VANOCE
Re: VANOCE
hezke vanoce a stastnej novej rok
- MILDAZETOR
Kolegové a kolegině kamarádi, Vám i Vašim rodinám přeji krásné prožití Vánočních svátků, bohatého Ježíška, pohodu nejen u stolu, ale i v duši. Mějte se a užívejte si nejen svátků, traktůrků, ale i života a tohoto fóra
Milda
Milda
Tak co traktoristi, jaký dárky pro užití v dílně jste obdrželi?
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
No přeci tu nabíječku GysBatium 15/12 co jsme se o ní bavili v příslušném vláknu a o kterou jsem si Ježíškovi napsal. (Už nabíjí ) No a pak montérky se pštrosem (E-Strauss) a ty jsem jedny dostal stejný jako dostala drahá a jedny lacláče zas pro změnu stejný jaký dostali mrňousci Jen bacha Rakušáci mají nějaký jiný cm, protože oběma mrňouskům jsou kaťata kupovaný podle délky nohy do třísla o číslo větší. Budeme muset koupit ještě jedny menší velikosti a ty velký budou "na příště".
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Od Ježíška...
...abych prý v dílně už nespíval na vlastní hubu, a přestal tak plašit domácí zvířectvo, případně zrovna přítomné sousedy
...abych prý v dílně už nespíval na vlastní hubu, a přestal tak plašit domácí zvířectvo, případně zrovna přítomné sousedy
Sekací traktůrek Hayter H1842.....V podstatě Countax z roku 1995
Babetta 207 chopper....................Prostě brutální mašina
UNC 045 Detvan.........................Nakladač malý, ale šikovný
Babetta 207 chopper....................Prostě brutální mašina
UNC 045 Detvan.........................Nakladač malý, ale šikovný
Já obdržel 25 dílnou sadu očkoplochých klíčů,knihu o historii obce,poukaz do hračkárny pro chlapy,bačkory(fajfku a houpací křeslo už mám) a hromadu vycházkových fuseklí,ze kterých budou do roka pracovní a nějaké pánské pičifuky.Na závěr dva minimixéry SILVERCREST abych mohl vařit doma i na chatě.
Jsem s dárky spokojen.
Jsem s dárky spokojen.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Předčasně jsem si naložil po stromek podkop za malotraktor. Pořád čekám na lepší počasí, abych si mohl "zabagrovat"...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
nejoblíbenější oděv - montérky, ty mě potěší vždycky
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Bourači o monterkách. Všem doma jsem nařídil, že do rakve chraň pánbu že mi dají oblek a kravatu! Jesině v monterkách. Klidně novejch, abych nedělal opravovanejma ostudu. Jak mi dají oblek, sako a kravatu, budu je chodit strašit!
kuwa Oto, tak to mě nenapadlo.
Jako závěť co kdo dostane předělávám každou chvíli. Podle toho jak mě naserou.
Ale vymínit si do rakve montérky -
Včera sem byl za tátou, byl nejmladší z 10ti dětí a dožil se 85,- celej život hulil a makal rukama.
Tak jestli mám po něm geny tak mám ještě chvilku čas.
Jako závěť co kdo dostane předělávám každou chvíli. Podle toho jak mě naserou.
Ale vymínit si do rakve montérky -
Včera sem byl za tátou, byl nejmladší z 10ti dětí a dožil se 85,- celej život hulil a makal rukama.
Tak jestli mám po něm geny tak mám ještě chvilku čas.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Tátovi bylo 90 lítal jako kluk. Během 14 dní bylo po. Jeho ségra stále žije. Té je 94 roků. Má to v hlavě srovnaný jak nikdo, však táta taky. Tuhle jsem u tetky byl a vyprávěla mi o náletu spojenců na Kolín koncem 2 sv války. Pamatuje si to jak včera. Seděla na hřebenu u baráku a koukala na letadla, lítali ji nad hlavou a pouštěly bomby na Kolínskou rafinerii.
