Politika, neshody, atd. VI
-
Re: Politika, neshody, atd. VI
Ukrajina si sama ve svobodných volbách zvolila,že chce směřovat na západ,do NATO a EU
No že by se ti konečně už trochu rozsvítilo?
Když si to tam, podle tebe tedy, svobodně,sami zvolili a rozhodli, tak ať si to taky sami zařídí. To je jejich věc, nechápu proč jim do toho strkat čenich a ať nás do toho nikdo nezatahuje.
No že by se ti konečně už trochu rozsvítilo?
Když si to tam, podle tebe tedy, svobodně,sami zvolili a rozhodli, tak ať si to taky sami zařídí. To je jejich věc, nechápu proč jim do toho strkat čenich a ať nás do toho nikdo nezatahuje.
Ne že by ti zhaslo, protože to prostě nechápeš.A proč to dobrovolně odevzdat rusákovi?
-
Proč by si měla Čína chtít válkou ukrojit kus Ruska, když číňany a jejich firmy ruská vláda přímo zve? RF má na rozlohu zoufale málo obyvatel a koho by si v Moskvě mohli přát přistěhovat lepšího, než pracovité a pilné číňany? Určitě ne "doktory, jaderné vědce a inženýry" z afriky jako kolektivní západ a navíc muslimů tam mají dostatek. Osobně bych si netroufl rozeznat příslušníky některých jejich národů z dálného východu od číňanů. A rusky se číňani naučit dokážou určitě taky.Čárls píše: ↑pát pro 06, 2024 12:17 pm Pokud dojde k tomu co myslím (znamená hovno vědět) tak to dopadne tak že ukrajina přide o část uzemí a nastane další studená válka a závody ve zbrojení a tvrdá realita co se týká surovin to znamená jen jedno upadek a chudoba záleží kde se to zastaví kdo přijde po Putimovský mafii . jestli druhej Gorbačov a nebo Stalin toď vše co k tomu v současný situaci říc a co si myslím
Horší varianta je válka a kdo se přidá k rusku jestli čína a celej zbytek asie a nebo naopak budou si chtít ukrojit kus ruska Jsou to dá se říci přelidněný státy s dost velkou armádou a hromadu surovin na výrobu zbraní
Prostě že se jednou na týhle planetě vše semele je jednou jistý a bude to válka ne o politice fanatismu ale o zdroje Každá civilizace v dávný minulosti zanikla kvůli zdrojům toť vše
-
Nevím jak tobě ale mě tam nic nepatří, takže já nic dobrovolně ani nedobrovolně odevzdat rusákovi prostě nemohu, to nejde. A stejně tak je na tom drtivá většina naší populace. Jestli tobě jo, tak si tam za to jdi klidně válčit ale mě, moje děti, vnuky, příbuzné, sousedy atd. kteří jsou na tom stejně, do toho netahej
Co to plácáš?
Other, jen ukazujes co jsea za hlupaka.
Ale to vis ze joUrčitě ne "doktory, jaderné vědce a inženýry" z afriky jako kolektivní západ a navíc muslimů tam mají dostatek
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... anicni_jhr
Je zajimave,ze najednou se serveru iDnes veri....Proste jen co se komu hodi z obou stran a iDnes je hned v kurzu a nejctenejsi.
Jen je mi divne,proc tu nejsou odkazy primo na nazory zucastnenych stran,ale vzdy jen ti nasi chytrolini z iDnes,co maji svetovy a jen ten spravny nazor na vse.
Zkousel nekdo najit diskuze obycejnych rusu a ukrajincu,treba jako jsou Nase Traktory?Jaky na to maji nazor ti obycejni vidlaci jako jsme my?
U nas by se k tomu mohli vyjadrit treba Volynsti Cesi a Polaci,kteri si tam prozili sve s Ukrajici,Rusy i Nacisty.
Polaci na to velice rycle zapomeli,jak je videt v dnesni dobe.Ti stari i u nas uz vetsinou vymreli a mladi zapomeli,co jim vypraveli.To se dnes samozrejme hodi.
Jen je mi divne,proc tu nejsou odkazy primo na nazory zucastnenych stran,ale vzdy jen ti nasi chytrolini z iDnes,co maji svetovy a jen ten spravny nazor na vse.
Zkousel nekdo najit diskuze obycejnych rusu a ukrajincu,treba jako jsou Nase Traktory?Jaky na to maji nazor ti obycejni vidlaci jako jsme my?
U nas by se k tomu mohli vyjadrit treba Volynsti Cesi a Polaci,kteri si tam prozili sve s Ukrajici,Rusy i Nacisty.
Polaci na to velice rycle zapomeli,jak je videt v dnesni dobe.Ti stari i u nas uz vetsinou vymreli a mladi zapomeli,co jim vypraveli.To se dnes samozrejme hodi.
Florian
-
některá média jsou jako Císařovo nové šaty
a jelikož su štír, neodolám
Mastnej, kolikrát denně tě tvoje stará přebaluje, když jsi z ruska tak připosratý?
a jelikož su štír, neodolám
Mastnej, kolikrát denně tě tvoje stará přebaluje, když jsi z ruska tak připosratý?
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.
Florian, ja s idnes problem nemam. Mas tam aj odkaz na zdrojovu informaciu, mozes sa preklikat az k ruskemu originalu.
