Politika, neshody, atd. VI
Re: Politika, neshody, atd. VI
Čárlsi tady je takovej zbyteček toho sdružení. Asi o 12 členech. Z toho 1/3 jsou staří pánové. Pantatík je taky myslivec, 82 letej. Třeba 4x za tu sezonu co múže střelí. On spíš jezdí a krmí. Jezdí s ním syn. Zavážejí přez zimu seno a zadinu do krmelců. Podle fotopasti tu jsou stáda o 40 až 70 kusech divočáků. Co chodím s Haliusem standartně po cestě stopy od nich. Chodí tu samotář a to je stopa jak od koně velká! To bude kus. Povšechně třeba lišek tu je taky dost. Ale těch dost i uloví. Tuhle mi syn ukazoval z fotopasti chodí jim na krmeliště daněk. Ale to je kus! Ty daňci se kdysi dostaly z obory asi 6 km od nás. Teď už je tu poměrně dost kusů. Kolikrát jedu autem a v určitých místech je lze pozorovat i přez den. Teď jsem minulej tejden počítal stádo srnek. Taky se na zimu slejzají dohromady. Dá se jich v tom stádu napočítat k 70 kusům. Horší je to zajíci bažant koroptve. Toho je málo. O stádečku tak 11 koroptví vím. Drží se tam stabilně. Na jedné louce. Zajíc sem tam nějakej přeběhne. Ale je to dost málo.
To jen z pozorování laika při procházkách s hafanem.
To jen z pozorování laika při procházkách s hafanem.
Před dvěma rokama když sem bylna houbách krásnej 8rák jelen na mě vybafl z houštinky
Ukrajinci rozmístěný v Evropě Děkuji nechci ty se tady roztahovali od 68 a zas je sem budem tahat NASRAT
Ukrajinci rozmístěný v Evropě Děkuji nechci ty se tady roztahovali od 68 a zas je sem budem tahat NASRAT
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
A sranda bude teprv až se zase pokmotříja s těma za humnama a všecky ty laufy co dostali otočí obráceně....
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Tak reklamu vloženou v článku jste shlédli a není snad třeba se rozčilovat, ne? Účel byl splněn. Chápe výchozí předpoklady? Ukrajina v NATO, atd... A chápete, co je to obchodní návrh obchodníku se strachem a Zase Velkou Amerikou?
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Jo Chápu Já se nechám překvapit co bude a nebude Jen mě to naštvalo co píší a hovadiny co napíšou novináři jen aby byli jejich deníky čtený
Sere mě to už je to stejný jak za komančů rudý právo který bylo dobrý když nebyl hajzlpapír
Sere mě to už je to stejný jak za komančů rudý právo který bylo dobrý když nebyl hajzlpapír
Rudé Právo sis musel koupit a dočetl ses tam stranou schválené informace. Tady to máš zadarmo A pořád si můžeš předplatit lepší čtení. Mě to připadá jako vcelku slušný pokrok.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Pokrok to je ale musím kupovat hajzlpapír a nějakej ten podpalovač do kamen S rudým právem se krásně zatápělo
Zatápím s 5+2. Je to zadarmo...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Od té doby, co mi soused přepustil dospělejší skartovačku, netřeba shánět cosi na zátop. Jo kvičel jsem jako čuně, když měl na vleku asi 4. Vytáhl je někde z kontejneru. Nechtěl ani slyšet, prej má sám málo. Ale nakonec ho čokoláda přemluvila! Kaufland leták slupne tak jak je. Kunohorský deník musím přetrhnout na půl. Ty by bylo už moc tlustý. No letáky vsechny jdou do skartovačky a hoří to jako máslo. Netřeba žádnej podpalovač!
Kluci já pamatuju doby, kdy RP roznášela bába novinářka po fabryce zdarma. Každej chtěl. A na zachodě byl pak štos v rezervě. Mi říkali ,,rudej Pepik".
Kluci já pamatuju doby, kdy RP roznášela bába novinářka po fabryce zdarma. Každej chtěl. A na zachodě byl pak štos v rezervě. Mi říkali ,,rudej Pepik".
U nás když nastoupili mladí kandidáti tak dostali za úkol aby se tisk který firma brala povinně nedostával na záchod a aby zmizely ty narážky "tak jsem si dneska s Husákem vytřel prdel" Objevily se tam různé papíry s některýma jste se neutřeli. Tak jsme si nosili svoje noviny a skoro soukmenovci to málem brali jako provokaci .
