Počasí II

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Sadra17

Re: Počasí II

#13771 Nový příspěvek od Sadra17 »

Taky zamrzáš ? :smich: :smich:
malej traktorista v malým traktoru

DanculSK

#13772 Nový příspěvek od DanculSK »

... pracovať na Boží hod?
:-/
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

ota

#13773 Nový příspěvek od ota »

Tak nějak na ty ,,hod" nehraju. Stejně bych nevydržel doma. Nakonec jsem ke kompresoru natáhl na sání hadici z vysavače a dal konec do dílny. Aby nenasával vlhkej vzduch. A šlo to v pohodě. Znovu jsem ještě natmelil nerovnosti a teď to vezmu do díly. Už to vyčichlo.
Byl jsem s hafanem na procházce, mezi polma krásně, sluníčko. V lese v potoce teče voda. A podivuhodné ordinuje tam kurovec. Před 3 nedělema ani náznak. Asi je teplo a brouk nespí. Z jara se to rozjede!
No nic jdu trochu složit dřeva z káry. Není ještě tma.

Obrázek

Obrázek

fikejz

#13774 Nový příspěvek od fikejz »

Ráno půl stupně pod nulou, Už se to bláto trochu lepší. I ten poprašek sněhu co byl zmizel. Dopoledne zataženo, před polednem se trochu vyjasnilo. Na procházku, nebo krátký cyklovýlet to nemělo vliv. Na kácení meze je pod ní pořád ještě moc mokro, ale ono to nakonec stějně zmrzne, nebo vyschne ;-)
Teď jsou skoro tři mínus 8)
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

ota

#13775 Nový příspěvek od ota »

Fikejz je zajímavé, že co jsem šel s hafanem všude bláto. Po cestě k lesu bláto. Tak akorát. Prostředek cesty tráva. V lese bylo znatelně chladněji. Ale neumrzlo. Přišli jsme za ves když jsme šli domů. Povídám půjdeme přez zahradu, Halius se ještě vylítá. Hrozně ho baví lítat po zahradě, jak dostihovej kůň. Jdeme k vratům a říkám si co to? Kolem vrat umrzlá tráva jen to chroupalo. Po zahradě taky. Přišli jsme k výkopu pro tu kůlnu a říkám si, jestli Halius vleze do výkopu, tak mu budu muset ičistit pacany až dojdeme k verandě. No to se ví vlítnul do výkopu a tam umrzlo i kolem výkopu. Přišli jsme za vrata na dvůr a bláto jako prase! Jestli to přez tu zahradu nějak protahuje a udrželo umrzlo od noci? Asi jo. A od vrat až dolů k druhejm vratům marast bláto.

fikejz

#13776 Nový příspěvek od fikejz »

Jj, je to tak, jsou pruhy, oblasti, kde je chladněji / tepleji než v blízkém okolí. Je to hodně ovlivněno tvarem krajiny a prouděním vzduchu a vody v ní. Předkové to mívali dobře vypozorované a sázely podle toho třeba ovocné stromky, nebo zřizovali zahrádky ...
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

Čárls

#13777 Nový příspěvek od Čárls »

Teď sem byl vyvenčít elfinu a už to pod nohama pěkně chroupe jen zmrzlá tráva a zamrzlý kaluže Už by to mohlo umrznout i přes den a byl bych spokojenej nechalo by se courat po okolí a ne se brodit bahnem
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

hobr

#13778 Nový příspěvek od hobr »

Ráno -5°. To tu dlouho nebylo! :tyty: Svítí sluníčko a je hezky :ano: ...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

Čárls

#13779 Nový příspěvek od Čárls »

U nas -4 ale loky jedna jinovatka tak sem se před chvílí vrátil z procházky s Elfinou Hrozně se jí to líbilo 8)
Svítí sluníčko bude nadhernej den ale už je 1+ takže odpoledne bude zas blativo :(
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

bratrH

#13780 Nový příspěvek od bratrH »

U mne -5 st C ráno,tak jsem toho využil a povápnil ornou půdu.

fikejz

#13781 Nový příspěvek od fikejz »

Ráno jen -2,2 stupně a teď je necelý jeden pod nulou. Takže u nás to dneska neroztaje, svítí sluníčko,nebe je šmolkový, jedním slovem paráda 8)

chobotek

#13782 Nový příspěvek od chobotek »

Neviděl jsi to shora. Inverze jak cyp, akorát ty elektrárny dělaly nad zcela rovným smogovým povrchem kopečky :D. A z toho čněl Ještěd, Bezděz, Trosky.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

ota

#13783 Nový příspěvek od ota »

Slunečnej den! Nebe jako vymetený. Ráno všude šedivák jako prase. Na většině míst vydržel celej den. Hon na dvoře je jak kdyby ho oblíknul do jinovatky. Kam nesvítí umrzlo. No já v 13h vzal kočárek s vnučkou. Položili mi ji do kočárku a ona než ji zapakovali do deky spala. Objel jsem s ní dva okruhy kolem vsi. Pak ještě přez celou ves, pak na hřiště a nakonec ještě k letišti. Dali jsme tak 6 km. Celou dobu spala. Asi 3x se otočila jinak. Když jsme jeli už k letišti telefon. Tatík že kde mám tu mojí Aničku! Říkám celou dobu je hodná a spí. No tak pojeďte dom už pojedeme zase domů. Min 2,5 hodiny jsme drandili s kočárkem. Udělal jsem čumkarty, ale mám plnou paměť telefonu a neuložilo se to. No hm tuhle jsem na to koukal a psalo mi to, že je tam 6000 fotek. Stahnul jsem do počítače a neubylo.
Takže jsem si zavolantoval něco trochu jiného, než vždycky.
Chobotku Chvaletice valijó 0 106 páru z věží. Tuhle jsem byl venku a nad tím párovým mrakem mrak jak tele. Myslím že jedou jako vždy na max výkon.

fikejz

#13784 Nový příspěvek od fikejz »

Viděl jsem to shora i z blízka. Když jsme jeli k máti do Nováče tak bylo z Převáže vidět, jak je kraj pod inverzí a od Červené Hůry se auto do inverze zanořilo. Vyjeli jsme z ní až cestou z5. Nyní je zde jasno a -2 stupně. Při výšlapu na hřebeny by jistě bylo krásně, akorát že mě furt bolí ta pravá ruka a vůbec nevím od čeho :vztek:

sekalsemmalo

#13785 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

hoši,to chce opalovací krém...
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

Odpovědět

Zpět na „Putyka“