CO JSTE DNESKA DĚLALI III

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
jean

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III

#21871 Nový příspěvek od jean »

Ja som si konecne dorobil stojan na zvaracku. Blbost, ale tesi ma to. Ked furt robim, tak si sem tam potrebujem ubastlit nejaku kravinku len tak pre radost. A hlavne rukami.

modráček

#21872 Nový příspěvek od modráček »

Dávno, co moje dcera šila v Praze v salonu . Pak to končilo a já dostal úkol odvézt 2 kusy těch průmyslových šicich strojů domů. Odkoupila je . Pak se to začalo měnit najednou jsme je-li na výstavu do Plzně a tam nějaký Němec prodával owerloky a začaly být pěkné mašinky i jiné menší a modernější .Jeden té stroj jsem nechal kolegovi co jsem s nim pracoval a druhý se alespoň 20 let stále motal a překážel . Jen stůl se dal použit . Rozebral jsem ho a motor jsem dal na bazoš . Měl spojku to se ovládalo kolenem . Ozval se nějaký od Lipna a ze to chce poslat . Takový jak chce číslo karty a pod . Já mu napsal SMS že tam jede auto a už se neozval . To nahoře jsem stále hlídal aby to nebylo na dešti a pak jsem to vyhodil . To jsme my Někdo vyhodí cele cerpadlo i s motorem a já bych si udelal kýlu jak ho taham z kontejneru. No sigma paprsková kola, díly litinové, Taky tady bydlí takový Ota . Jezdí po kovosrotech a když něco vidí hned vola soustružníkům. Kolikrát to jsou i těžké věci .Ja jednomu říkám . Ty si vlastně milionář , co máš v mašinách. On se směje . Tak šťastné a veselé.

ota

#21873 Nový příspěvek od ota »

Náhodou já po kovošrotech nejezdím. Mám na to souseda. On už ví co já scháním. Zrovna zítra doveze asi 100 kg kulatin. Že v kovošrotě tlustý kulatiny. Jestli chci. Jasně něco vyber a přivez. Hudroval, že si strhne cemr když to tahal na váhu. Jo kdy já byl v kovošrotě! Min měsíc ne. Ale v sobotu si dám budíka a až se vyhrabu tak tradá do našeho oblíbeného kovošrotu. Se synem a se sousedem. Tam je výhoda, když tam fakt nic kloudnýho není, máme tam odložený věci v depozitu. To co prostě když je dost věcí dáme bokem až nebude nic, tak sáhneme do depozitu. No a když si to někdo vezme z depozitu jinej, tak jen dobře. Bo stejně další zgarp do baráku!
S těma inzerátama. No lidi jsou různí. Včera volal pán, že by chtěl věc z mého inzerátu. A vyptával se. Jak je tohle velký, široký, placatý, nevím co ještě. Všechno jsem oměřil. Kupec znovu jestli s tím půjde tohle a tohle a takhle to upravit. Ano půjde to upravit. A kupec zase co kdybyjste mi to upravil na soustruhu jak potřebuju? Zítra bych si přijel. No víte mám tu na soustruhu rozdělanou práci a mám tam termín. No tak co sundáte tu práci a uděláte to mě na počkání. A tak chvíli hovoříme že to prostě nemám ani čas předělávat. No nakonec tedy kupec že si přijede pro tu věc. Ale kolik bude sleva na cestu a že když to pak bude muset dát ještě upravit. No žádná sleva není. Ta je už v ceně. Cena byla 1000 Kč. Povídám tak tam zkuste nalípnout tu tisícikorunu a půjde to? No to nepůjde. No tak vidíte. Dneska kupec přijel a oměřil si věc a asi to bude dobrý. A co ta sleva? Aspoň tu stokorunu by jste mohl slevit ne? Povídám buďto to chcete, nebo to zase odnesu dom. Tak vyndal peníze, vzal věc strčil do auta a odjel.

oco13

#21874 Nový příspěvek od oco13 »

Oto - aj ja zjednávam, ale podla situacie. Len u nás už ceny behajú radovo v desaťtisícoch Kč. :typek: teraz som dal za motor skoro desinu a to som ešte v nedelu musel vstávať o 6tej aby som sa na tie maďarské hranice dostal. Našťastie pán aspoň vedel po slovensky, a bol fakt ochotný. Tak som nezjednával a vycaloval eurá. :typek:
Za tisícku vašich peňazí som dovliekol akurát skrinku riadenia z V3S, ale zase hore dolu 250km. :-/

Joe66

#21875 Nový příspěvek od Joe66 »

Dane . Sa nedal z viacerych poskladat jeden stroj ?

DanculSK

#21876 Nový příspěvek od DanculSK »

to ti ja takto neviem z hlavy teraz povedať... :zapomel:

ono bol rozkaz - vyvoziť
:red:

"TO MODRÁČEK"
" Rozebral jsem ho a motor jsem dal na bazoš . Měl spojku to se ovládalo kolenem . "

tam ich bolo hafo, takych motorov zo spojkou, aj na koleno, aj na šlapku....
:-/
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

Odpovědět

Zpět na „Putyka“