Politika, neshody, atd. VI
Re: Politika, neshody, atd. VI
Elektrina exportovana na Ukrajinu sa samozrejme stopnut neda, to zas len fico robil divadlo pre svoje slaboduche ovecky. Za 1. to nie je v moci slovenskej vlady a za 2. Ak by to aj nejak dokazali vypnut, tak by Slovensko zazalovali sukromne spolocnosti, ktorym by porusili zmluvy. A to by lietali miliony jak muchy na hnojisku. A na to fico peniaze nema. Akurat Slovensko pripravil o 500 milionov, co nam Ukrajinci ponukli ako kompenzaciu za drahsi tranzit.. Jsem zvědavý zda jim bratři stopnout eletriku
Myslíš z peněz zatím nepravomocně odebraných = ukradených Rusku? Tedy podíl na lupu? A já se domníval, že jsi zastánce světa podle pravidel.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Prasky nezabrali?? ze ukradenych russku. Daj este jeden, ide ti.
-
jediná jistota v tomhle světě.a nadčasová !! auto s vejfukem vyměnil za kolo... https://medium.seznam.cz/clanek/jindric ... tku-109323
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
A jak bys jinak Jeane nazval zabavení cizích peněz bez rozhodnutí soudu, nebo nějaké jemu adekvátní instance?
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Zas papouskujes rusku propagandu, ty nestranny. Zaujimave, ze ti ta nestrannost vzdy vyjde zhodne s ruskymi vyhlaseniami.
Co do toho taháš ruskou propagandu? Zadržel demokratický, "podle pravidel jednající" západ ruské peníze, aktiva, majetek toho času nacházející se v jeho moci? A udělal tak dle nějakého pravidla, nebo dokonce dle rozhodnutí nějaké soudní instance, či mezinárodní organizace?
Když tvrdím,že jsem ten co jedná podle pravidel, neměl bych podle nich jednat i když se mi to nehodí?
Když tvrdím,že jsem ten co jedná podle pravidel, neměl bych podle nich jednat i když se mi to nehodí?
Tohle vše je jen špinavá hra a to hlavě Zelenskýho jak vydírat Už jen kdo vlastně poškodil podmořský plynovod https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/nor ... 151609_har Takže nastalo ze strany ukrajiny docela vydírání a to hlavně Rakouska coby neutrální zemně To značí jen jedno Lajenová a její gryndýl + Zelenský je zhouba Evropy co se týká valky špinava a hnusná věc politiků z obou stran nic jiného To že to Putim posral ví moc dobře ale neví jak z toho se ctí ven Vše se ukáže až nastoupí Tramp a zda nastane eskalace konfliktu nebo jeho rychlého ukončení a pak volby na ukrajině co zbejvá dodat nic jen čekat jak se to vyvine a posilovat obranyschopnost EU co nejvíc to jest všech zemí co nejvíc to pujde Ať už dopadne valka na ukrajině jakkoliv
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Ano, udelal. A to ty moc dobre vies, len radsej budes kopirovat nezmysly, ktore putler vykrikoval niekedy v juli.. Zadržel demokratický, "podle pravidel jednající" západ ruské peníze, aktiva, majetek toho času nacházející se v jeho moci? A udělal tak dle nějakého pravidla, nebo dokonce dle rozhodnutí nějaké soudní instance, či mezinárodní organizace?
Carls, budes mat radsej rusaka pod oknami?
No to tedy nevím, jinak bych se na to neptal, ale ty mě to pravidlo, případně rozhodnutí soudu, mezinárodní organizace ... jistě rád sdělíš a poučíš nejen mě.
Rusáka za humnama nechci ale obranyschophost Eu a schopnost doplnit munici při případném konfliktu vidím doost blbě a Jean furt mě nepředhazuj rusáky za humny já je zažil v normalizaci a bohatě stačilo Jean jestli chceš jít bojovat máš na ukrajině možnost se předvíst nezapomeň na pemprsky
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Carls, prave, ze bojovat nechcem, preto sa snazim zaistit podmienky pre Ukrajincov, aby vyhrali. Dost ma prekvapujes… Kde je rusak, tam je len bieda a zmar. To vedel uz Havlicek Borovsky v 19. stor.
-
Tohleto vysloveně dětinské uvažování a nesmyslné výkřiky mě fakt už děsí.Ano, udelal. A to ty moc dobre vies, len radsej budes kopirovat nezmysly, ktore putler vykrikoval niekedy v juli.
Kdyby ses, alespoň občas, podíval na druhý břeh, tak bys i ty věděl, že v Rusku se na to zabavení vysloveně těší. Protože majetek těch " exekutorů" v Rusku, který by si recipročně zase zabavili oni, byl na začátku SVO více než trojnásobný. Oproti těm ruským aktivům. A ještě se tam od té doby rozrostl, protože plynaři a olejáři z USA tam masivně investovali do terminálů u Petěrburgu a na Sachalinu. A ty si fakt myslíš, že kvůli nějakému alzákovi o to budou chtít přijít? No tak to ani náhodou. A nebo že si svoje prachy budou chtít užívat dosmrti zalezlí někde v podzemním krytu po jaderné válce, místo na jachtách v Oceánii a Karibiku? To je stejný nesmysl, jako aby se šejkové dohodli a zvýšili těžbu ropy aby klesly ceny, to nehrozí.
Fico moc dobře ví, že ty zabavené ruské peníze se budou, za nějaký čas, zase pěkně Rusku vracet, včetně úroků, ušlého zisku, pokut atd. Možná pěkně potichu a tvůj oblíbený mainstream to vymlčí, ale budou, neboj, dočkáš se. A že by to pro Slovensko byl pak pěkný finanční průšvih, kdyby si je teď vzal. Buďte hodně moc rádi, že vám tam vládně někdo, komu to myslí
Já zase říkám: "Lepší Rus za humny, než Američan na dvoře!"
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."