CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Vy o tom mluvíte jako o spotřebním materiálu. Myslím, že ať tam dá Chose jakejkoliv stykač s odpovídajícími jmenovitými parametry, tak ho to na tom soustruhu přežije, protože to zapne tak často, asi jako čistíte doma komín
To určitě jak je nová hračka v baráku tak si každý hraje co to jen jde
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
přesně, ze začátku je na soustruh hrozně práce co nutně potřebuješ ale po chvíli jen utíráš prach
ps: ten V03 stykač bych možná našel ale to je tak dimenzovaný že se snad nedá vypálit
ps: ten V03 stykač bych možná našel ale to je tak dimenzovaný že se snad nedá vypálit
malej traktorista v malým traktoru
Ty stykače budou cajk. Spíš bych měl nedůvěru k tomu hliníku.
Vlastně všichni píšete že vydrží nesmysl a všichni je chcete měnit za nějaký skladovky ze šrotu
Není to k zamyšlení?
Vlastně všichni píšete že vydrží nesmysl a všichni je chcete měnit za nějaký skladovky ze šrotu
Není to k zamyšlení?
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Dnes jsem se odpoledne zas chvilku věnoval likvidování těch náletů. Bylo polojasno, slunko se snažilo prosvítit skrz oblačnost, ale dařilo se mu jen způli. Teplota -3,5°C a bezvětří byly na práci příjemné a ani prachový sníh ji nijak zásadně neztěžoval.
Budu muset poměrně dost ořezat tu jabloň, domácímu, by nevadilo ani kdybych ji pokácel. Zkusím ji zachránit, ale má hrozný koně a taky je dost proschlá, tak uvidíme jek to nakonec dopadne.
Budu muset poměrně dost ořezat tu jabloň, domácímu, by nevadilo ani kdybych ji pokácel. Zkusím ji zachránit, ale má hrozný koně a taky je dost proschlá, tak uvidíme jek to nakonec dopadne.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
boural sem podlahu s podlahovkou,
Anhydrit už nikdy topí to uplně stejně jako beton a nejde to rozumě bourat.
Kždý ví jak praská beton, tohle nepraská.
Anhydrit už nikdy topí to uplně stejně jako beton a nejde to rozumě bourat.
Kždý ví jak praská beton, tohle nepraská.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
To jako u sebe doma? Jaký byl důvod bourání, smím-li se ptát? Protože pokud to na rozdíl od betonu drží a nepraská bylo by to pro ty co chtějí mít podlahu dlouhá léta dobré. Pokud tam není nějaká zrada.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Jak se ten anhydrit chová? Prostě jenom zůstane důlek a neštípne se nebo co?
Naposledy upravil(a) Míšánek dne stř led 17, 2024 9:11 pm, celkem upraveno 1 x.
Pořádně namočit...
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
A zatopit
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Podlahovka s anhydridom ma rychlejsi nabeh ale ked navlhne tak sa da vyhadzat lopatou
Jsem rád, že jsi to napsal ty. Tahle to bourače nasere míň
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Holt sádra je sádra.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Jo je to sádra a chová se to přesně jak píše pan Míšánek.
Je to u mě doma, v přízemí. Už tam 10 let nebydlím, obývám 1.patro.
Když jsem to před 15 lety budoval byl jsem ještě chudý tak jsem smyčky natahal z 1/2" černejch LDPE.
Cca po 10 letech začala jedna smyčka někde propoušťet. Tak jsem jí vyřadil a topil dál, po nějaké další době začala téct druhá.
Příčinu netuším, trubky byly z demolic ale pečlivě prohlédnuté a předem na zahradě natlakované zkušebním tlakem.
Asi jsem někde zanedbal spoje, nebo to prožraly myši.
Myslel sem že poruchu najdu ale vzniklý bordel a časová tíseň to neumožnily.
Jinak patro už jsem chudý nebyl a tam jsou Cu 14mm. Po cca 8mi topných sezónách nepozoruju vůbec žádné problemy.
To přízemí jsou 3 cimry, dvě jsem zalil betonem a jednu anhydritem.
Náběh v anhydritu (3cm nad trubkami + dlažba) do hodiny po zatopení (+32°C voda)
Náběh v betonu (3cm nad trubkami) o něco déle, asi 1h 15minut.
Namočit anhydrit a vyházet lopatou může napsat jen někdo kdo něco takového nikdy nedělal.
Asi potřebuje vyšší počet příspěvků.
Je to u mě doma, v přízemí. Už tam 10 let nebydlím, obývám 1.patro.
Když jsem to před 15 lety budoval byl jsem ještě chudý tak jsem smyčky natahal z 1/2" černejch LDPE.
Cca po 10 letech začala jedna smyčka někde propoušťet. Tak jsem jí vyřadil a topil dál, po nějaké další době začala téct druhá.
Příčinu netuším, trubky byly z demolic ale pečlivě prohlédnuté a předem na zahradě natlakované zkušebním tlakem.
Asi jsem někde zanedbal spoje, nebo to prožraly myši.
Myslel sem že poruchu najdu ale vzniklý bordel a časová tíseň to neumožnily.
Jinak patro už jsem chudý nebyl a tam jsou Cu 14mm. Po cca 8mi topných sezónách nepozoruju vůbec žádné problemy.
To přízemí jsou 3 cimry, dvě jsem zalil betonem a jednu anhydritem.
Náběh v anhydritu (3cm nad trubkami + dlažba) do hodiny po zatopení (+32°C voda)
Náběh v betonu (3cm nad trubkami) o něco déle, asi 1h 15minut.
Namočit anhydrit a vyházet lopatou může napsat jen někdo kdo něco takového nikdy nedělal.
Asi potřebuje vyšší počet příspěvků.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"