Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?
Re: Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?
byl sem na Ještědu, Favoritem, lanovkou, naposled nedavno fosilem. Proč? bejvalej
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
-
krásný ráno.vytlačil jsem mašinu.namačkám na 250W motorku trojku.to úplně stačí k rychlé jízdě..počasí nám přeje,tak to posunem až do listopadu.listí se barví do červena.nádhernej podzim...
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
-
Tak padesátka dvoutakt už je doma. Zkontroluju, pověsit na kolo a namíchat koktejl benzínu s olejem. Toho oleje raději více a hurá na cyklostezky mezi cyklisty.
Nevěř všemu co si myslíš
Jestli s tím vážně pojedeš na stezky tak doporučuji míchací poměr 1:25 nebo spíš 1:15 kvalitního M2T
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
-
Dobrý nápad, ale právě před M2T všichni varují. Abych si kvůli chvilkovému potěšení ostatních cyklistů hned ten motor nezničil.
Nevěř všemu co si myslíš
Tak nevím. Psal jsem tu odpoledne sáhodlouhý příspěvek, o tom jak mi dneska jeden pom.daný pumpičkář ráno zatopil a buď jsem to neodeslal a nebo tu je cenzůra. Není náhodou ten babetář z liberce či kama, co má výfuk kousek od Otovy práce tak trochu moderátor?
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
M2T tak na mazanie pantov. Normalny olej s api tc stoji o dve eura viac na litry a clovek sa nemusi bat, ze sa to zadrie, alebo zakarbonuje, ci zalepi karbec. Ale na druhu stranu, keby neboli sprosti ludia, co kupuju m2t, tak by som nemal zadarmo dobry rotavator, babettu an ine dvojtakty
To Jean už jsem tu několikrát psal o oleji M2T. Každej má jiné zkušenosti. Mám domádo s Jawou 250. Lil jsem tam roky speciál s M2T olejem. Žádný problém nikdy nebyl. Jednou mi došel u lesa benzin. Vyrazil jsem dom pro kanistr. Doma ani hlt benzinu jen kanistr od Stihl motorové pily. Ten s dvouma nádržkama. Namíchaný Stihl olej v benzinu. Vzal jsem ten kanistr a šel k traktůrku nalil a jel dom. Další jízdu to hrozně zlobilo. Nakonec jsem zjistil, že se dělala na kontaktech svíčky pecka. Vypustil jsem zbytek toho benzinu co jsem musel nalít a nalil koupený speciál s M2T olejem. Očistil svíčku a jezdil bez problému.
Pantatík roky dělal v těžbě když ještě mohl. A měl do motorové pily jen M2T olej a nic jinýho. Dřív nic jinýho nebejvalo. On se nepamatuje, že by někdy přidřel píst v pile. Nebo že by ho ta směs zlobila.
To jsou jen takové řeči že to je přežitek ten olej. Prostě ty moje nízkootáčkové motory třeba Jawa na něj jdou jako z praku. Vlastní zkušenost. A to jsem s Trabantem na M2T najezdil tisíce km. A dával jsem ho i do techničáku. Klasika koupil jsem 60l sud a na poměr nalil do sudu M2T. Před nalíváním do kanistru a nádrže pokoulel sud po place a nalil. Myslíš, že jsem někdy zadřel motor? Nikdy. Klidně si s tím masti panty. Ale tady se to dává do benzinu a nikdy žádný problém.
Ota má praci doma a ne u toho pumpičkáře. A výfuků tu máme haldy a je nám jedno, že se z nich i kurva hulí!
Pantatík roky dělal v těžbě když ještě mohl. A měl do motorové pily jen M2T olej a nic jinýho. Dřív nic jinýho nebejvalo. On se nepamatuje, že by někdy přidřel píst v pile. Nebo že by ho ta směs zlobila.
