CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Dvordy

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#181 Nový příspěvek od Dvordy »

Včera jsem odvzdušňoval Zetor 6211 a myslel jsem, že dojdu a nakopu toho, co to vymyslel do pr....
a dnes jsem potřeboval rozšířit Prostějovský sazeč na šířku 70cm a abych mohl povolit dva šrouby, musel jsem rozebrat půl sazeče.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III

Marie

#182 Nový příspěvek od Marie »

Košťále máš za :pohar:
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.

pepa.traktor

#183 Nový příspěvek od pepa.traktor »

Dvordy píše:Včera jsem odvzdušňoval Zetor 6211 a myslel jsem, že dojdu a nakopu toho, co to vymyslel do pr....
a dnes jsem potřeboval rozšířit Prostějovský sazeč na šířku 70cm a abych mohl povolit dva šrouby, musel jsem rozebrat půl sazeče.
mě to povídej --to odvzdušnění a moje ruce větší velikosti znamená demontáž podlahy pod sedačkou jinak jsem vprdeli-ted jsem se podobně sral s táhly na ručku a zajištovací kolíčky se závlačkou a jedině kleštišky jinak pro mě to samé některé soustavy jsou fakt něco :ano:
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745

KOŠŤÁL

#184 Nový příspěvek od KOŠŤÁL »

Marie píše:Košťále máš za :pohar:
Díky,já nejvíc obdivuju prcky,že to bez větších keců ušli .Nejvíc jsem utahanej já s mámou :D
Jinak oběd za 750,- v Rudě je masakr

edo

#185 Nový příspěvek od edo »

Dnes som konečne dorobil štiepačku, keďže sa naskytol rozvádzaš s elektroventilmi tak dostala aj trocha inteligencie :)
video:
http://vimeo.com/41302956

kenybz

#186 Nový příspěvek od kenybz »

jestli si pamatujete tu pilu co jsem našel ve šrotě tak to byla SOLO no a už má nového majitele daroval jsem ju sběrateli a maká

sekalsemmalo

#187 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

a prdím na práci a jdu na líbačku.loupežník vilém jarmil........
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

Ursus 73

#188 Nový příspěvek od Ursus 73 »

Nooo, ráno som sa vrátil z nočnej, doobeda som pospal, potom vonku s rodinkou na bycikloch. Chvíľu u otca a potom oslava :juuuu: . Vyzerá to tak, že prvý máj budem oslavovať až do smrti :) a teraz tu, s vami....
Přílohy
DSC02325.JPG
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)

arid
Kontaktovat uživatele:

#189 Nový příspěvek od arid »

Toš šecko nélepší Jozefe :valentyn:
Včera sme dělali ohýneček a neskaj sem se répal v traktorkovi a až sem ho porépal, dal sem si cvičně jednu fůrku dřeva.
Obrázek
By arid74 at 2012-05-01

Obrázek
By arid74 at 2012-05-01

Obrázek
By arid74 at 2012-05-01
http://www.hasici-kunicky.estranky.cz/

Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.

ota

#190 Nový příspěvek od ota »

Ahoj, no s tím ohněm, no raději bych ho teď chvíli neviděl!! :vztek: :tyty:
Dneska ihned po ránu velký rozruch ve vsi. Od pálení čarodejnic asi chytnul skadovák na seno v místním ZD. Chrápu si v postely a najednou ráno hukot, něco se děje. Ráno po třetí hodině. Vstanu a místní hasiči už jeli, tak jsem kouknul kde se co děje a vidím záři nad vsí. Tak se synem valíme tam. Tam už jezdily hasičský auta a valili vodu do seníku. Potom přijely dvě plošiny a začali tam valit dovnitř vodu. Celkem pendlovalo od místního rybníka kde cisterny napájely místní hasičská stříkačka jedna stříkačka ze sousední vsi a ještě jedna od hasičů. Jezdilo pět chvílemi šest cisteren nepřetržitě až snad do 10 hodin. Celkem to uhasili a začali to vyvážet na pole a tam to dohašovat.
Právě to asi chytlo od čerodejnic, vítr šel v noci uplně z jiné srany než dřív. No a asi to chytlo. Mám tady pár fotek, od synů ono fotit tohle je docela i prasečina, tak jsme vyfotili jen pár snímků. Všichni lítají kolem ohně a fotit to ne. To není dobré.
Potom ráno jsme šli domů. Hodinku si schrupli a s manželkou sjeli do města nakoupit nějaké vody a svačiny pro celou tu partu co kolem toho ohně lítala. Měli jsme v prádelním koši housky, a hlavně vody. V Kauflandu se prodavačky smáli, kolik jsme toho vezli! No a už to je snad pod kontrolou, zítra budou pokračovat v likvidaci toho co ještě může něco ohrozit.
Ale ještě chci napsat, že celou tuto akci hasiči jak profesionálové, tak i místní i okolní co přijeli zvládli na jedničku s hvězdičkou. Porfektné to měli zorganizováno. víte jak to při těhle akcích chodí, každej lítá sem a tam spousta čumilů, spousta lidí se tam motá a tady každý věděl co a jak dělat. Přez den bylo nad 30°C a ještě oheň. No kluci si toho užili.
Takže kluci na jedničku! 8) Třeba ti dva co byli uvnitř toho hořícího pekla a střkali každej do jedné půlky seníku, klobouk dolů! :potlesk: Ale i ti ostatní. 8) Není to fakt prdel, když se něco takového stane a tam už jde do tuhýho.
Tomu panu hasičovi, co stojí u té Tatry 815 - 7 S3R jinak asi velitel zásahu jsem povídal, že tu Tatru vyfotíme a dáme ji sem na traktory. To jen abych ho nefotil bylo by to blbý. Jinak ta Tatra, moc pěkná mašina! 8)
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
No a ještě mi přišlo do ruky : http://miletice.rajce.idnes.cz/1.5.2012#

