rozárka nechápala koulování, tak to až příště. A to tu bílou svini nemám rád, včera v práci jsem celý den uklízel celý areál, ale dnes jsem tomu sněhu odpustil Jo a ty sáňky jsou ještě po mě když jsem byl malý, ještě stará poctivá kvalita, stará kovářská práce
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Chose mám na půdě taky jedny po nás starý sáňky. Ty se jistě ještě hodí. Odjezdily mě, moje děti, odjezdí i vnoučata. Taky nemám rád tyhle hnusný studený věci venku. Nedá se nic kloudně dělat. Vezmu Haliuse a pujdeme ven. Nazuju zimní zateplený boty a jdem. Tak je tu kolem 4 cm. Trochu to taje. Je polojasno. Jednu chvíli bylo sluníčko, vystrčil jsem manželce auto na sluníčko, aby roztál na něm led. No asi to moc nepovolí. Topím ve fabryce, včera jsem dodělal zakázku. Bude prej další práce. No tenhle týden bude asi volnější. Musím si vymyslet něco doma. Pondělí k doktorce, uterý pohřeb. No a pak do fabryky pracovat. Ty dva dny utečou a z týdne toho moc nezbyde. Letí to jako voda.
Dnes brzo rámo vyhazel celou cestu od garáže až po silnici Potřebovali sme vyjet soused si blbě zaparkoval no a jelikož akorad vykouk z vokna a ani nezabučelo měl smolíka soused se nasral a to co měl před garáží mu šikovně nahrnul tak že odpoledne když chtěl vyjet tak musel vzít do ruky lopatu Jak ho zname nechat mu kousek volnýho vysere se na to
No a pak k mámě vypucovat kotel a protáh sem i komín aice je to 180 a já štětku mám 150 ale i tak bylo sazí 1,5 desetilitrovýho kbelíku no a domu dorazlil po 12 tak sem protáh komín i od krbovek ale byli jen dvě lopátky jinak čisto žádnej dehet Zalez do vany a vykoupat pak zatopit v krbáčích a po polívce jsem usnul jak špalek na gauči
No a pak k mámě vypucovat kotel a protáh sem i komín aice je to 180 a já štětku mám 150 ale i tak bylo sazí 1,5 desetilitrovýho kbelíku no a domu dorazlil po 12 tak sem protáh komín i od krbovek ale byli jen dvě lopátky jinak čisto žádnej dehet Zalez do vany a vykoupat pak zatopit v krbáčích a po polívce jsem usnul jak špalek na gauči
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Ráno jsem taky vyhrnul dvorek, pak jsem leštil nějaké věci na traktor, nabrousil řetěz na pile a po obědě jsme šli na pouť. U nás je tříkrálová k místní kapličce nahoře v lesích nad vesnicí. Prý ji nechal postavit místní sedlák, který se tam při svážení sena jen díky "božímu zásahu" nezabil. Tehdy tam zřejmě ještě moc lesů nebylo. Před chvílí jsme dorazili domů, samozřejmě jsme se cestou stavili v místní občerstvovací kulturní stanici nazývané "Pastouška", která má při této příležitosti rok co rok otevřeno i o víkendu
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Osobně se děsím doby až letos na podzim pujde polovička do duchodu Ona jak se nemá kde vypovídat je pak ukecaná jak Palackej vo půlnoci
Jebu se tady s telefonem. Myslel jsem, že si vyčistím a promažu naviják. Manželka že zkus konečně přetahnout data z puvodního do nového mobilu co jsem dostal od ježíška. No nejraději bych ten novej Samsung strčil spátky do krabice a vrazil do šuflíku! Ten puvodní pořát psal, že je plná paměť. Měl jsem tam kartu tam asi půlku místa plnou. Nejhorší bylo, že jsem nemohl najít co zabírá tu paměť. Všechny fotky videa na kartě a pořát to nechtělo nic že plná paměť. Starší syn si toho všimnul a to se ví, ježíšek nadělil mobil. Kurva složitec nejde tam nic normálně nastavit. Teď jsem dal přez nějakej program stáhnout data. Nikde kontakty, nikde volání. Nejsou tam vůbec ty ikonky! Napsalo to, že to stáhlo mrtě tohodle, tohodle asi 1300 kontaktů. 1000 fotek a nevím co ještě. Ale nikde to není na těch displejích, je jich tam asi 5. No musím to vrazit tomu staršímu synovi, když jsi to koupil, tak mi to dej dohromady! Nejde mi to, nejsem na to. Furt to píše že povolit to, tohle nastavit nenastavit. Naco takovej novej verk mě! Je to jako pádlo od kajaku velký. Do žádný kapsy co jsou na mobil ušitý se to nevejde. Mám já to kříž s tou technikou. No a naviják stojí u pnku a ani jsem na něj nešáhnul! Akorát jsem vycídil asi 3 trny co mi tuhle dovezl Aladin. Seru už na ten mobil, až dojdu dom, musím říct manželce aby mě zkusila prozvonit. A jdu chvíli dloubat ten naviják na ponk. Než tam dojdu, loknu si z flašky hrušek, to mi snad zvedne náladu po tom mobilu!