To jsou jen takové řeči že to je přežitek ten olej. Prostě ty moje nízkootáčkové motory třeba Jawa na něj jdou jako z praku. Vlastní zkušenost. A to jsem s Trabantem na M2T najezdil tisíce km. A dával jsem ho i do techničáku. Klasika koupil jsem 60l sud a na poměr nalil do sudu M2T. Před nalíváním do kanistru a nádrže pokoulel sud po place a nalil. Myslíš, že jsem někdy zadřel motor? Nikdy. Klidně si s tím masti panty. Ale tady se to dává do benzinu a nikdy žádný problém.
Ota má praci doma a ne u toho pumpičkáře. A výfuků tu máme haldy a je nám jedno, že se z nich i kurva hulí!
Oto mám namysli tu elektrárnu co máš u zaměstnání. Šak jsi tu o ní několikrát psal.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Ota, to su take kvalitne argumenty, dufam, ze k sustruhu pouzivas len bronzove nastroje, lebo to storocia roky pouzivali na celom svete. A ani elektricky motor by si nemal pouzivat, sak to je vymysel tych lenivcov, ani 200 rokov sa to nepouziva.
Jednoducho m2t je olej nahovno, robi karbon, ma velku dymivost a lepi to karbece. Nie je ziadny dovod to tekute hovno liat do benzinu v dnesnej dobe, ked su dostupne slusne moderne oleje.
Jednoducho m2t je olej nahovno, robi karbon, ma velku dymivost a lepi to karbece. Nie je ziadny dovod to tekute hovno liat do benzinu v dnesnej dobe, ked su dostupne slusne moderne oleje.
V tom ti musím oponovat.
V letech 80-90 se dost často zadíraly Husqvarny 162, 266 atd zkrátka pily lesních závodů, protože tyto pily byly už vysokootačkové a M2T je neumazalo.
Tvrdilo se, že tento olej je na stěně válce stabilní do cca 6tis ot/min, pak se trhá film.
Z tohoto důvodu se používal motorový olej M6A/ AD, který měl mnohem lepší mazací schopnost, ale horší rozpustnost v benzínu, proto také chlapi před nalétím pily vždy kanystr řádně protřepali.
Jinak, že je M2T sračka se ví už dlouho, ale na ty naše střepy stačil. Problém spíš byl v tom, když se po dlouhé době používání M2T nalil nějaký kvalitní olej, který rozpustil usazeniny a motor se většinou přidřel.
Tož tak no
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Jo Tomas6 ahá, naše uhelka! Nedocvaklo mi to hned! Teď jsem ji dlouho neviděl přez koleje. Nejezdim do firmy, neplatí tak jsem pro ně nezajímavej, nic nutně nepotřebují. Ale šel jsem s hafanem na procházku a vidím ji jak na dlani, však je asi 25 km vzdušnou čarou ona na kopci a já taky. No a hulila páru o 106! Chtěl jsem udělat čumkartu. No ale ona z těch chladících věží po upravách valí jen tu páru. Ještě trochu někde utíká rtuť. Ale jen pár tun za rok. No dneska si teda pářila! Z toho 300m komínu se čoudí třeba jen 1x za měsíc. Asi nějaké udržba komína. Ale jinak nikdy není vidět kouř. To je fakt náhoda.
A už jdu odsud, tady jsem se jen nakeroval bo jsem tu zahlédl moje jméno. Nemám žádnej pojízdnej ,,motór dvoukolovej" a teď co se tu často do vás jednostopáky keruje ten pumpičkář s batérkou nechci sem jebat ty moje keci. Ale klucí mám doma sice taky asi 6 jednostopejch motórů, ale zatím o nich nepíšu.
A už jdu odsud, tady jsem se jen nakeroval bo jsem tu zahlédl moje jméno. Nemám žádnej pojízdnej ,,motór dvoukolovej" a teď co se tu často do vás jednostopáky keruje ten pumpičkář s batérkou nechci sem jebat ty moje keci. Ale klucí mám doma sice taky asi 6 jednostopejch motórů, ale zatím o nich nepíšu.