Počasí II
Re: Počasí II
Takže stížnost pomohla , konečně jste nám sem pustili pár mraků a v 19 hod 10 min pršelo , už je pouze 24 st a ochlazuje se .
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
Já se na to můžu vy...t, tady je hic jak ve chlívě a každý den dám dva kubíky po 80ti kačkách.
Chlapi snad vám to tam dojde, karlovarsko prší celé odpoledne a už se i slušně ochladilo, je jen +18°C
http://meteo.pozorka88.cz/
http://meteo.pozorka88.cz/
+28°C a v baráku +27°C i dlažba je teplá ale lehký vánek voní deštěm doufám že to přijde!
Kubota Bultra B1-15 https://www.youtube.com/watch?v=xL8Pv5OVJ-4
Kukejte na radar, ať se můžete připravit s deštníkama
https://www.windyty.com/?clouds,54.712,2.593,5
https://www.windyty.com/?clouds,54.712,2.593,5
Ahoj, tak u nás od včerejšího večera a vlastně i celej dnešní den obchází mraky jak jen se dá. Kousek od nás hřmí, blejská se jak vlevo, tak v pravo. Každou chvíli kokám na radar a jde mrak a před náma se smrskne, vyprší, rozpůlí. A jde mimo nás. Jak tuhle psal Milhaus. Tak je to i u nás. Já včera byl ve včelách, vytáčel jsem med. Včely po ránu super a potom k poledni už docela dělaly zle. Sice jsem nedostal ani žihadlo, ale hodně byly ve včelníku. Kouknu ze včelníku ven a od západu černo! Kurva proto oni tak dělají! To bude lejt! Dodělal jsem med od všech včel a když jsem nesl posledních pár rámečků naspátek a vsadil je do posledních včel, spadlo asi padesát kapek a za chvilku vykouklo sluvíčko. Prdele zase nic! Ale před chvílí jsem kouknul na radar a takovej jeden menší mráček si to šibuje rovnou sem. Tak ani nekejchám a moc nedejchám, abych ho neodradil se tady nad náma pěkně rozporšet! Stromečky a kytky s květináčema vyndaný z terasy už dva dni, to aby kdyby náhodou pršelo namokly. A pořát nic.
Jo teď jsem to ještě zkontroloval na radaru a trefí nás to. Tak snad pár kapek spadne.
Jo teď jsem to ještě zkontroloval na radaru a trefí nás to. Tak snad pár kapek spadne.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
U nas se to honi uz od vcera a v noci akorat 2mm
Ahoj, od včerejška mám v kolečku napršeno cca 12cm, meteostanice píše za odpoledne 44mm .
-
Nás to tedy solidně vypláchlo do rána 5mm a od 16:00 do 18:00 napršelo 55mm. No zase jsem měl část cesty před garáží.
No a kdybych nevyndal poklop kanálu, tak by tam toho bylo víc.
No a kdybych nevyndal poklop kanálu, tak by tam toho bylo víc.
Zetor 5611
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22
Fendt F12HL
Fekál 3m3, Fahr KM22
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Fuj... u nás se něco žene, ale radši ať je to tam, než nějaká kalamita
-
Tohle bylo prd, bývá to u nás horší. Zachránily nás podmítnuté pole kolem vesnice, mělo se to kam vsakovat když už to bylo drobet namoklé.Antony30011 píše:Fuj... u nás se něco žene, ale radši ať je to tam, než nějaká kalamita
Zato v Rakovníku to vypláchlo co se dalo. Dokonce i náměstí pod vodou a veškeré sklepy v dosahu.
Zetor 5611
Fendt F12HL
Fekál 3m3, Fahr KM22
Fendt F12HL
Fekál 3m3, Fahr KM22
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Šílený. Ještě že su na kopcu
-
No to já naštěstí taky, ale po té cestě občas něco teče a před garáží pro případ 30cm široký kanálek do kterého to ještě nikdy nedoteklo. To níže ve vsi to před 2roky vypláchlo 12domů.Antony30011 píše:Šílený. Ještě že su na kopcu
Zetor 5611
Fendt F12HL
Fekál 3m3, Fahr KM22
Fendt F12HL
Fekál 3m3, Fahr KM22
- pani-kenybzova
to je až moc vody naráz
Ale ku..a . Tak tohle jsem si neobjednával to si nechte. Na ty zas...ý kopečky u nás v zimě nadávám ale nyní tak koukám ještě že jsou..
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....