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
Dobré téma v politice . Všechno se dá nazvat jako zlozvyk . Dělal jsem mnoho let práci , řekneme třeba 20 let , a za tu dobu jsem byl mimo domov na záchodě dejme tomu 20 x. Každý rok jednou . Můj známy byl schopen jet 15 km domů, než by šel někde jen tak na hajzl a utiral si prdel novinami . Jiný kamoš zase byl pravý opak . Ten přišel ráno ke mě na melouch a první co se stalo , tak to na něj přišlo . Ten snad znal ve vsi hajzl v každém baráku . Už není , byli jsme stejně staří a já ho měl rád.Kolikrát jsem pro jeho skupinu přijel provádět zemní práce , nebo skládat kamion cihel a on ráno vycházel z lesíka a já na něj kde si byl ? On odpověděl v pr…….!
Co se týče zatápení , tak před časem těch letáku bylo mnohem více . Tak jsem nabrousil velké nůžky ze je budu stříhat na proužky 2 cm široké a budu dělat takovou vlnu, kterou budu zatápět v kamnech Petra co mám v dílně . Za chvíli jsem toho měl dost . Přišel jsem na to, že když ten leták vezmu mezi palce a ukazováky ve správném směru, tak je roztrhaný na proužky velmi rychle .Jako dřevo po letech. Zkuste to .
Co se týče zatápení , tak před časem těch letáku bylo mnohem více . Tak jsem nabrousil velké nůžky ze je budu stříhat na proužky 2 cm široké a budu dělat takovou vlnu, kterou budu zatápět v kamnech Petra co mám v dílně . Za chvíli jsem toho měl dost . Přišel jsem na to, že když ten leták vezmu mezi palce a ukazováky ve správném směru, tak je roztrhaný na proužky velmi rychle .Jako dřevo po letech. Zkuste to .
Mám podpalovač z dřevěný vlny a pulím ho neb to stačí Papíry z domacnosti vše jde do popelnice na papíry a kašlu na to pak je zasraný sklo od těch papírů a mraky bordelu v topeništi
Takže jednou za 3 roky koupím pytel podpalovače a kašlu na to
Takže jednou za 3 roky koupím pytel podpalovače a kašlu na to
V skoro sousední obci měli o víkendu myslivci hon. Za odpoledne ulovili, kromě jiné zvěře, těch divočáků 16! Slovy: šestnáct! A to jim ještě tři blbě střelený zdrhli, takže je započítali, jestli vůbec až později podle toho zda dohledali, nebo ne. Ale to už se do těch prvotních výsledků co je znám nedostalo. Kam se na ně hrabou ti čučkaři s výbavou za jedno mega na jedno střelený prase
Podpaluji kusy kartonu, nejlepší je z něj taková ta skartovaná vlna, a jedním dvěma listy nějakého tenčího papíru.
Podpaluji kusy kartonu, nejlepší je z něj taková ta skartovaná vlna, a jedním dvěma listy nějakého tenčího papíru.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
No já myslel, že Jsi zjistil, že ty Petry jsou kamna na hovno a dal Jsi jiné. Já to s níma vydržel v dílně asi půl topné sezony. A to že jsem jim udělal nejdřív dozadu takovej malej výměník s klapkou. Pak ještě k tomu velkej výměník. Nakonec jsem je vyndal a na bazoši koupil malé starší krbovky. Až když jsem v těch krbovkách zatopil a topil v nich Petry jsem vyhodil. Už nikdy! Krbovky teplonko za chvilku, spotřeba paliva snad třetinová. Toliko moje zkušenost s Petrama.
Čárlsi doma veškerej pepír jde přez zkartovačku. Veškeré krabice, kartony. Syn si s tím pohraje a zdělá to všechno. Stále je někde bedna naskartovaná. Máme troje krbovky a i pantatíkovi donese. Soused občas přiveze takovou tu dřevitou vlnu. Co se dřív dávala do beden třeba ke sklu. Ale už toho není co bývalo. Já teď topím v dílně štěpkou. A to musím jen tak lehce. Jinak by mi kamna utekly z dílny! Jak jim to šmakuje!
Čárlsi doma veškerej pepír jde přez zkartovačku. Veškeré krabice, kartony. Syn si s tím pohraje a zdělá to všechno. Stále je někde bedna naskartovaná. Máme troje krbovky a i pantatíkovi donese. Soused občas přiveze takovou tu dřevitou vlnu. Co se dřív dávala do beden třeba ke sklu. Ale už toho není co bývalo. Já teď topím v dílně štěpkou. A to musím jen tak lehce. Jinak by mi kamna utekly z dílny! Jak jim to šmakuje!
Ty Petry mají vzadu litinový výměník a jsou pěkné . Proč bych je vyhazoval . Nemám fabriku jsem tam hodinu v týdnu . Mám odpracováno .