CO JSTE DNESKA DĚLALI III

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
ota

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III

#19696 Nový příspěvek od ota »

No stroze nám Víťa popsal ,,plodný den"! On začíná ve 4 ráno a končí v 17 hodin. No a já začínám v 9 a končím v 21h. Včera přišel soused do dílny a zrovna jsem pustil video co dával duchodce do ,,videa obrábění" a čuměli jsme u mě v dílně na to video do 21:30. Venku lankvara jako prase tak jsme seděli a čuměli. Dali jsme si každej loka z flašky a jak jsme se u toho nasmáli!

vitex

#19697 Nový příspěvek od vitex »

Taky jsem si říkal,že za chvíli budu psát romány jak Ota.Je to díky tomu,že se trochu více věnuji bábince,sedím vedle ní a nudím se.Dnes jsem konečně naarmoval hadice,ohřál bábince oběd a začal stěhovat palety s dlažbou.S první paletou jsem popojel půl metru,ruplo mě v zádech.Tak čekám na zeťáka,až přijede z velkoměsta a pomůže mě.Teď koukám na pohádky a kašlu na všechno.

hobr

#19698 Nový příspěvek od hobr »

Víťo, opatrně! Už máš také "něco odpracováno" a kdo by se staral o manželku, kdybys ulehl? :-/
Dopoledne jsem dodělal "rýnu" (žlábek, okap) na kůlničce, po obědě se snachou nakoupit v "hytlermarketu", chvíli u PC a půjdu zatopit. V 17h dojde kamoš na "škopek". Do hospody nechodím, chlastáme "v ilegalitě"... :pivo:
Naposledy upravil(a) hobr dne sob led 27, 2024 4:11 pm, celkem upraveno 1 x.
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

DanculSK

#19699 Nový příspěvek od DanculSK »

Víťo,,,, ono dávaj na seba pozor :friends:
Moc nešpekuluj :ano:
A pozdravuj Bábinku ,
:red:
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

vitex

#19700 Nový příspěvek od vitex »

:friends: Děkuji za podporu.Nebojte,nebylo to tak hrozné.Přijel zeťák okolo půl čtvrté a dali jsme to spolu dohromady.Akorát jsem se vrátil od souseda s 50ti kilama hovězího za pakatel.Z toho nákupu za 4 litry vyžijeme s bábinkou a vnoučaty celý rok.Na mladý seru-koupí si půl prasete a půlku z něho vyhodí.Od pondělka jim nevařím.Konečně jsem naarmoval hadice a bábinka už trošku funguje.Na záchod si dojde sama,takže můžu zase chodit na chvíli do práce.Jenže si neuvaří a neobslouží se sama. :-/ Nějak to zvládnu a těším se až bude soběstačná,abych mohl fungovat naplno.

Čárls

#19701 Nový příspěvek od Čárls »

Víťo Drž se Já to mám v tejdnu dá se říci vdovec žena ráno odkráčí do práce ja zatopím jdu přemejšlet co k obědu si uvařím a patrám po receptech co dělávala babička
Pak s Elfinou nanosit dříví umejt nádobí a den je v čudu :smich: Jinak pohoda ale jak přijde sobota tak v neděli se už těším až vypadne do práce No a pomalu jak bude sucho zas naskladnit dřevo do sklepa na další zejmu Občas se staví kamoši z práce na kafe tak pokecáme na léto se připravuje malej projekt ještě jeden dřevník
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

vitex

#19702 Nový příspěvek od vitex »

Kájo,díky ale já jsem v pohodě.Nejraději bych se tam k Vám rozjel s vnoučaty,ukázal bys nám přehradu,zajeli by jsme za Dadym,za Pavlem a ostatními dobrými kamarády,navštívíli ZOO atd.Jenže já vydržím za volantem max.2 hodiny,víc nedám.Zeťáka asi neukecám,protože je to akce tak na tři dny.

Čárls

#19703 Nový příspěvek od Čárls »

Tak sedněte na vlak Já už taky autem tak maximálně na nádraží odvízt polovičku na vlak a 6 kiláků do Lanžova za máti Jinak městkej provoz je pro mě za trest radši když musím jedu autobusem

vitex

#19704 Nový příspěvek od vitex »

Jenže objíždět kamarády vlakem moc dobře nejde.

Čárls

#19705 Nový příspěvek od Čárls »

No když to domluvíš s Britem aby dojel k nám a naložil tě pak Dadymu a pak k němu a odtama zas vlakem dom
to ti to plánuju :smich: byt mam malej a pokud přijedeš jen se dvěma vnoučatama ty se smáčknou na jednu válendu ty na druhou tak vás na jednu noc i uložím :smich: Polovičku pošlu opačným směrem do Kroměříže za dcerkou :smich:

vitex

#19706 Nový příspěvek od vitex »

Prď na to,já si to nějak naplánuji.Ale díky.

Čárls

#19707 Nový příspěvek od Čárls »

Ok jdu vyvenčit Elfinu a asi zalezu do pelechu Taky na vás tak pusobí uplněk nespíte v noci na mě hrozně spat sem šel včera v10 večír a od 2 v noci sem do 7 čumákoval po netu pak zaleh a spal až do oběda :smich: a teď už se mi zas klížej voči jak kdybych skoro nespal Prostě spát se má v noci a ne ve dne :friends:

Pavel

#19708 Nový příspěvek od Pavel »

Do Dobrovice i do Nymburka vlak jezdí vito

vitex

#19709 Nový příspěvek od vitex »

A do Hajnice,Loučné Hory apod.kde je hromada kamarádů nejezdí.To takhle nejde.Když už se vydám na cestu,tak to musím perfektně naplánovat.

malotraktor

#19710 Nový příspěvek od malotraktor »

Nedávno jsme se synem jeli vlakem do Plané nad Lužnicí. Já mám fosilní slevu, syn invalidní. Vlakem nás to stálo cca 650 korun. Příští cestu asi dáme autem. Když spočítám kolik projedu tak nám ještě zbude na svačinu.
Nevěř všemu co si myslíš

Odpovědět

Zpět na „Putyka“