ovce vs. psi
Re: ovce vs. psi
Peetane, jak to tak čtu, tak ti asi nezbude nic jinýho, než si někde půjčit nějakou flusbročku a psiskům nakrmit kožich.
Tu mám, ale na deset metrů ustřelí asi o 10cm, nedej bože se to hejbat...
Ovce budou muset počkat s pastvou co udělám ten zbroják...
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
někdo tu psal, že má kavzakáza a, že se svířatama je za dobře. Že děti si ho hladí a i lidé přes plot. Ale jak mile je někdo cizí za plotem tak je problém. Kdyby si tam dal ze dva kavkazáky tak by si měl po problémech. Možná by sis i zajistil to aby ti někdo v budoucnu ovečku neukradnul.
Věrný člen agresorů.com
-
Jj kaukazak je super ale na smečku treba aspoň 2 a potom uvydíš ten masaker ako si daju smečku na večeru , k zvieratam su priatelskí len sem tam potrebuju tvrdu ruku , ale co sa týka domacich zvierat myslím tie čo maju stražiť večinou aj ustražia a taka ista fajta je aj PYRENEJAK ten si dokonca poradí aj s kaukazakom - apon ten môj keď mal tak 5r. susedov kavkazak rovnako starý nemal šancu.
Aby ti do té doby nechcíply hlady.Peetan píše:Tu mám, ale na deset metrů ustřelí asi o 10cm, nedej bože se to hejbat...
Kevine, jsou na seně a seče se jim...
inzerát:
Najmu dva kavkazské hlídače
platím od úkolu, hotově za každýho mrtvýho psa
značka: spěchá
PS: vodku i klacky zajistím, ubytováně v místě práce
inzerát:
PS: vodku i klacky zajistím, ubytováně v místě práce
- buml
inzerát:
PS: vodku i klacky zajistím, ubytováně v místě práce[/quote]
PS: vodku i klacky zajistím, ubytováně v místě práce[/quote]
Každý problém má řešení , záleží jenom z kterého konce ho začnem řešit
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Zbrojní průkaz no nevím, to hned raději i zkoušky z myslivosti a do nějakého mysliveckého sdružení,
jinač si tak trochu jednou nohou v kriminále.
A než se ke zbrojáku dostaneš, tak to bude stéjně docela dlouho trvat. 10 až 30 dní, než budeš mít zkoušky, byť by ses už dnes přihlásil.
Plus pak čekání cca 3 týdny než to po žádosti vystaví. Ale na druhou stranu to jde celkem lehce zvládnout.
jinač si tak trochu jednou nohou v kriminále.
A než se ke zbrojáku dostaneš, tak to bude stéjně docela dlouho trvat. 10 až 30 dní, než budeš mít zkoušky, byť by ses už dnes přihlásil.
Plus pak čekání cca 3 týdny než to po žádosti vystaví. Ale na druhou stranu to jde celkem lehce zvládnout.
- milstav1
Tak to bych chtěl vidět jesi PYRENEJAK zvítězil nad KAVKAZÁKEM to musel byt nějákej zdechlej nebo nekrmenej jinak KAVKAZÁK si porádí s jakymkoliv psem jeto opravdu tvrdé a houževnaté a nebojácné plemeno které ví a umí využit svou sílu viděl sem na vlastní očí jak zadávil pidbulteriera během pár fteřin neskutečnej zážitek kterej sse nedá popsat pokud Kavkazáka nevidíe v akcitibik píše:Jj kaukazak je super ale na smečku treba aspoň 2 a potom uvydíš ten masaker ako si daju smečku na večeru , k zvieratam su priatelskí len sem tam potrebuju tvrdu ruku , ale co sa týka domacich zvierat myslím tie čo maju stražiť večinou aj ustražia a taka ista fajta je aj PYRENEJAK ten si dokonca poradí aj s kaukazakom - apon ten môj keď mal tak 5r. susedov kavkazak rovnako starý nemal šancu.