Venca R
Kontaktovat uživatele:

#191 Nový příspěvek od Venca R »

Jojo, brácha je u profi hasičů a mají toho teď docela dost. Byl den před čarodejnicema a měli 4 požáry, všechno ale do hodiny a půl uhašený.
Jinak tady je pár fotek ze stavění májky u nás, stavíme růčo postaru pomocí žebříku a žengrut https://picasaweb.google.com/kuncice.eu/StaveniMaje2012#

ota

#192 Nový příspěvek od ota »

Ahoj, taky jsem se párkrát ůčastnil stavění máje klasicky po staru. Ještě jsme mívali z druhé strany dvě lana na jištění. Jednou se nám při stavění když byla máj tak ve 2/3 stavění odlomil celej vršek. Tak znovu dolů a předělat to a znovu stavět. No protáhlo se to přez půlnoc. Vždycky se to stavělo aby to o půlnoci stálo. Máje se vždycky vykopili od pana hajnýho. Bylo to za pár lahví něčeho dobrýho. Potom se pro ní došlo do lesa. Na jedno jediné místo. Dolů do rokle tam byly stromy štíhlé a dlouhé a husté dřevo. Potom růčo fůčo donesli na Vala a tam oloupali a připravili. Večer zase růčo donesli na náměstí a postavili. Máje mívali i 30 metrů. Hodně dělalo to, že se nastavil ten vršek. Tím se nechala vytáhnout. Jo to se závodilo mezi vesnicema, kdo ji má delší, lepší ozdobenou, no a tak. Jenže to je tak dávno, no před revolucí. Potom už se žádná máj nepostavila.

Pavel

#193 Nový příspěvek od Pavel »

jasem stavel majku ted omladine 26 metru navijakem za traktor parada delame to uz per let tak a deto krasne

filip

#194 Nový příspěvek od filip »

Tady se mlaďáci už bojejí stavět nůžkama, tak pozvou maníka s lesáckou Scanií a ten jim to fiskarem drapne, šoupne do držáku a za minutu hotovo a stojí. :)
Jinak dnes oprava 4011, praskly mi tři dolní šrouby na portálu tak musel dolů a vykutat ty zalomené zmetky. Jedna díra se nepovedla a tak tam je zevnitř matka - u díry na táhlo ručky, jde tam sáhnout a podržet. Nechápu proč a kdy ty šrouby ruply, ostatní byly nafest a drží. A nic těžkého v hydraulice netahám. :zapomel:
4011, 25 A, Zebra, Prcek

ota

#195 Nový příspěvek od ota »

Nojo, ale těma rukama a a kurva jak mi jsme těm klackům svázenejm lanama říkali? Uplně mi to vypadlo z hlavy. No to je jedno, to je taková no romantika! Navyják to je pohodička, ale to není ono. Bez makačky, u toho byl vždycky sud pivka a muselo se vorážet, doplňovat tekutiny, sem tam proložit panákama. No a po postavení se šlo na Vala ( velkej dřevenej krytej parket kde se pořádali kurva parádní zábavy a oslavy ) No a tam byl ohýnek a sedělo se většinou až do rána a taky jsme kolikrát šli rovnou do průvodu! :D To byl masakr! Párkrát nás ani do toho průvodu nechtěli pustit, aby nebyla ostuda! Jednou jsme zase takhle popíjeli, po cestě na schromaždiště na kraj vsi jsme se stavili ještě v sokolovně, kde byl naraženej hekťák sud, popili a pokračovali na schromaždiště. Tak vyfasovali vlajky spřátelenejch zemí :D a šli v čele průvodu. No že sem tam někdo upadnul s tou vlajkou, nebo se vyválel po chodníku, to bylo ještě dobrý. Ale když jsme stáli před tou trybunou a odehráli Českou hymnu to ještě šlo. Všichni vlajkonoši se kolíbali jako kuželky. No a potom spustili Ruskou a jeden kámoš no Fanda se jmenoval najednou padnul jako podťatej. No nic se nedělo, všichni počkali, až dohráli muzikanti hymnu a Fandu šli posbírat. Tenkrát byl předseda MNV dobrej chlap dotáhli jsme ho u radnice do průjezdu tam ho vzkřísili. No a předseda, kurva chlapi, vy zase vypadáte! No stoupnul na trybunu a obhájil to, že Fanda dlouho stál a nějak dostal omdlívačku. :smich: Kurva vědět to jak to bylo ten Ruskej soudruh co stál na trybuně, tak jsme všichni byli asi v prdeli! :jazyk:

Zamčeno

Zpět na „Putyka“