Detský Kútik do 18 Rokov III
Re: Detský Kútik do 18 Rokov III
Jednu som dnes stihnul http://m3.aimg.sk/fdetail/mf_425140578_ ... a48866.jpg dnes sa ešte kosilo zhryzky po kravách a furt neni všetko niak moc toho je....
čus hoši, neviete nehodou čo stoji ložisko na ojnicu na majora ? približne by som potreboval vedieť cenu, dik,
Zetor 25 - 4011
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins
vyzerá to tak že čoskoro pribudne další črep na majora ak zoženiem schopné auto na odvoz a to bude luxus
Zetor 4011
http://shop.markomt.sk/scripts/zbozi.php?KID=12 ale tak do 5€skins125 píše:čus hoši, neviete nehodou čo stoji ložisko na ojnicu na majora ? približne by som potreboval vedieť cenu, dik,
Zetor 4011
Ty to s tým predkom myslíš vážne?? načo ti bude? drbni to do fábie jako všetko aj do oktávky sa zmestila 5201Janci píše:vyzerá to tak že čoskoro pribudne další črep na majora ak zoženiem schopné auto na odvoz a to bude luxus
nie robim si srandu... neviem, pre srandu králikom no skor do vectry, lenže asi neuvezie nápravu, 2 disky a 2 hrochov v predumajor3011 píše:Ty to s tým predkom myslíš vážne?? načo ti bude? drbni to do fábie jako všetko aj do oktávky sa zmestila 5201Janci píše:vyzerá to tak že čoskoro pribudne další črep na majora ak zoženiem schopné auto na odvoz a to bude luxus
Zetor 4011
a ešte pracujem na tom štiepkovači, zajtra budem mať urezané plochače na držiaky noža
šak načo budem ja približovať haluze, vyleze tam major s predkom nie?
šak načo budem ja približovať haluze, vyleze tam major s predkom nie?
Zetor 4011
tá roburácka nebude taká ťažká šak to je pevnejšie aro len tak pre info kde si to zohnal a čo stojí??
aro by som rozflagal na cucky ta da zavažie dopredu nie? cena sa nehovorí... 280€ v Madarskumajor3011 píše:tá roburácka nebude taká ťažká šak to je pevnejšie aro len tak pre info kde si to zohnal a čo stojí??
Zetor 4011
Neni sú dve? by sme ti ukázali jak sa využíva velký kufor
mali byť ale jedna má rozbitú poloosu, keby sis zohnal poloosu, tak ti ju ešte aj doveziem, mám vybavenú dodávku no to len v prípade že by som išiel pre obidve, pre jednu nápravu sa mi to neoplatí tam hnaťmajor3011 píše:Neni sú dve? by sme ti ukázali jak sa využíva velký kufor
Zetor 4011
Pozrem prevody mám nachystané nové gumy spočítané na aro no pevnejšia je lepšiaJanci píše:mali byť ale jedna má rozbitú poloosu, keby sis zohnal poloosu, tak ti ju ešte aj doveziem, mám vybavenú dodávku no to len v prípade že by som išiel pre obidve, pre jednu nápravu sa mi to neoplatí tam hnaťmajor3011 píše:Neni sú dve? by sme ti ukázali jak sa využíva velký kufor
tá poškodená je za 180€ no je problém tu poloosu vobec zohnať... lebo je rozmlátený kríž
Zetor 4011
já začal kopat rybníčekmajor3011 píše:Jednu som dnes stihnul http://m3.aimg.sk/fdetail/mf_425140578_ ... a48866.jpg dnes sa ešte kosilo zhryzky po kravách a furt neni všetko niak moc toho je....
a pak jsme skládali stavební buňku, no rusák s ní ani nehnul, jen pískal ale nakonec se dílo zdařilo a naklopil jsem jí, odjel poval a opatrně jsem jí položil
zetor 5748, Belarus EO 2621
Mám tam rozdiel štvrť otáčkyJanci píše:tá poškodená je za 180€ no je problém tu poloosu vobec zohnať... lebo je rozmlátený kríž