Počasí II
Re: Počasí II
Mám v baráku 22°C a větrám 24 hod denně.
-
no u nás venku je 12 v baráku 19 takže o tom zatopeni by se dalo i uvažovat ale je mi to blbé topit v létě
Na Sněžce dne padal sníh.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Ahoj a u nás začál padať právě včiľ. Sice polětuje enom sem tam nejaká ta vločka alě ze severní strany už sů střechy skoro bílé.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
- pepa.traktor
u nás na vsi je bílo jenom silnice zatím čisté
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Ahoj, u nás je momentálně trochu bílo. Na silnici jsem to zkoušel, když jsem jel z práce teď večer a pěkně se to smeká. Jak brzdy, tak rozjezd. Bílo je všude i na silnici. Ráno jsem si povídal, že asi přijedu do práce dýl a stihnul jsem to dobře. U nás ráno čisto. Akorát už skoro kousek od práce to bylo uklouzaný. Jel jsem za autobusem a ten to celkem valil. Nejednou ho za Kačinou dojedu. Kurva co zpomalil? No a ono to pěkně klouzalo. A zase přidal. Koukám a silnice čistá. No ale za Bernerdovem nahoře na kopci ledovka jako prase. Sjížděl jsem k elektrárně a sotva to dolů točilo. A ve městě nic čisto. A jedu k hale a nikde koleje od aut ve sněhu. Hm, tak to jsem v práci asi první! Vlezu na dílnu a klucí tam. No tak muselo padat před chvilkou a proto nebyly koleje ve sněhu. Zaplať nikde nebyla ta hnusná sůl nasypaná zatím. Tady jak trošku pocukruje sněhem, hned jezdí auta a solí o 106! Solí už i kolem vodní nádrže na pitnou vodu. Dřív bylo ochrané pásmo a teď solí i silnici kolem nádrže i mosty kolem. Jinak teď tady -4°C.
-
Jezdíš dělat do Chva?
Ahoj, jo jezdím. Někdy jsem doma třeba týden v dílně a někdy jezdím týden do Chvaletic. Jak je práce doma či tam. Tenhle týden asi Chvaletice.
Ahoj, u nás po obědě svítilo sluníčko. Bylo skorem jak na jaře. Svítilo až do setmění. Sice jsem sledoval z oken dílny ale bylo tam takhle za oknem pěkně. Ani jsem nemusel topit. Dalo se to bez topení. Akorát jsem se chtěl podívat, jestli létají včelky a tak nějak jsem na to zapoměl dojít na zahradu a podívat se.
Voloďa už nám to sem snad posílá jen mě mrzí že zima bude až půjdeme do práce.
ota, nevadí, že jsi na to zapomněl. Když se dojdeš podívat až dnes, zítra či pozítří, na závěry pozorování to negativní vliv mít nebude.
Ale bojím se toho průšvihu v podobě příštího roku, po takové zimě
Ale bojím se toho průšvihu v podobě příštího roku, po takové zimě
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
U nás v Mechově necelých 10°, zoncla rumpluje asi jdu promazat secí stroj nebo co...
-
Tady je 13,venku se dá chodit v tričku a vestě mám zoráno pod vojtěšku kterou chci dávat na jaře,oranice začíná zarůstat plevelem,budu to muset asi stříknout něčim proti klíčení
My máme jasno,13st, děcka si už 3.den staví na pískovišti pískové sněhuláky a hrají s bábovičkama. Svojí staré jsem donesl kytičku pampelišek, měsíčků a hvozdíků. Jak tak uvažuju, tak pohádka o 12ti měsíčkách byla podle skutečnosti. Proč by Maruša nemohla v lednu sehnat jahody? Nám už rostou mladé lístky...
Traktůreček Gery: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=79710