Politika, neshody, atd. VI
Re: Politika, neshody, atd. VI
A mě je totalně jak se maj a co maj za auta v Rusku
Takže než padnu šťastnej a veselej Nový rok Hlavně hoodně zdravíčka ať to vrčí
Takže než padnu šťastnej a veselej Nový rok Hlavně hoodně zdravíčka ať to vrčí
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Na tvoju uroven klesnut nehodlam.. eště mu začni vyhrožovat že přijedeš a vyřídíš si to s ním ručně blbe
Carls, taky tak!
tak to máme neshodu, na mojí uroveň by jsi musel stoupat, nikoliv klesat
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
To jedine, ze by tupost nadnasala.
Kdybych chtěl být škodolibý a šířit zlou krev,mohl bych snadno využít toho jak jsi teď Jeane nahrál na smeč tím, že bych se ptal, jestli by nemohlo povznést raději něco jiného. Dál už to raději nebudu rozebírat a popřeji jen hodně zdraví, štěstí a zdaru do nového roku a to VŠEM!
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Fikejz, aké požičaj, také vráť - ako vždy, bourač ma napadá. A ako vždy, úplne blbo - nikdy som sa nikomu na nete nevyhrážal osobným útokom. A ked tak rozmýšľam, ani v reálnom živote, max. som reagoval na útok. A kto ma z fora pozná osobne, asi vie, prečo nemám potrebu sa niekomu vyhrážať
A veselý Silvester a šťastný Nový aj nový rok prajem všetkým. A ako si už písal, hlavne to zdravíčko. Vtedy sa dá všetko.
A veselý Silvester a šťastný Nový aj nový rok prajem všetkým. A ako si už písal, hlavne to zdravíčko. Vtedy sa dá všetko.
ale no tak coby zkušený internetový diskutér nechávám tvoji nahrávku "To jedine, ze by tupost nadnasala."
nevyužitou, kdybych chtěl pokračovat v nesmyslné diskuzi tak bych ti napsal že blbost nenadnášá a nemůžeš tedy na žádnou úroveň stoupat.
inzerátovi jsi se sice zatial nevyhrážal ale došly ti argumenty tak jsi začal zvyšovat hlas
jak ten bača z Broumova
nevyužitou, kdybych chtěl pokračovat v nesmyslné diskuzi tak bych ti napsal že blbost nenadnášá a nemůžeš tedy na žádnou úroveň stoupat.
inzerátovi jsi se sice zatial nevyhrážal ale došly ti argumenty tak jsi začal zvyšovat hlas
jak ten bača z Broumova
Tak potom odporúčam Chocholouška, lebo ak pri pozeraní na forum počuješ hlasy, máš problém Ja hlas zvyšovať nepotrebujem, ja ho mám silný dosť. Láskavo ma vynechaj z tvojich fantázií a dalej píš, aký si skvelý. Taká inženýrka Kačánová na traktorfore. https://www.youtube.com/watch?v=NAynANkeuEg
kdes to vyhrabal? To máš nejspíš v přátelích na faceboku ne?
Taky ses tady chlubil že máš červenej diplom
BillGates když budoval tu informační dálnici asi nemyslel trávit čas nad takovejma hovadinama.
Taky ses tady chlubil že máš červenej diplom
BillGates když budoval tu informační dálnici asi nemyslel trávit čas nad takovejma hovadinama.
Neklam, nikdy som nič také netvrdil. Za to ty posledný rok máš x príspevkov o tom, aký si skvelý. Čo si tym tak kompenzuješ, há?
jak bych na to jinak přišel že máš VŠ?
Jean Bourač jenom prudí jak bača z Broumova a ty mu na to skáčeš.Úroveň vidle zapíchlý v hnoji
Hlavně s čistou hlavou v lepším novém roce.Nechápu jak někdo může tvrdit,že se máme špatně.Zejtra mám jednání s jedním pohodovým týpkem jmenuje se Kupka sena.Čtyřkoalici zdar a blbosti nazdar
Hlavně s čistou hlavou v lepším novém roce.Nechápu jak někdo může tvrdit,že se máme špatně.Zejtra mám jednání s jedním pohodovým týpkem jmenuje se Kupka sena.Čtyřkoalici zdar a blbosti nazdar
Bača z Broumova sám seba nikdy nechválil. Ked tak, chválil svoju robotu - nožnice, alebo svojich žiakov- strihačov. Oboje doložil výsledkami v súťaži, takže oprávnene. To by sme zas mastnému krivdili. Že miesto chvály aj tak vždy dostal kakavo, bolo kvôli jeho vystupovaniu.
Zato bourač si sám musí písať, jak je zkušený, lebo to jaksi inak nevidno Ale treba ho chápať, počuje hlasy, má to ťažké
Zato bourač si sám musí písať, jak je zkušený, lebo to jaksi inak nevidno Ale treba ho chápať, počuje hlasy, má to ťažké
jako zkušený internetový diskutér pro letošek končím, máš tady toho přehlasovanýho tak tady můžete spolu onanovat.
Někdo mi klepe na dveře, asi 25" jdu ho vítat
Někdo mi klepe na dveře, asi 25" jdu ho vítat
Mě si laskavě neber do pusy a na mojí vysokou úroveň nikdy stejně nedosáhneš
Kdyby si jednal s nějakou kapacitou,tak by se ti rozklepal svěrač a z montérek ti odlítaly záplaty,ale tady se snažíš bejt klávesovej hrdina
Kdyby si jednal s nějakou kapacitou,tak by se ti rozklepal svěrač a z montérek ti odlítaly záplaty,ale tady se snažíš bejt klávesovej hrdina