Vysvetlite mi len jednu vec - co vas na tej krajine chlastu a zmaru tak strasne fascinuje??? Este by som chapal Zssr, vtedy tam fungovala veda, vojenska vyroba, boli velmoc. Tato dnesna parodia na stat ma HDP Talianska a sami dokazu vypalit tak mozno samohonku. Ani len tu blbu ropu sami nedokazu dostat zo zeme.
Vysvetlite mi len jednu vec - co vas na tej krajine chlastu a zmaru tak strasne fascinuje??? Este by som chapal Zssr, vtedy tam fungovala veda, vojenska vyroba, boli velmoc. Tato dnesna parodia na stat ma HDP Talianska a sami dokazu vypalit tak mozno samohonku. Ani len tu blbu ropu sami nedokazu dostat zo zeme.
Florian jakej je nebo byl problém s Volyňskejma čechama.Dokud nebyl u moci bolševik,tak to tam bylo všechno v klidu.Děda se mi tam narodil a přisel se Svobodovou armádou.Že jim bolševik dvakrát sebral pole a majetky tam a pak za pár let tady,je věc druhá.A že se to tam mlelo,co má společného s dnešní okupací Ruskem?
Jean
Zato kolektivní západ je tak schopný, že s nimi prostřednictvím Ukrajiny prohrává. A HDP je jen jeden úhle pohledu. Třeba takový MMF tvrdí, že Rusko je pátá největší ekonomika světa. Ale možná jsou jeho členové těmi neschopnými a ožralými mužiky uplaceni.
Na závody ve zbrojení musíš mít Karle energii, spoustu energie a pokud možno co nejlevnější a stabilní. Nemůžeš vyrábět tanky, rakety, drony... jen když svítí sluníčko, nebo fouká vítr. Pak taky potřebuješ nerostné suroviny, dobrou ocel a fabriky co umí efektivně a kvalitně vyrábět. Kolik tanků ročně umíme v západní Evropě vyrábět?
My už neumíme ani kloudně vypluhovat silnice. Dnes jsem ujel jen pár km a to by jeden zvracel! První cestáře jsem potkal jet v celé koloně cestářských vozidel kolem osmé hodiny, když už na cestě ležel uježděný mokrý sníh. Asi v Hradci, nebo odkud je řídí, měli zamlžený obraz a neviděli, že tady už dávno sněží. Taky to podle toho vypadalo. V deset hodin stál v každém, trochu kopečku kamion, protože mu to na tom rozsoleném a uklouzaném, ale hlavně nevypluhovaném, sajrajtu i s trakčníma gumami klouzalo.
Zato kolektivní západ je tak schopný, že s nimi prostřednictvím Ukrajiny prohrává. A HDP je jen jeden úhle pohledu. Třeba takový MMF tvrdí, že Rusko je pátá největší ekonomika světa. Ale možná jsou jeho členové těmi neschopnými a ožralými mužiky uplaceni.
Na závody ve zbrojení musíš mít Karle energii, spoustu energie a pokud možno co nejlevnější a stabilní. Nemůžeš vyrábět tanky, rakety, drony... jen když svítí sluníčko, nebo fouká vítr. Pak taky potřebuješ nerostné suroviny, dobrou ocel a fabriky co umí efektivně a kvalitně vyrábět. Kolik tanků ročně umíme v západní Evropě vyrábět?
My už neumíme ani kloudně vypluhovat silnice. Dnes jsem ujel jen pár km a to by jeden zvracel! První cestáře jsem potkal jet v celé koloně cestářských vozidel kolem osmé hodiny, když už na cestě ležel uježděný mokrý sníh. Asi v Hradci, nebo odkud je řídí, měli zamlžený obraz a neviděli, že tady už dávno sněží. Taky to podle toho vypadalo. V deset hodin stál v každém, trochu kopečku kamion, protože mu to na tom rozsoleném a uklouzaném, ale hlavně nevypluhovaném, sajrajtu i s trakčníma gumami klouzalo.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Kolektivny zapad tazko moze prehravat, ked nebojuje. A skus si pozriet aj tie mejstrimy, nielen overene zdroje a zistis, ze Ukrajina dostala najviac podpory v sluboch. Realne este nedostali ani tretinu slubenej pomoci. Navyse techniku stale maju len odpad zo zapadu. Nic moderne este nemaju. Akuraz par Atacms, co asi vyse 1000 km dlhu frontu nevytrhne. A napriek tomu uz tri roky odolavaju trojdnovej specialnej operacii.
Edit: vlastne dostali par modernych hufnic. V desiatkach kusov. Na hanbu
Edit: vlastne dostali par modernych hufnic. V desiatkach kusov. Na hanbu
Janči ak by to mala byť operacia na tri dni tak je tam jeden velký Černobyl a bolo by po debate.
Toto je len divadielko pre plebs - všetky strany sa len hrajú a míňajú staré zásoby.
Toto je len divadielko pre plebs - všetky strany sa len hrajú a míňajú staré zásoby.
Rusko dělá stejnou chybu jako v osmdesátých letech SSSR,kdy zbrojili jako o závod a lidi pomalu neměli co jíst.Myslím,že tenkrát dávali 20% HDP na zbrojení a dopadlo to tak,že se jim to rozsypalo pod rukama a tady nadávame,když sněží a na silnici leží trochu sněhu.