CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III
tak to je mi tě Oto líto - že nesmíš nic dělat. Eště víc lituju paní otovou
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Přál bych Ti vidět paní otovou teď! Řeže to tu na gauči, vedle ní Axis. Rozdělení gauče 1:2. Dva díly samozřejmě Axis. Ale manželka zase 80 db a Axis tak 10 db v chrápání. Taková rodinná idylka sobotního večera.
Oto, za mě piš a piš všude kde se ti chce. Jo občas tam máš hrubajznu jak cyp, no a co, svět se nezboří, pětku z ČJ, ti už asi soudružka učitelka nedá (alespoň těch mejch už moc nežije) a hlavní je, že je tomu rozumět. Jinak já píšu z prohlížeče v noťasu a tady mám nainstalovanou opravu gramatiky, ale ta všechno taky nezachytí - hlavně ty i/y, zato občas vysírá kvůli tomu, že píšu jak se mluví. Tady mu vadí hrubajzna, cyp, mejch a samozřejmě vysírá
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Ota, len píš....
Otíku, jen piš - sem-tam hrubec - no a co - však píšeš, jak ti zobák narost - občas mě to taky potáhne, ale DŮLEŽITÝ JE OBSAH - však se kukni třeba na Olu...
Ota - zas jsem toho tolik neřekl . Rád čtu Tvoje povídání a netušil jsem za jakých podmínek píšeš. Nechci patřit do těch Tvých sedmi "neoblíbených".
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Včera brigáda s hasičema - pálení obecním a dneska jsem dodělal pár jeklů.. https://www.rajce.net/f1510488202
Hrnečku nasrat! Jen houšť!
Kolikrát čtu jen to tvý.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
taky mám toto lešení, složené ho umím celé nacpat do kombíka a umím ho postavit úplně sám.
Luxusní chajda, ta nespadne - jedině jí odnese velká voda vcelku.
Luxusní chajda, ta nespadne - jedině jí odnese velká voda vcelku.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Já vyrážím jako šofér do velké vesnice. Vezu doktořici do Vinohradské nemocnice na kontrolu oka.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Britt - jak to dopadlo?
Včera jsem se švícou vyklízel domek po rodičích . Dovezl hromadu krámů , dnes se to dávalo z auta a vozíku na dvůr...
Včera jsem se švícou vyklízel domek po rodičích . Dovezl hromadu krámů , dnes se to dávalo z auta a vozíku na dvůr...
Přežili jsme to ve zdraví i s autem. Jediné, co jsem si potvrdil, že tam vážně není o co stát. Lidi jezdí jako dobytek, policajta nepotkáš ani kdybys ho hledal, najít volné místo k zaparkování je nadlidský výkon a jediné, co bylo pozitivní, je lékařský nález, že je vše v pořádku a další kontrola až za 4 měsíce.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Já bych do té velké dědiny autem nejel . Do Brna jedu jen na kraj a pak jezdím šalinó...
Hlavně, že to dobře dopadlo (myslím výlet i oči)!
Hlavně, že to dobře dopadlo (myslím výlet i oči)!