Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?
Re: Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?
Ano je. Nezkontroloval jsem si opravu a píšu jak hotentot
Mobil je už jako baba, myslí A píše B, nebo opačně
Mobil je už jako baba, myslí A píše B, nebo opačně
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
-
Ahoj všichni. Omlouvám se, ale nechce se mi pročítat všech 117 stran. Už se to stalo aby se na nějakou akci spojenou s traktory vyrazilo hromadně na dvou kolech? Kdyby to někdo zorganizoval a zajistil počasí tak bych se zúčastnil. Ladím skútr a rád bych letos jezdil víc než loni.
Nevěř všemu co si myslíš
Pokud někdo něco organizuje, tak o tom nevím. Jezdím do Jabloňova a párkrát jsem byl za Žďárem (zapomněl jsem jméno té dědiny)...
S tím počasím - "od té doby, co to komunisti pustili z ruk, tak si počasí dělá co chce!"
S tím počasím - "od té doby, co to komunisti pustili z ruk, tak si počasí dělá co chce!"
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
-
Zrovna Jabloňov mám tak blízko, že to pokaždé risknu s traktorem po ose. Myslíš Škrdlovice? Tam jsem jezdil na motorce. Nebo Světnov a tam jsem ještě nikdy nebyl.
Nevěř všemu co si myslíš
Hobre nejezdíš náhodou do Věcova ?
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
Ne, vůbec nevím kde to je (mám mezery) ...
"Nejdál" Škrdlovice , ale můžu se do Věcova rozjet, když to vyjde.
"Nejdál" Škrdlovice , ale můžu se do Věcova rozjet, když to vyjde.
Věcov je na východ od Škrdlovic.Cca pár metrů.
Jo, už jsem se díval na mapu.
Já jsem od Třince,ale do Věcova jsme cca před 10 lety jezdili hrát pro místní sokromý motorkářský klubík. Myslím,že na začátku sezony tomu říkali otvírání silnic no a na konci zavírání... Mám na to nádherné vzpomínky. Chovali se tam opravdu přátelsky. Vždycky když jsme někdo s kapely čekali na pivo v řadě asi 20 lidí,tak pokaždé někdo pronesl hlášku héééj Ty jsi s kapely,pojd k pípě no po desátým puštění k pípě už nám to bylo blbé,tak jsme si zavolali pořadatele ,že to je blbé,jak nás pořád někdo pouští,tak jestli nemá třeba láhev? No a borec jo... Kolik vás tady je u stolu? 1,2..5 a tak přinesl 5 láhví rumu no nádherné vzpomínky mám na Věcov
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
Já dneska jenom přeparkovával skútra od jednoho radiátoru ke druhém a normálně bych se svezl.... Sice venku kosa jak z nosa ale ruky mne svrběly....
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
-
Já jdu dneska snad počtvrté rozebírat na Scarabeu vodní pumpu. Všechno je tam nové a pořád to teče. Teče voda ucpávkou pod vrtulkou. Problém je, že abych se k tomu dostal musím rozebrat čtyři spoje. Už jsem z toho na prášky. Ale nevzdám to.
Nevěř všemu co si myslíš
Dnes bolo krásne počasie tak som zahájil sezónu . Moto má nový akumulátor aj sviečku .
Prvé foto výhliadka "šianec" pohľad na mesto Hlohovec.
Prvé foto výhliadka "šianec" pohľad na mesto Hlohovec.
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Teď ale hodně motorkářů naštvu. Po pátečním , sobotním a nedělním provozu na silnici v kterém jsem se pohyboval opět navrhuji - do motocyklů které jsou schopny vyvinout víc jak 120 km/hod namontovat paměť která by zaznamenala posledních 30 sek rychlost motocyklu. Naprostá ignorace dodržování alespoň bezpečnostních limitů -o předpisech dopravních nemluvě - motorek jsem už dlouho nepotkal.Když se potom stane nehoda ,tak sice policie má programy které ji částečně pomáhá, ale byl jsem jako svědek u vyšetřování podobné bouračky a výsledkem "divným" mezi silným motocyklem a osobákem. Po skončení mě dopravák /trochu jsme se znali/ řekl,že pokud by byl záznam rychlosti vozidel ,tak že by výsledek vyšetřování jiný ,ale že motocyklistovi rychlost nemohou prokázat a tím je výsledek daný. Navíc vezl spolujezdkyni která samozřejmě rychlost dosvědčila . Takže tak a nyní mě asi piloti těch raket nebudou milovat. Dodám ,že jsem na moto taky jezdil....
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....