Politika, neshody, atd. VI

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
jen-inzerat

Re: Politika, neshody, atd. VI

#12916 Nový příspěvek od jen-inzerat »

fikejz píše: sob pro 28, 2024 8:07 pm Ale no tak. Podívej se co se tvrdilo o jeho duševním zdraví třeba před rokem, dvěma. A buď taky trochu soudný.

Jinak co se týká toho Grónska, je tam pod ledem jedna pozapomenutá letitá US základna, ale dost možná tam i geologové provedli nějaké obzvlášť povedené vrty a přišlo se na to, že je tam převelice ohrožena demokracie. To by byl takový tradiční důvod humanitární vojenské intervence.
Protože zdejší progresivci na Tvé šlápnutí na Grónsko doteď kupodivu nenastartovali, tak se Ti pokusím, nesměle tedy, místo nich - drze - přiznávám - upřímně, odpovědět.
Ano, máš pravdu, v Grónsku je v akutním ohrožení nejen Tebou zmiňovaná demokracie ale asi i lidská práva. A tomu bude potřeba urychleně, demokraticky samozřejmě, honem zamezit. Aby to tam snad nenastalo, kdyby náhodou ...
Informace jsem čerpal samozřejmě a výhradně ověřených zdrojů, které nám určují třeba Foltýn a ( nejen) manipulatori.cz. Takže jimi doporučované hovinky.cz nám, před časem napsali - tady:
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... a-40213250
A když to na hovinkách napsali, tak to prostě pravda bude a tečka. S těmi právy a demokracií

Fizz

#12917 Nový příspěvek od Fizz »

je to podobně zajimavy jako dyž si nekdo založí profil na inzerat, a pak téměř výhradně řeší politiku na technickém foru.... :smich:
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

ITS

#12918 Nový příspěvek od ITS »

Fizz
To bylo před nedávnem keců o whataboutismu. A nyní, zrovna Ty. To Ti není potřeba.

Ready

#12919 Nový příspěvek od Ready »

Největší poklad zatím odpočívá na dně moře, v hloubce až tisíc metrů. Geologické a seizmologické průzkumy odhalily mimořádné zásoby ropy, především u západního pobřeží. Experti je odhadují až na 110 miliard tun. Jenom dvě menší ložiska se dvěma miliardami tun severně od Nuuku mají skrývat víc ropy, než kolik vydalo v uplynulých 40 letech celé Severní moře.

Těžba už do pěti let?
Těžit by se mohlo do pěti, nanejvýš deseti let. Každý obyvatel ostrova by mohl být desetkrát bohatší na ropu než Kuvajťan. I při poklesu cen ropy jsou ve hře stovky miliard dolarů. „Víme, kde se ropa nachází, zatím postupně zjišťujeme, kolik z ní se vyplatí dostat ze země,“ potvrdil televizi ZDF Joern Skov Nielsen, náměstek ředitele Ústavu pro nerostné zdroje.

Já nevím,jestli by EU neměla Američany předběhnout a neměli by ty lakotné chamtivé Gróňany klepnout přes prsty sami.......vždyť jen elektřina je pro auto to pravé ořechové a tady se opěvují zásoby ropy......to bude čmoudíků...... vlastně ......zaplatíme emisní odpustek a pak už ten čmoudík vůbec škodlivý není :smich: :smich: :smich:

Fizz

#12920 Nový příspěvek od Fizz »

its:

záměrně jsem to pouzil, jako reakci právě na argument takového typu, typický právě pro sovětský svaz behem studené války (a i ted by RF)...
nezpochybnuju jeho právo na názor prám se na duvod proc ho reprezentuje zrovna tady zvlast kdyz jeho kontextové pole mimo toto téma je takřka nulové,... s nadhledem jde pouze o sadbu a hnojení svárů.

zase otázka, vlastně otázka na druhou, proč je špatně se na to zeptat?
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

Čárls

#12921 Nový příspěvek od Čárls »

