Zdravotní problémy a jejich následky
Re: Zdravotní problémy a jejich následky
Bourači taky jsem to tak měl. Sice mi dělali tu hadici kvůli ůbytku červenejch krvinek. Bylo to jedno z asi 10 vyšetření. Nakonec je požíral ten oboustranej zápal plic. Ale je to s tou hadicí jako kdysi u mojí babičky s práškama. Jak mi tam strčil tu hadici, taky se mě sestra vyptávala a já mezi zubama tu gumu s dírou a nemohl jsem ani fň! To je jako u zubařky, kdy ona je ukecaná, štrachá se mě v hubě a chce abych s ní hovořil! No ale ta hadice a výrok doktora ,,nic tam není, žaludek je v naprostém pořádku" působí velmi psichycky. Pak mě šly štávy a v duchu si říkám, žaludek je v cajku a po pár dnech pokoj. Podvědomě jsem si odškrtl fajfku žaludek cajk a nezlobil mě pak.
A s tou mojí babičkou, doktorka ji napsala prášky. Máma vyzvedla recept a přinesla tabletky domů. Babička že dej mi hned na zkoušku. Máma dala babině tabletku. Ta ji spolkla a seděla na židly a čekala. Za 20 min řekla: ,,celý tabletky k hovnu. Nic se neděje" A máma povídá to bude chvíli trvat než zaberou! Babička hoď to do kamen, hajzl nezabírá. Pak přišla doktorka k babičce na návštěvu. Babičce bylo 90. A doktorka že babí tohle to jsou fakt uplně nejlepší prášky. Červený ty zkuste brát. A doktorka povídala mámě dávejte ji 3x denně tuhle ten a kupte lentylky a vyberte červený a míchejte ji to. Bo babička měla alzhajmra a pořát chtěla tabletky. Jenže na to tabletky nejsou. Ona fyzicky v pohodě, chodila každou neděli do kostela kilometr. Protože to měla v dlouhodobé paměti a věděla proč. Ale že už spolkla tabletku si nepamatovala, tak dostala další. Lentylkovou. A vždycky říkala, ty prášky co mi doktorka donesla ty fakt zabírají. Bo ona měla zafixováno co řekne doktorka, učitel, máma je svatý. Tak tabletky který přinesla doktorka osobně zabíraly na všechno. Máma kupovala 10 krabiček lentylek najednou a s tátou večer třídili. A v obchodě prodavačka že taky babce ordinujete jen ty růžový?
A s tou mojí babičkou, doktorka ji napsala prášky. Máma vyzvedla recept a přinesla tabletky domů. Babička že dej mi hned na zkoušku. Máma dala babině tabletku. Ta ji spolkla a seděla na židly a čekala. Za 20 min řekla: ,,celý tabletky k hovnu. Nic se neděje" A máma povídá to bude chvíli trvat než zaberou! Babička hoď to do kamen, hajzl nezabírá. Pak přišla doktorka k babičce na návštěvu. Babičce bylo 90. A doktorka že babí tohle to jsou fakt uplně nejlepší prášky. Červený ty zkuste brát. A doktorka povídala mámě dávejte ji 3x denně tuhle ten a kupte lentylky a vyberte červený a míchejte ji to. Bo babička měla alzhajmra a pořát chtěla tabletky. Jenže na to tabletky nejsou. Ona fyzicky v pohodě, chodila každou neděli do kostela kilometr. Protože to měla v dlouhodobé paměti a věděla proč. Ale že už spolkla tabletku si nepamatovala, tak dostala další. Lentylkovou. A vždycky říkala, ty prášky co mi doktorka donesla ty fakt zabírají. Bo ona měla zafixováno co řekne doktorka, učitel, máma je svatý. Tak tabletky který přinesla doktorka osobně zabíraly na všechno. Máma kupovala 10 krabiček lentylek najednou a s tátou večer třídili. A v obchodě prodavačka že taky babce ordinujete jen ty růžový?
- Veteranista!
Aspoň jsi je mohli měnit, když každá měla jinou barvu
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!
tak sem dnes prines kos bedel,hribu nekolik druhua kremenaky
Pavle, to semkaj pre istotu?
Keby že nastali dáke problémy?
Keby že nastali dáke problémy?
omyl prekouk sem se
Tak mě skolil nějaký morybundus teplota 38°a bolí mě celý vašík. Čich a chuť mám.
To bude tím, že máš nějakou virózu, alias chřipajznu. Ta je prý obzvlášť letos obzvláště vypečená - jak jsme chodili v těch náhubcích tak nám zakrněla imunita!
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
a příznaky? Anglický humor?
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Ačkoliv uznávám, že v tom vedlejším vlákně by to občas neškodilo
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Ráno jsem si skočil na testy negativní pak jsem zajel k obvodní sestra mě píchala do prstu teda do 3 prstu nešla ze mě krev. vzorek dala do mašinky a tam se ukázalo 114 .Tak jsem vyfasoval antibiotika a za týden na kontrolu. Teď mám 39°horečku ale už se neklepu.
No Vašik,
Ešte nás neznalých zasvieť čo to je tá 114-ka
Že číslo viem, ale...
Ešte nás neznalých zasvieť čo to je tá 114-ka
Že číslo viem, ale...
Nějaká moc vysoká hodnota z té kapky krve.
ak je to hodnota CRP testu tak maš pekny zapal hodnota je do 5 maval som okolo 70 ked som mal problem s rukou
viac o hodnotach
Hodnoty CRP testu
hodnota CRP do 5 mg / l je považovaná za normálny stav
hodnota CRP 6-30mg / l znamená vírusové ochorenie a odporúča sa test za 1-2 dni opakovať
hodnota CRP nad 30mg / l už značí veľmi pravdepodobne bakteriálnu infekciu
hodnoty okolo 300 mg / l a viac znamenajú už veľmi závažný bakteriálny zápal v tele
viac o hodnotach
Hodnoty CRP testu
hodnota CRP do 5 mg / l je považovaná za normálny stav
hodnota CRP 6-30mg / l znamená vírusové ochorenie a odporúča sa test za 1-2 dni opakovať
hodnota CRP nad 30mg / l už značí veľmi pravdepodobne bakteriálnu infekciu
hodnoty okolo 300 mg / l a viac znamenajú už veľmi závažný bakteriálny zápal v tele
No vida kolik vědomostí je mezi traktoristy! zde
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)