Mámě bylo 84 když teď nedávno zemřela. Ale babičce 93. Strejda ( dědy brácha, děda zemřel když mi byl 1 rok na plíce ) šel v 92 letech z hospody. Nesl si pěknou opici dom. Sedával s nádražákem a pili spolu ,,soupravy" a ten den jich měl 11! Souprava bylo pivo a velká vodka. Jo seděli v hospodě od 9 ráno do židlí. Strejda šel dom večer a šlápnul do kanálu a zlomil si nohu. A jak lehnul, chytil zápal plic a brzo na to zemřel. Babička říkala ,,kdyby nechlastal, mohl tady ještě být"! No tak základ pro dlouhověkost by tu trochu byla. Uvidíme. Ale ten oblek do rakve, to by škrtilo jako prase. Nesnáším když mám mít oblek a teď ještě do rakve! To by mě tam fakt sralo!
Tuhle jsme někam jeli s manželkou. A ona že převlíkni se a jedem. No hrabu v almaře a mám jedny ryfle. Jedny letní botasky a jedny zimní boty. Ale štos monterek, štos monterkovajch kombinez ( aby nevykasal a netahlo na záda ). Na věšáku 4 pracovní mikyny. 5 pracovních bund. A v botníku 5tery pracovní boty. To jsem vybavenej. Ale do města? To je bída. Ptám se manželky ,,a musím se převlíkat když jedeme pryč"? Jo prej koukej se převlíknou, žádné monterky!
Mámě bylo 84 když teď nedávno zemřela. Ale babičce 93. Strejda ( dědy brácha, děda zemřel když mi byl 1 rok na plíce ) šel v 92 letech z hospody. Nesl si pěknou opici dom. Sedával s nádražákem a pili spolu ,,soupravy" a ten den jich měl 11! Souprava bylo pivo a velká vodka. Jo seděli v hospodě od 9 ráno do židlí. Strejda šel dom večer a šlápnul do kanálu a zlomil si nohu. A jak lehnul, chytil zápal plic a brzo na to zemřel. Babička říkala ,,kdyby nechlastal, mohl tady ještě být"! No tak základ pro dlouhověkost by tu trochu byla. Uvidíme. Ale ten oblek do rakve, to by škrtilo jako prase. Nesnáším když mám mít oblek a teď ještě do rakve! To by mě tam fakt sralo!
Tuhle jsme někam jeli s manželkou. A ona že převlíkni se a jedem. No hrabu v almaře a mám jedny ryfle. Jedny letní botasky a jedny zimní boty. Ale štos monterek, štos monterkovajch kombinez ( aby nevykasal a netahlo na záda ). Na věšáku 4 pracovní mikyny. 5 pracovních bund. A v botníku 5tery pracovní boty. To jsem vybavenej. Ale do města? To je bída. Ptám se manželky ,,a musím se převlíkat když jedeme pryč"? Jo prej koukej se převlíknou, žádné monterky!
Oto, nech se obdarovat pořádnýma montérkami. Některé firmy dělají fakt pěkné, nos je "na svátek" a až budou na parádu obnošené vezmi je na práci. A kdyby byly proti tomuhle postupu námitky - džíny byly nejdřív taky jen neobyčejný (protože fakt hodně vydržely) montérky. Až pak se z nich stala módní ikona. A nebo je u těch lepších i varianta montérek z rifloviny a v džínovém stylu.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Proto jsem se dopracoval až na Pštrossa, už neslyším slušně se oblíkni ale vem si čistý montérky.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Fikejz samolitr že ve štose jsou i nové pěkné monterky. Nebo i kombineza. Je tam i zateplená párkrát vzatá. Jak to bývá, beru z vrchu do fabryky ty horší. Nebo do lesa, k cirkule ty ještě horší. Ale do města manželka by pindala, kdybych jel v monterkách i novejch!
Teď se mi před vánocema sešlo asi 5 tryček reklamních. Ale už to jsou fakt pěkný tryčka. Žádnej šunt. Je to asi od firem co mají na to peníze. Tuhle přijel starší syn a měl tryčko od dilera co má traktor. On měl komplet monterky, vestu, bundu a tryčko. Tryčko moje velikost. A prej ale budeš ho nosit, jinak ti ho nedám. No proč bych neměl nosit? Modré trýčo a pěkné, sem s ním.
Teď se mi před vánocema sešlo asi 5 tryček reklamních. Ale už to jsou fakt pěkný tryčka. Žádnej šunt. Je to asi od firem co mají na to peníze. Tuhle přijel starší syn a měl tryčko od dilera co má traktor. On měl komplet monterky, vestu, bundu a tryčko. Tryčko moje velikost. A prej ale budeš ho nosit, jinak ti ho nedám. No proč bych neměl nosit? Modré trýčo a pěkné, sem s ním.