Humorné obrázky
Re: Humorné obrázky
Co vyhnalo medvěda nevím,ale tenhle vobrázek bejt na piksli s cukrem tak si kafe nevosladím.
Naposledy upravil(a) Irčan dne pát pro 07, 2018 9:13 pm, celkem upraveno 1 x.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
Potkat tohle v lese tak mě na houby asi už nikdo nedostane a medvěda asi kleplo
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Medvědovi upřímnó sóstrast! To si fakt nezaslóžil.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
Stretnut ju v lese,hned by som jej dal hadzat metrovicu na vlecku. To je original hybrid do lesa.
Ono to nemá vtáka zaseknuteho kdesi vzadu?
- pani-kenybzova
takú službu tu u nás na kopanici robia priamo taxikári, jeden miestny alkoholik, optimista, ktorý si nikdy nekúpi chlast do zásoby, lebo však toľko nevypije. tak tomu vozia pol litra borovičky z pumpy za 20€, niekedy aj viac krát za deň.. to sa potom rýchlo minie výplata ale už dostal aj do faceu, keď si dva krát objednal a nemal peniaze.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
tak tedy musím přestat
ale až od pondělka
ale až od pondělka
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
Tak to já taky přestanu,no ale já ještě ani nezačal Nebudeme Maruško ale dělat žádný ukvapený rozhodnutí
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.