Zdravotní problémy a jejich následky
Re: Zdravotní problémy a jejich následky
Bourači Ty Jsi snad chodil k doktorovi Klímovi jako já! Párkrát jsem tam takhle byl učitelem Zahradkou ( stará škola v záskoku tuším tenkrát mu tahlo na 80 let ) vyslán na zubní k doktorovi Klímovi. Klíma měřil přez 2m postava Spejbl. Ten otevřel dveře a ptal se: co ti parchante je? Bolí tě huba jo? Ano pane doktore tuhle ta stolička. Zrychla jen řekl otevři hubu. Otevřel jsem a on řekl ten parchant musí ven, sedni si a čekej já si tě za chvilku zavolám, jen docementju tuhle pacienta před tebou a připravim si kleště. Zavřel dveře. Usoudil jsem, že zub myslim najednou přestal bolet a kopnul do vrtule. Vyjančen Klímou.
Jo jo mám z něho zubařskou fóbii celý život. A někteří i omdlivali, slabší jedinci se i pochcali, když klima dorazil do školy na běžnou zubařskou prohlidku. Je to jak s tím Grýnštajnem u Švejka ,,ještě za 30 let se budete budiť ze spaní, ......
Jo jo mám z něho zubařskou fóbii celý život. A někteří i omdlivali, slabší jedinci se i pochcali, když klima dorazil do školy na běžnou zubařskou prohlidku. Je to jak s tím Grýnštajnem u Švejka ,,ještě za 30 let se budete budiť ze spaní, ......
Psal jsem dřív - roky 1955-58 - tady si to doktorka pro žáky škol vylepšila. Jednoho do křesla a druhého na židli vedle křesla ,prý jako prevenci aby viděli jak to dopadá když si nečistíš zuby.Vzala si ho do práce když tomu v křesle musela něco umrtvit ,nežli to zabralo.Sestra hlídala aby nevzal roha. Strašně se divila že holky a nejen ony, šli k zemi když někomu vyrvala zkrvavený zub. Dodatek - zdrhnout se nedalo ,hlídala sestra 100-120kg živé váhy . Na to ale byla velmi pohyblivá ......
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
Pamatuji (když jsem chodil do "národní" školy), že jezdil autobus s vestavěnou ordinací zubaře. Zastavil u škole a už to šlo. Vrtačka ještě s těmi kolečky a řemínky, při vrtání se to zastavovalo, no hrůza, děs, běs.
Nevím, jestli to byla "Erena", ale mělo to dvoje dveře.
https://www.facebook.com/media/set/?van ... 8556683652
Nevím, jestli to byla "Erena", ale mělo to dvoje dveře.
https://www.facebook.com/media/set/?van ... 8556683652
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
To je jasný že je to Erena.
Praga RN, jezdil sem v tom... fakt nekecám.
Moje teta, sestra mámy (nedávno zesnulá ve věku 92let) v tom dělala průvodčí.
Jinak sem byl včera na plicním, dle rentgenu a krve je vše OK,
zejtra budou histologické výsledky tech sraček co vykašlávám jestli je to:
a) zhoubný - prudím tady eště chvíli dál
b) nezhoubný - přestanu prudit a jdu makat
Moje teta, sestra mámy (nedávno zesnulá ve věku 92let) v tom dělala průvodčí.
Jinak sem byl včera na plicním, dle rentgenu a krve je vše OK,
zejtra budou histologické výsledky tech sraček co vykašlávám jestli je to:
a) zhoubný - prudím tady eště chvíli dál
b) nezhoubný - přestanu prudit a jdu makat
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Zejtra jdu taky k upírům v bílých pláštích.Pak půjdu překopávat vysokotlaký hydraulický agregát.
srdce? to je velice výkonný agregát (30kubíků za den ) za trochu žrádla a nějaký cigárko dobrý ne?
Bezporuchová životnost 70 - 80 let.
Dobrej námět pro ekopomatence, to by byl zdroj energie
Bezporuchová životnost 70 - 80 let.
Dobrej námět pro ekopomatence, to by byl zdroj energie
Pumpu mám zocelenou jak stachanovec,měl jsem na mysli strojařinu.
já vím Víťo, trochu ti takovou práci závidím, už vás moc není co tohle ovládáte.
Závidět mě nemusíš,už mě to taky dvakrát nebaví,protože jsem čím dál víc unavenej.
Víťo , hold roky neoklames
Já vím Danku,stačí mě oklamat bábinku.
Ja sa koľko krát cítim na 70
Ked Vas tu citam ako s pribudajucim vekom lamentuje tak rozmyslam,ze musim sa viacej oddavat zivotnym pozitkom aby som si este stihol poriadne uzit ked pridu tie roky
No ale šlápoty ti zase dají jiný "darčeky"....
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23