Asi je to kus od kusu... Známej má kavkazačku a kolemjdoucí si jí hladí přes plot...
Mirkro, samozřejmě jsem zbrojákem myslel průkaz pro myslivce, jinak to nemá smysl.
Mirkro, samozřejmě jsem zbrojákem myslel průkaz pro myslivce, jinak to nemá smysl.
- Mirek LKT
No s tím zbrojákem ..řekl bych , že by i stačil samotnej zbroják se skupinou E - k ochraně života,zdraví nebo majetku.
Mimochodem Peetane nezkoušel si jim nabídnout nějakou otrávenou mňamku ? Možná by to bylo taky řešení
Mimochodem Peetane nezkoušel si jim nabídnout nějakou otrávenou mňamku ? Možná by to bylo taky řešení
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
- milstav1
No ono je to stem zbrojákem E taky na hovno víš jak to tady je v té naši republice nebo spíše v bordelu chceto ho nakrmit olovem nejlépe s malorážky a trefit kost aby se kulka rozbila a nezjistí nikdo nic a stou otrávenou mňamkou to neni dobrej nápad co když to veme někdo jinejMirek LKT píše:No s tím zbrojákem ..řekl bych , že by i stačil samotnej zbroják se skupinou E - k ochraně života,zdraví nebo majetku.
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Pár těch skupin mám, na nakrmení psa vidím jako nejlepší možnost plně zahrdlenou brokovnici a tak 4 mm brokyMirek LKT píše:No s tím zbrojákem ..řekl bych , že by i stačil samotnej zbroják se skupinou E - k ochraně života,zdraví nebo majetku.
Skupina E je sice hezká zbraň použít můžeš, ale jak chceš někomu vysvětlit, že máš u sebe na pasece nabitou brokovou kozlici ? ( kat. C ). Nebo malorážku, to už si zase za zákonem. Jediný případ, co bych dokázal vymyslet z hlavy, aby to nebylo porušení zákona je asi takový..... jdou po pasece se svojí skrytou samonabíjecí brokovnicí kat. B, na kat. B mám samozřéjmě zapsané povolení na zadní straně ZP k ochraně osoby a majetku........ pak vidím psa jak mi trhá ovci a můžu střílet
- milstav1
Jo jenomže pak ti našijí nepřiměřenou ochranu dostaneš flastra a přídeš o zbroják a necej bože jesi se ktemu dostanou ocránce zvířat taj je to v prdeli normálka bych je zlikvidoval a uklidil stopy pokud neni žalobce neni ani soudce takže já osobně bych čekal s ráží 7*57R a zaručím že aj na větší vzdélenost to ten pes neroschodíMikro píše:Pár těch skupin mám, na nakrmení psa vidím jako nejlepší možnost plně zahrdlenou brokovnici a tak 4 mm brokyMirek LKT píše:No s tím zbrojákem ..řekl bych , že by i stačil samotnej zbroják se skupinou E - k ochraně života,zdraví nebo majetku.
Skupina E je sice hezká zbraň použít můžeš, ale jak chceš někomu vysvětlit, že máš u sebe na pasece nabitou brokovou kozlici ? ( kat. C ). Nebo malorážku, to už si zase za zákonem. Jediný případ, co bych dokázal vymyslet z hlavy, aby to nebylo porušení zákona je asi takový..... jdou po pasece se svojí skrytou samonabíjecí brokovnicí kat. B, na kat. B mám samozřéjmě zapsané povolení na zadní straně ZP k ochraně osoby a majetku........ pak vidím psa jak mi trhá ovci a můžu střílet
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu tak či tak je to prostě na prd Je to jen " logicky " sesmolená možnost přesně podle toho, jak je to napsáno ve vyhlášce
Holt chce to fakt tu skupinu " Cé " a i tak musíš doufat, že netrefíš na blbce co to uvidí.
Holt chce to fakt tu skupinu " Cé " a i tak musíš doufat, že netrefíš na blbce co to uvidí.