CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III
cukrovarske rizky vyborne krmivo pro vsechna zvirata neska delaj bud rizky plavaky mokre nebo susene a granule dobre se sníma i topí
Já si dnes dám nácvik na důchod Budu se flákat venku je moc hezky tak si dám vycházku po obědě
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Já vozím na naši míchárnu krmiv kde ty granule šrotují a přidávají do směsí. Byl jsem ráno po sedmé a to byl masakr se divím že někdo někoho nenabourá jeden kamion vedle druhýho do toho cisterny nakladače vlaky v poledne už to bylo volnější.
Jelikož v práci držíme svátek tak jsem doma a jdu řezat dříví
Dnes první letošní orba.
Raději jsem flexou lízl ostří a pak hurá do toho betonu. Vylamovaly se hrudy jak demižóny. Pomaloučku na jedničku, ale vůbec to nevadilo, protože počasí bylo suprové. Traktor čistý.
Raději jsem flexou lízl ostří a pak hurá do toho betonu. Vylamovaly se hrudy jak demižóny. Pomaloučku na jedničku, ale vůbec to nevadilo, protože počasí bylo suprové. Traktor čistý.
Pracoval jsem jako ďas,ale fotky až zítra,pokud nezapomenu.
...můj strejda říkával : "Práce je zábava blbců !" Paradoxně o život přišel v práci .
Vyvážel jsem kamarádovi hnůj, zítra budu vyvážet sobě a pak orat.
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Dneska jsem přitáhl střechu na halu, co jsem sehnal. Pak jsem se stavil na šroťáku. Bude motor Zetor ze 72ky. Půjde do traktoru doma. Jen chce trochu překopat, má lehký prsa, vytáhli ho z HONa. Toho rozpálili švajcem.
A já hlásím taky vítězství ducha nad hmotou. Nestačilo vyrobit nástavec na stahovák do nějž by bylo možno bušit, musel jsem ještě udělat svěrné pouzdro na opření stahováku o poloosu - nestačila svěrná síla stahováku. Celý jsem to chytl kurtem k nápravnici a pak stačily dvě rány kladivem:
Homokloub je dole a dokonce ani není poškozený ten pojistný kroužek. Nezdá se ani moc roztažený, tak fakt nevím proč to tak drželo.
Homokloub je dole a dokonce ani není poškozený ten pojistný kroužek. Nezdá se ani moc roztažený, tak fakt nevím proč to tak drželo.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Holt někdy je potřeba ta správně mířená rána. S tím občas taky bojujeme. Když je jednoduše demontovatelná poloosa tak ji téměř vždy tahám a řeším to ve svěráku
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
No přiznám se, že už jsem taky koukal jak bych ji vyprostil celou a jestli mám přístup k difu abych povypustil / chytal olej, ale protože pořád nemám hotovou dílnu a dělám to napůl venku, mám to podložený na paletách tak bych se tam dostával jen ztuha. Naštěstí mi rostou pomocníci a už taky opravují:
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
A na kterém autě jsi to vlastně dělal? (Máš jich tam povícero ...)
Dnes vývoz hnoje, rozhazování. Chtěl jsem to zaorat, ale vnuk si po obědě "přidal", tak jsme jen nachystali pluh a zítra jdeme "na to"!
Dnes vývoz hnoje, rozhazování. Chtěl jsem to zaorat, ale vnuk si po obědě "přidal", tak jsme jen nachystali pluh a zítra jdeme "na to"!
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."