Počasí II

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
ota

Re: Počasí II

#10636 Nový příspěvek od ota »

Čárlsi u nás jabloně mají ještě hodně listí. Moc neopadalo. A třeba sousedova třešeň nemá ani náznak žloutnutí. Ta vždycky vypadá jak strom z pohádky. No letos to s ní bude horší, už není tak souměrná, jeden kmen se v létě sčesnul.
Jinak Čárlsi dneska mi přišel email, že mnou objednané stromky ze zahradnictví co Jsi mi dal odkaz předali přepravci. V nejbližších dnech to přiveze. Objednal jsem si nakonec 3 jabloně. Bo doma pindali. Ale to Čístecké to bude. Mají ho skladem i Matčino a Lord Lambourne. Taky jsme ho kdysi měli na zahradě. 8)

Čárls

#10637 Nový příspěvek od Čárls »

Tak ať se daří .ráno mlha a dá se říci teplo 10°
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

ota

#10638 Nový příspěvek od ota »

Včera tady přez noc pršelo, 17 mm. No co už vytáhnul jsem ještěrku a jel na zahradu vytáhnout dva stromy. A potom zasadit ty tři jabloně co mi přišly. Zahrada nacucaná už jsem myslel, že to tam utopím. Hlína na dva rýče nacucaná že se to lepilo na rýč. Pak jsem vytahnul druhou jabloň a zrovna jel dom. No koleje po mě po té zahradě. Naspátek jsem jel druhou stranou tam to tak nelezlo do země.
Dneska ráno 7°C a mokro, všude rosa jak rybník. Fouká studenej vítr a teď svíťí sluníčko. Za oknem krásně a venku na bundu chladno.

Obrázek

vašík

#10639 Nový příspěvek od vašík »

U nás ráno 0°C bylo bílo pak vylezlo sluníčko a pofukuje jak říká Ota za oknem je krásně.

Sniper

#10640 Nový příspěvek od Sniper »

Nádherné babí léto.
Včera v noci trochu sprchlo, dopoledne mlha, pak polojasno, dnes ráno 2°C, celý den sluníčko...
Ideální stav vzít ruksak a jít se jen tak projít.

Obrázek

Obrázek
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

ota

#10641 Nový příspěvek od ota »

Snipere stejnej nápad měl můj soused s jeho tatínkem. Vzal si ruksak a šli se projít. A v parku velké duby a pod nima hromady žaludů! A čumkarta a u ní soused píše ,,tobě do lesa"! To mu musím koupit vélkou čokoládu s oříškama! 8)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

vašík

#10642 Nový příspěvek od vašík »

Perfektní boty na procházku :D :shock: 8)

ota

#10643 Nový příspěvek od ota »

Už jsem sousedovi několikrát kvůli těm cuklíkům vynadal! Jakože přijedeme do lesa traktorem, vlečkou a soused že mi pomůže dávat řetěz a nakládat klády. Kouknu tak nějak jak běhal po kládách a vidím cuklíky. Si děláš prdel s tím? Podruhý jsme v kovošrotě a na vrchu haldy lehkýho krásnej litinovej stojan na kabáty. A soused že vlez mi pro něj, koukej co mám na nohou! A samozřejmě tyhle sračky obutý! On je nazuje jak sleze sníh a zuje když mu do nich zase ten sníh leze. Je to s ním práce no. :pohlavek: Když montoval na stožáry antény na internet, lezl tam v tomhle. Povídal, kolikrát mu ta ,,šlupka" spadla dolů ze stožáru a on musel bosky. :vztek:

Sniper

#10644 Nový příspěvek od Sniper »

Náhodou tohle jsou boty i do těžkého terénu :D

Obrázek
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

ota

#10645 Nový příspěvek od ota »

Díky za obrázek! Zrovna jsem ho ,,sdílel" k sousedovi, aby věděl na co tam ta ,,uzávěrka" je. :D

vitex

#10646 Nový příspěvek od vitex »

Také jsem si dnes vzal ruksak plný vercajku a šel se projet do Ostravy,aby jste měli na autech kvalitně vyleštěný alukola.Ráno jsem škrabal led a odpoledne jsem byl zpocenej jak dveře vod chlíva.

Dáva

#10647 Nový příspěvek od Dáva »

Dnešní ráno. :typek: stříkačky v akci :vysmech:

Obrázek

Britt

#10648 Nový příspěvek od Britt »

Tohle je tady každý den a není problém vidět jich 10 a víc najednou. Jinak dneska je mlha jako mlíko, 9°C a sychravo jako v listopadu. Dnes asi poprvé nevypnu kotel a nebudu větrat.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

ota

#10649 Nový příspěvek od ota »

Dneska krásný slunečný podzimní den! Od ráno sluníčko valí. Venku 12°C v dílně 16°C. Ještě jsem nemusel letos topit. Axis leží venku na gauči a opaluje se. Krásný podzim, mohlo by to vedržet takhle do jara. Nemusel bych vůbec topit. 8) Včera taky bylo krásně slunečno, vysával jsem listí v tryčku a byl jsem mokrej jak prase. Navečer s Axisem na procházku na houby. Už moc nerostou a jsou hodně požraný od lesních potvůrek. Jinak vcelku by byly pěkný. Ale okousaný ze všech stran. Asi bude konec s houbama.

hobr

#10650 Nový příspěvek od hobr »

Dušičkové počasí, jak se patří. Teplota okolo 13ti stupňů, mrholí. Sluníčko znám jen z obrázků. :'(
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

Odpovědět

Zpět na „Putyka“