Počasí II
- pani-kenybzova
Re: Počasí II
Ty hodiny jsou nádherné, idů?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
-
ty hodiny máš levně tady teda nepředpokládám že tam má originálDYK píše:Ty hodiny jsou nádherné, idů?
http://aukro.cz/listing/listing.php?str ... rch_scope=
varuju před nákupem tychto hodin bo to sů také zgarby až hrůza v hodinách sů dva "strojky" každý pro jednu stranu eště gdyž to šlo tož to zežralo za rok 6 tužkových batérek, pak sa začaly zastavovat a gdyž naně zasvítilo slunko tož ručičky sa uvolnily a spadly dolu nekolikrát jsem díky tým hodinám došel pozdě nebo aj brzo teďkaj jich nevnímám a radši kuknu na telefón
na oko vypadajů docela pěkně ale to zásadní k čemu hodiny sů jaksi nedělajů
na oko vypadajů docela pěkně ale to zásadní k čemu hodiny sů jaksi nedělajů
-
tak ona to je spíše okrasa ale možná by tam šlo dát lepší strojek nebo tam dát aku a zapojit na sít či solár
- pani-kenybzova
mamka je nám tehdy věnovala, když jsme se do baráku nastěhovali, zakoupeno určitě v AUTDYK píše:Ty hodiny jsou nádherné, idů?
Díky za aukroodkaz.
Jéé, to je škoda že je po nich, slušně řečeno, hovno. Tak sa mně líbili. Mamka to nemohla čut, co sou zač. Eště že mně Kenybz varoval, jinak jsem byl zase o vlastní zkušenost moudřejší.
A co jinak? Za tu dnešní vodu může Vitex?
Jéé, to je škoda že je po nich, slušně řečeno, hovno. Tak sa mně líbili. Mamka to nemohla čut, co sou zač. Eště že mně Kenybz varoval, jinak jsem byl zase o vlastní zkušenost moudřejší.
A co jinak? Za tu dnešní vodu může Vitex?
-
dyk ono za ty peníze nemužeš chtít zázrak.Přesto vzhledové jsou hezké a věřím že by šli upravit.Navíc některej kus muže bejt lepší
Ps mám od větnamcu nástěné hodiny takové ve tvaru náramkových a jdou už 20 let je to až neskutečné
Ps mám od větnamcu nástěné hodiny takové ve tvaru náramkových a jdou už 20 let je to až neskutečné
- pani-kenybzova
aumirek píše:dyk ono za ty peníze nemužeš chtít zázrak.Přesto vzhledové jsou hezké a věřím že by šli upravit.Navíc některej kus muže bejt lepší
Já ti rozumím, ale to, že nedovedou spolehlivě ukazovat čas je u hodin dosti podstatná závada a pak by se to mělo jmenovat imitace hodin. Nechci si kupovat práci. A cena? Už jsme tak zblblí z tohoto světa, že si myslíme jak je to levný.
- pani-kenybzova
-
Ve 13:30 se zatáhlo, že bylo jak o půlnoci. Lítaly šílené blesky a co blesk hned rána a výsledek je po 10 dnech veder pouze 5mm. No a v 16:00 sucho jak před bouřkou.
Zetor 5611
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22
u nas rano hmla jak na jeseň,,,, max 100 m viditeľnosť, aj to som asi prehnal......
Včera tři půlhodinové přeháňky, ani blato není, jak je sucho a půda to nasaje.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.