Chtěl jsem dát čumťáky jak Halius byl dneska venku, má rád sníh. A ani nevím, kam je to poslalo v tom novém mobilu. Do jakési galerie. Je tam i ten kalendář co jsem měl v původním. Je pochopitelně asi vylepšenej. No a nic tam není. V původním jsem měl mraky připomenutí a není tam nic. Jen výročí co jsem měl u kontaktů.
Chtěl jsem dát čumťáky jak Halius byl dneska venku, má rád sníh. A ani nevím, kam je to poslalo v tom novém mobilu. Do jakési galerie. Je tam i ten kalendář co jsem měl v původním. Je pochopitelně asi vylepšenej. No a nic tam není. V původním jsem měl mraky připomenutí a není tam nic. Jen výročí co jsem měl u kontaktů.
Moje taky měla včera 71 proběhl oběd v restauraci a pak domů měco jsem popil se sousedkou a sousedem moje nepije alkohol.
Oto učet u googliku a kontakty se obnoví samy po přihlašení na novým telefonu Taky mam samsung a docela si to chválím jednoduchý a rychlý já nic moc v telefonu nemám fotky všechny na google a v Pc a aplikace ty si postahuji a nainstaluju nově Antivir mám Nortona takže ten jejich dlabu co jsem měl v nabídce k telefonu
Nejhorší byla smart banka nakonec do města a novej kod neb na starým sem si ji vyrušil vlastní blbostí a přitom stačilo se přihlásit a vyrušit ten blbej smart klíč v bance pak dát novej v novým telefonu
Nejhorší byla smart banka nakonec do města a novej kod neb na starým sem si ji vyrušil vlastní blbostí a přitom stačilo se přihlásit a vyrušit ten blbej smart klíč v bance pak dát novej v novým telefonu
Bankovnictví mi to přetáhlo v pohodě. Akorát to píše že tam jsou v telefonu soubory a odkazy, které by mohly to bankovnictví nabourat. Tak se na to musím optat. Co lze smazat a co ne. Jinak teď jsme to s manželkou zrychtovali že už ty základní věci fungují. Ještě wocap. Ale ten budu muset asi stahnout znova. Ten to nepřetáhlo. Ale funguje zatím na předešlém mobilu i bez simky.
Tohle je Samsung A55-5G. Prej má velkou paměť. No stejně jsem tam vrazil 125Gb kartu. Jinak fotky mám v počítači uložený. Tuhle jsem je tam přetahoval z mobilu a posílal jsem tam přez 3000 fotek. Mám tam asi 12000 fotek. Ono se to sejde. No chtělo by to roztřídit. Mám tam několik složek, ale chtělo by to třeba čas a porovnat to.
No jinak jsem dal naponk ten naviják a chvíli ho šťoural. Je potřeba vyčistit, natřít, promazat a poskládat. No a udělat možná novou rohatku. Zdá se mi že je to litina a má jeden zub vylomenej. Lano je 8 mm a je poměrně měkké, aspoň se s ním bude dobře pracovat. Je ho tam mnoho metrů. Pak k němu udělám držák, abych ho nasadil na předek traktůrku třeba do lesa. No a vyrobit vnitřní čtyřhran pro pohon.
Pozná někdo z čeho to je?
Tohle je Samsung A55-5G. Prej má velkou paměť. No stejně jsem tam vrazil 125Gb kartu. Jinak fotky mám v počítači uložený. Tuhle jsem je tam přetahoval z mobilu a posílal jsem tam přez 3000 fotek. Mám tam asi 12000 fotek. Ono se to sejde. No chtělo by to roztřídit. Mám tam několik složek, ale chtělo by to třeba čas a porovnat to.
No jinak jsem dal naponk ten naviják a chvíli ho šťoural. Je potřeba vyčistit, natřít, promazat a poskládat. No a udělat možná novou rohatku. Zdá se mi že je to litina a má jeden zub vylomenej. Lano je 8 mm a je poměrně měkké, aspoň se s ním bude dobře pracovat. Je ho tam mnoho metrů. Pak k němu udělám držák, abych ho nasadil na předek traktůrku třeba do lesa. No a vyrobit vnitřní čtyřhran pro pohon.
Pozná někdo z čeho to je?
Oto nejlípje ty fotky prostě postahovat do PC a pak zas na nový mobil Já to tak dělal polovičce V Pc se to lepši třídí jak na mobilu ale žere to čas ono to chvíli dá Já prostě pruběžně zalohuju do PC aspoň tak jednou za měsic a rovnou třídím co nechat co rovnou smazat a co je nanic ruzný ty soubory taky V mobilu je nechávám jen mám v Pc v pořádku zazálohovaný
Zopár podobných navijákou som voľakedy videl na vlečkach- plato NP25. Keď sme chodili na brigády na JRD seno zvážať tak sa tým navijákom to sťiahlo.
viewtopic.php?f=49&t=37538
viewtopic.php?f=49&t=37538
No možná že jo. Nějak si vzpomínám, že jsem tu kdysi dal fotku, když jsem ho dovezl z kovošrotu a někdo psal, že by mohl být z plošiny. Mi měli tu druhou plošinu doma tu širokou. A tam byl menší naviják a měl kliku z boku a ovládání západky vedle té kliky takovou tyčí. Naviják na středu za ojí a klika s ovládáním z boku.