A teď si představ že bude poblíž sopka a vybouchne co pak nastane za peklo až ta ropa čapne to by zas byla doba ledová neb by to zastínilo slunce na několik desítek let a to se muže stát kdekoliv na světě a nemusí to být zrovna v oceanu je to jen uvaha a v minulosti se klidně mohlo někdy stát
Takže co je si lepší vytěžit a uložit na sejsmicky dlouhodobě neaktivním místě nebo si jen hrát na ekologii a buzerovat lidstvo s elektromobilitou :smich: vařím oběd a mám hlad tak trochu plácám z hladu :smich:
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

Ready

#12922 Nový příspěvek od Ready »

O jednom seismicky neaktivním místě vím......několika barelům od nafty v bříšku kručí,rád doplním,i IBC pořídím a místo pro ně udělám,ať je užitek skladování větší-pro dobro planety se rád obětuju.......jen bych poprosil bez biosložky,máslo mám rád domácí :smich:

Čárls

#12923 Nový příspěvek od Čárls »

Takovej bych se našlo :smich: :smich: :smich:
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

Irčan

#12924 Nový příspěvek od Irčan »

Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin

vitex

#12925 Nový příspěvek od vitex »

Teda z toho videa nemám dobrý pocit.Nejhezčí je tam ta indiánka,jinak nic.A navíc tam mluví řečí jiného kmene. :tyty:

jen-inzerat

#12926 Nový příspěvek od jen-inzerat »

Fizz píše: ned pro 29, 2024 11:09 am its:

záměrně jsem to pouzil, jako reakci právě na argument takového typu, typický právě pro sovětský svaz behem studené války (a i ted by RF)...
nezpochybnuju jeho právo na názor prám se na duvod proc ho reprezentuje zrovna tady zvlast kdyz jeho kontextové pole mimo toto téma je takřka nulové,... s nadhledem jde pouze o sadbu a hnojení svárů.

zase otázka, vlastně otázka na druhou, proč je špatně se na to zeptat?
Zeptat se rozhodně špatně není, o tom žádná.
Ale myslím si, že je jen a jen moje věc, co jsem si napsal do profilu. A že ti vůbec nic po tom není. Nebo ty o tomhle tady rozhoduješ? Jestli snad ano, tak jsem se to tu zatím ale nikde nedočetl. Takže by sis asi měl napřed zamést před svým prahem a do podmínek registrace zde napsat, že ti to tady patří a že tu rozhoduješ ty. A že ty rozhodneš, který nick při registraci se ti pozdává a který nikoli.
A jestli ti tohle fórum náhodou přeci jenom nepatří, tak ti není nic ani po tom, co a kam sem napíšu. Když se ti moje příspěvky nelíbí, no tak je nečti. Snad přeci máme tuhletu demokracii a svobodu slova. Nebo ta je podle tebe jen pro někoho? A ty budeš určovat ty vyvolené, nebo kdo?
No typicky libtardí a pravdoláskařský přístup od tebe, to fakt nemá chybu

jen-inzerat

#12927 Nový příspěvek od jen-inzerat »

vitex píše: ned pro 29, 2024 8:47 pm Teda z toho videa nemám dobrý pocit.Nejhezčí je tam ta indiánka,jinak nic.A navíc tam mluví řečí jiného kmene. :tyty:
Tak zkus shlédnout jiné a třeba ti spraví náladu, tohle:
https://rumble.com/v640wr7-methode-russe.html

Irčan

#12928 Nový příspěvek od Irčan »

vitex píše: ned pro 29, 2024 8:47 pm .A navíc tam mluví řečí jiného kmene.
Taky tu cizó řeč negómu. :( Ale u většiny videjí de pustit český titulky a pak gómeš aj rozsypané čaj.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin

vitex

#12929 Nový příspěvek od vitex »

Pěkné,akorát je mě kosa. :smich:

Fizz

#12930 Nový příspěvek od Fizz »

Toliko k whataboutismu... :321:

Edit, nevím co je libtard a pravdoláskař... Zkus mě poučit.
Other-Side II. '23

Odpovědět

Zpět na „Putyka“