Detský Kútik do 18 Rokov III
Re: Detský Kútik do 18 Rokov III
A mam este jednu otazku .. su nejake veci s 487 zamenitelne s 477 ?? alebo to je cele ine ?
Z5611
http://i45.tinypic.com/jtkjgo.jpg chlapi, k comu je to koliesko nalavo? to napravo nastavuje svetla... to druhe?
jas prístrojovky ty troto, šak to vyskušaj, sa toho bojiš
Zetor 4011
aj tie stierače som pozeral a teda aspoň na fabii je to tak, že ked dáš páčku hore tak rýchlosť nastavuješ tým kolečkom na páčke (cyklovač), ked dáš znovu páčku hore idú v kuse a ked dáš zase hore, tak idú 2 razy rychlejšie
Zetor 4011
valec kluka ložiska aj veci z prevodovky su tie iste hlava, kružky samozrejme aj elektrika taka ista, mal by si zaujem o niečo ?drummer98 píše:A mam este jednu otazku .. su nejake veci s 487 zamenitelne s 477 ?? alebo to je cele ine ?
Zetor 25 - 4011
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins
dik teda, mne to prislo jak dajaky casovac ci coJanci píše:jas prístrojovky ty troto, šak to vyskušaj, sa toho bojiš
Dobré ráno feki to máš transformera potočíš tým a zmení sa to na niaku potvoru
skins125 píše:valec kluka ložiska aj veci z prevodovky su tie iste hlava, kružky samozrejme aj elektrika taka ista, mal by si zaujem o niečo ?drummer98 píše:A mam este jednu otazku .. su nejake veci s 487 zamenitelne s 477 ?? alebo to je cele ine ?
No teraz nie mozno neskor , ale chcem sa pustit do tej mojej a len si tak zistujem . Ale dik
Z5611
co kdyby to byl samodestrukční knoflíkJanci píše:jas prístrojovky ty troto, šak to vyskušaj, sa toho bojiš
zetor 5748, Belarus EO 2621
Chlapi dá sa prehlásiť auto aj namňa keď mám 16?
neviem či take čosi v aute najdeš teda okrem mojho prskoletaHonza50 píše:co kdyby to byl samodestrukční knoflíkJanci píše:jas prístrojovky ty troto, šak to vyskušaj, sa toho bojiš
Zetor 4011
nevím jak u vás, ale tady ho nepřepíšou ani náhodou ani traktor mi v 16 nepřepsaly(teda přepsaly, ale nějak přehlídly věk jinak vůbec )major3011 píše:Chlapi dá sa prehlásiť auto aj namňa keď mám 16?
to není knoflík, ale to se aktivuje samo, když do něj sednešJanci píše:neviem či take čosi v aute najdeš teda okrem mojho prskoletaHonza50 píše:co kdyby to byl samodestrukční knoflíkJanci píše:jas prístrojovky ty troto, šak to vyskušaj, sa toho bojiš
půjde to páč to bylo i v TV, že lidi v Praze ojebávali parkování tím, že hlásili auta na nezletilé a dostaly nižší cenu té parkovací karty. Jestli se to změnilomajor3011 píše:Chlapi dá sa prehlásiť auto aj namňa keď mám 16?
Věrný člen agresorů.com
hele tak rozmyslam, jak sa na tej octe menia ziarovky ? a jake tam vlastne idu? do dialkacov h7 ale tlmene su sosovky, co je v sosovke?