CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Tak je to vždycky. Buď hned nebo nikdy. Mohli jsme mít takhle spousty věcí na LKT. Skončil tu tehdy lesní závod a měli tam sklad. Táta pořád, že tam dojede. Nakonec to odvezli pryč, jen odtud strejda vzal funglovku hlavu na Krystala. Teď už maká v LKT. Byly tam řetězy, disky, čerpadla, brzdový třmeny a spousta dalších věcí. Já když můžu a někdo mi něco nabídne, jedu hned, než si to rozmyslí. Jen na půdě nad dílnou už není moc místa . Ale do deseti let se hodí všechno.
Měl bych mít toho Cigura. Ale ještě uvidím, třeba se objeví něco jinýho. FA3 se mi taky líbí. Koupil jsem teď vrtačku a k ní po různu spousty vrtáků za dalších x peněz atd. Teď musim trochu zvolnit, jinak mě žena pověsí za koule do průvanu, jak říkal můj autoškolák . I když peněz máme celkem dost, tak nechci ani já šahat na železný zásoby. Je na mateřský.
Měl bych mít toho Cigura. Ale ještě uvidím, třeba se objeví něco jinýho. FA3 se mi taky líbí. Koupil jsem teď vrtačku a k ní po různu spousty vrtáků za dalších x peněz atd. Teď musim trochu zvolnit, jinak mě žena pověsí za koule do průvanu, jak říkal můj autoškolák . I když peněz máme celkem dost, tak nechci ani já šahat na železný zásoby. Je na mateřský.
No já tuhle nějak posbíral ty papírky od věcí co jsem nakoupil a spočítal to co jsem jen našel za poslední pár týdnů a raději jsem to ani nikde neukázal, to by asi taky bylo herberku! I když manželka je na to velmi tolerentní, potřebuji to k práci tak co už. Ale bylo tam spousta věcí kolem. Ono ty věci k těm mašinám stejeji ranec a je pořát co dokupovat! A nekup to, když se cosi zrovna objeví za pěkné ceny! Každou chvíli odepisuji na nějaký inzerát a taky už se v tom pak pomalu strácím. Mám už pár dodavatelů s hodně pěknejma cenama. A tam každou chvíli cosi objednávám.
No to je právě to, že mně to nic nevydělává. Ale už si zvykla, že když jedem na dovolenou, tak si vždycky odtud něco přivezu . Zkouknu bazoš a jedeme na výlet po okolí . Aspoň tchán to chápe, je zámečník na Temelíně a spoustu věcí mám od něj - hlavně měřidla, závitníky, strojní vodováhu, kompresor atd. Občas mi i pomáhá.
Pohani!!!Takhle držíte svátky vánoční?Kapr je základ i s polívkou a dárky pod stromečkem taky.I kdybych celoročně nakupoval dárky za hříšný prachy,tak pod stromečkem musí být překvápko!!!!
To už nikdy nedělej,vážně z toho bolí hlava a lepší už to nikdy nebude.DYK píše:Bolí mě hlava, protože jsem celý den přemýšlel, už to je úspěch
Večírek? Aspoň jsi mohl z čistou hlavou zase k ní vlídně promluvit.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Nebudu. Horší je, že pořád nevím jaký to světlo a tak nějak jsem doufal, že někdo něco napíše. Ale neva už jsem si zvykl.vitex píše:To už nikdy nedělej,vážně z toho bolí hlava a lepší už to nikdy nebude.DYK píše:Bolí mě hlava, protože jsem celý den přemýšlel, už to je úspěch
Jdi do LED technologie, mě se líbí čím dál víc. Dal jsem si do obýváku 2 LED lustry a už teď si nadávám, proč jsem to neudělal dřív. Jeden lustr žere 18W a světlo jako ve dne.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Dyk-uDYK píše:Večírek? Aspoň jsi mohl z čistou hlavou zase k ní vlídně promluvit.
To bolo asi pre 25 nevýrobných
Skladnici, z predajne, par ludi z administratívy, a my vratnici....
Z výroby mali ine... Inde
-
já si budu muset pořídit nákej kýlní pás,jak furt musím odnášet kocoura z vedlejšího pokoje,kde visej salámy a klobásy.vždycky mi tam proběhne,i když tam strkám do dveří různě tělo a nohy,aby se to nestalo.a pak ho musím vláčet a rvát zpátky...no,ten je těžkej.když seskočí,tak podlaha zaduní a rozklepou se okení tabulky.....
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Aby ti nevyrostla druha hlava z toho zareni ) Me na ledkach vadi na urcitejch mistech okamzitej nabeh vykonu. Jdes ve tme a pak blik a jses slepej.Britt píše:Jdi do LED technologie, mě se líbí čím dál víc. Dal jsem si do obýváku 2 LED lustry a už teď si nadávám, proč jsem to neudělal dřív. Jeden lustr žere 18W a světlo jako ve dne.
Dyku,kurňa vyjádři se pořádně co vůbec chceš.Nebo přijeď na panáka a domluvíme se nebo něco vymyslíme.
Jak lépe se mám vyjádřit než jak jsem učinil "nahoře" že chci vyměnit halogenový reflektor za LED. Jen nevím, jakou zvolit Watáž aby to nebyla bludička. Jde o pracovní světlo na stojanu, ale to jsem taky psal. Takže spíše rozptyl, než délku dosvitu. Můžu už jen doplnit, že na 230V. Já už nevím jak jinak to napsat.
Já klidně přijedu ale raději bych to s tím br.salátem
Já klidně přijedu ale raději bych to s tím br.salátem
- pani-kenybzova