Počasí II

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
ota

Re: Počasí II

#13501 Nový příspěvek od ota »

Venku slunečno. Teploměr jsem zatím nepotkal. Včera to bylo tryčko kraťasy. Opravoval jsem na dvoře traktůrek. A dneska to vypadá zatím stejně. Po obědě mám v plánu jít do včel. Asi těch hezkejch dnů už moc nebude. Tak šup kouknout na ně!

other-side II

#13502 Nový příspěvek od other-side II »

ráno před osmou u Ohře 6 stupnu.....vylezl jsem v tričku a kraŤasech....fujtajbl
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.

vitex

#13503 Nový příspěvek od vitex »

Nezaprší a nezaprší.

ota

#13504 Nový příspěvek od ota »

Víťo včera jsme byli zkoušet a nastavit troják pluh na orbu. Na jetelišti to vcelku šlo. Ale na podmítce jsme z kraje mysleli, že tam utopíme traktor a to byl pluh zvednutej a neoral. Asi 150m od kraje pole to syn pustil dolů. No Crystal trochu protáčel kola. A to že máme skoro fungláče gumy. Šlo to ale vcelku ucházejícně. Pak jsme jeli zase na jeteliště. Ošoupnout želka a desky. Vzal to asi 2x po skoro celém poli. Tam takové mokro nebylo a drolilo se to pěkně. Na zaorání by to bylo slušné. No těch 240 mm od tuhle je znát. Hlavníkem stále z pole teče hafo vody. I ve škarpě nahoře stále teče voda z polí. Halius se v ní hrozně rád čvachtá.

fikejz

#13505 Nový příspěvek od fikejz »

Včera ráno i dnes 12°C jasno. Přes den pak na sluníčku velice příjemně a s večerním západem slunka se ihned znatelně ochladilo.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

boleslav

#13506 Nový příspěvek od boleslav »

Jako u nás fikejz to samý ráno,když jdu pustit slepice a dát psovi tak vyběhnu jen tak a je chlad.

fikejz

#13507 Nový příspěvek od fikejz »

V pondělí ráno 12, přes den jasno a příjemně. Včera ráno také dvanáct stupňů, během dopoledne se zatáhlo a někdy kolem půl desáté začalo pršet. Pršelo až do odpoledně a spadlo 2.4mm. Dnes je jedenáct stupňů a polojasno.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

ota

#13508 Nový příspěvek od ota »

Krásnej podzimní den. Jinak včera jako u Fikejze. Pršelo tu. Pak přestalo, vylezlo sluníčko a bylo zase teplo. Drandil jsem s vnučkou v kočárku. Měli jsme hlídání s manželkou. A po ujetí asi 100m usnula jako medvěd a spala celou cestu s kočárkem. 8) Dneska je zase krásně. Odpoledne půjdu trhat jablka. Už padají. Něco do moštu, něco na uskladnění. Zítra prej přijede soused a bude taky trhat na mošt. Mohli by jsme tam společně v pátek sjet namoštovat. O víkndu je tam fronta plno lufťáků.

Čárls

#13509 Nový příspěvek od Čárls »

Jo je hezky takový normální podzimní počasí Já včera doštípal a srovnal dřevo (konečně) ajak sem ho přikryl začlo pršet což mě naštavalo neb sem chtěl ještě uklidit bordel pořezání Tak sem to uklidil dneska 5 pytlů pilin s bordelem asi je odvezu navečír do konťasu na návsi Kašlu na ně se dělat abych ušetřil 2 tejdny topení a přidělal si hromady práce
No a ještě mím sekat trávu ráno to nešlo moc namočený tak uvidíme jak to bude vypadat zejtra
Polojasno a 18°ve stínu
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

ota

#13510 Nový příspěvek od ota »

Tady je taky 18°C. Ale žabák na metostanici má deštník a kapky kolem sebe. A on to docela trefuje. Štelovaly bych ten déšť někdy pozdě večer. Uvidíme. Teď je krásně slunečno! 8)

Chose11

#13511 Nový příspěvek od Chose11 »

Tady je stejně, vytáhl jsem že stodoly škodovku, umyl vrstvu prachu a vykoukla na mě bílá barva, jak vyschne půjde pod plachtu a nazpět. Tak snad to čerstvý vítr osuší a nezmokne to.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.

vitex

#13512 Nový příspěvek od vitex »

Oto,dnes chcát nebude,to Ti garantuji.Posílám to v pátek. :friends:

ota

#13513 Nový příspěvek od ota »

Hochú už skráplo. Byla to jen taková babka. Šli jsme na procházku do lesa. A po cestě dom jsme s Haliusem nejdřív potkali oktávku s proraženou olejovou vanou, tam jsme se zdrželi. A mrak lezl rychle. Došli jsme dom a už pršelo. Drobně a jen chvilku.
V lese jsem našel jen 4 pidižvíky klouzky. Trochu jsem je přikryl a v pátek se na ně dojdu podívat, jestli už budou mít ,,míru". Jinak ani prašivka.

Čárls

#13514 Nový příspěvek od Čárls »

My sbírame žampiony na zahrádce už kolikátým rokem 8)
Jinak dnes mimo uklid pilina procházky s Elfinou sem nic nedělal i když bylo hezky berou mě všechny klouby i co nemám :-/
Zejtra musím posekat Už mě soused sere od 12 je doma a ani ťuk aby šel sekat dle domluvy druhej něco posekal ale ke mu 75 pryč a vše na přesekáni vypadá to hrozně navíc má držku že jsem to měl vodvozit Docela mě nasral neb to stejně furt sekám já a on jen kecá
To jsou nevýhody bytovky
Venku to kleslo na 12°a tak se uvidí co bude zejtra zda zas zaprší či ne
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

chobotek

#13515 Nový příspěvek od chobotek »

Až se oteplí, můžeš popsat výhody. :D
Na městem vzduch 12°C, voda 8˚C. Začíná se brzo stmívat, ale moderní čelovky vodu celkem snáší.

Hříbků je na vagony, jestli se to někomu chce sušit, něco posbírám.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“