co sa vam zleho dneska pritrafilo
Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo
v pondělí po příchodu z práce mi bylo nějak divně a celý Vánoce jsem nachlazenej a rýma, dnes už se to trochu zlepšuje, uvidím zítra v práci jestli bude líp, venku je pořád co dělat a taky mi to tělo nedovolí
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Sandro mám to stejně ale prostě si uvědom věk neochčiješ a proto i když hlava muže a tělo říká dost je nutno si dát pauzu Já to mám stejně ale zas tolik toho nemám abych musel i to málo stačí Umamy posekat několikrát do roka zahradu a v zimně starost o kotel a nanosit uhlí do kotelny aby si mohla přiložit No a doma je to sekání kolem bytovky a dřevo + nějaký ty moje vejmysly Jenže už jaksi na ně nemám naladu a je to jen o to se zabavit stejně to vše jednou dcerka prodá a bude na Moravě Tak co musím to udělám co muže počkat počká a co považuji už za zbytečný nedělám Radši se seberu a jdu do přírody pokud to počasí umožní a courám se Prostě se raduji z každý maličkosti a nepřemejšlím co bude zítra či za měsíc Prostě žiju tak jakoby každý den měl být ten poslední Pár kamarádů a mladších jak já už nejsou co nadělam Mužu se hejbat mužu chodit rano vstanu a až se nají tak siřeknu co asi dnes udělám když zada řeknou dost no tak se na to prostě vykašlu a jdu kurýrovat záda na podložku s ostny až to poleví tak jdu zas dál dělat Moje skolioza pateře ja prý na hraně a operovat to nejde jedině udržovat cvičením aby se nezhoršila Teď se zas po dlouhý době ozval žlučník no a pujdu na sono břicha a pokud bude zlobit tak pujde ven co nadělám u nas v rodině z mamčiny strany snad nejni strýc či teta co nemaj žlučník venku Jo taky se bojím a mám bobky aloe než se trápit tak to zas ne
Kruci to sem se rozkecal
Kruci to sem se rozkecal
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Za tu dobu co jsem se válel ve špitálu jsem měl dva spolubydlící kteří byli bez žlučníku, jeden šel na výměnu stentů (co jsem pochopil tak nějaký trubičky ve žlučovodech) ten ráno přišel odpoledne zákrok a druhý den po obědě domů, druhý přišel v poledne a hned na zákrok-vyndání který údajně nešel dobře, tak druhý den mu je vraceli a třetí den odcházel všechno dělali laparokopicky takže hojeni minimální
malej traktorista v malým traktoru
No laparoskopicky jdou jen když sou šutry malý a nejni jich moc Já se jich kdysi asi zbavil ale zas se udělali asi nový Tenkrát před 9 lety mi zjistili dva centimetrový a jeden přes 2,5x1 cm ale celou dlouhou dobu sem měl klid a to sem si to chválil když u mně byl Drtikol když byl na návštěvě asi 2,5 roku až letos se zas ozval a několikrát po sobě ale ne klasika zachvat ale prudký nekontrolovaný nadýmání nafouklej sem byl jak plážový balon zabralo až živočišný uhlí s espumizanem Když sem to říkal doktorce řekla tohle dělá žlučník a nebo muže být i jiná příčina takže sono a pak pokud by byl čistej tak na hadici a obojí jak spodem tak horem že těch příčin muže být víc Problem je že to je nečekaný po jakemkoliv jídle
Teď byl chvíli klid tak uvidím co vubec bude nemám z toho radost a vubec se mi do špitálu nechce
Teď byl chvíli klid tak uvidím co vubec bude nemám z toho radost a vubec se mi do špitálu nechce
Nechám se překvapit
Prasklo mi sklo na krbovkách v dílně naštětí přes roh tak drží vcelku
Stále jsem v práci
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Nevěřil jsem, že se někdy připojím do této "diskuze", ale stalo se. Ve snaze projevit alespoň poslední den vstřícnost jsem zapojoval nové LED světlo v koupelně. Samozřejmě se mi v té skoro tmě podařilo přehodit fázi a nulu. takže světlo kaput. Světlo je samozřejmě předražená neopravitená jednorázovka, takže poslední den v roce mi nezačal úplně šťastně.
Sadra, ako sa to stalo?!
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Začal mi u traktoru fučet vzduch sítkem na brzdiči přívěsu. Tak bude rozborka, vyčištění, promazání (už jsem to dělal loni) no dlouho to nevydrželo. S rozborkou ještě počkám až proběhnou inventury u prodejců nd a zkusím sehnat gumové vnitřnosti. Když ne tak asi koupim novej.
-
- Kontaktovat uživatele:
Bejvalo to výměnným způsobem za gut prachy
Já vím, jen mám strach aby ten repasovanej nebyl ještě horší než ten co mám. Myslím tim vyžranej vnitřek od rzi a vlhkosti.
někde mám zánovní. možná že to je i nový kus
Sadro vloni jsem naložil kamna oblíbeným palivem. Suché piliny a šlupky z ořechů. Dobu ni a pak rána. Baflo to a vylítlo mi sklo ze dvířek. To se ví, že už bylo v rohu prasklé. Takže moc nepotřebovalo. Narychlo jsem našel kus plechu a dal místo skla. Už tam zůstal. Ale teď kamna uplně jinak hoří. Vůbec se nezanáší komínek, netřeba čistit průduchy v teplovodní vložce. O něco rychleji sice odhořívá palivo. Ale to nevadí, topím zbytkama ze zpracování dřeva. Piliny, shrabky teď momentálně topím spouchlou břízou, co jsem před týdnem pokácel. Plná kára špalíků. Hoří jako fík. Roztopím suchým a naložím břízou ce se vejde.